Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel a kiextrudált face-k együtt lesznek.
amúgy az extrude face paranc kiadása után a channel controlban a parancshoz tartozó node-ot lenyitod és alul megtalálod ugyan ezt a kikötést.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
a bevitele
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Amúgy én is azt a videót nézem éppen😊
De mivel utólag is tudod módosítani, sõt, a Hypergraph-ban törölni is egy adott node-ot, végül is mindegy😊)
Nem. Mármint ha még a smooth-olás végrehajtása elõtt mozgatom. Viszont ha utána kiválasztom a megfelelõ polySmooth history node-ot, ott már tudom állítgatni a dolgokat. Végül is így se rossz, csak jobb lenne, ha elõre látnán, hogy mit fogsz csinálni.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ígérem, ha meglesz az angol középfokúm, nekiállok Mayazni, OK? Ja, meg ha végre meglesznek a charsetjeim is...
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Kérdés: Hogyan lehet egy poly felszínt kiválasztott edge-ek mentén elvágni (mi a merge edge ellentéte ) ?
Még egy kérdés. Hol van a timeline optionbox? Lehet hogy balfaszkodás de nem találom 😊 Be kéne állítani Fps-t meg ilyeneket 😊
Köszi elõre is. És hol van az egész banda srácok? Senki nem ír már ehhez a topichoz Mookidon Dávidon meg Lekonelen kívül? Ja és Phoenix bocs 😊.
-mayer
www.gaborhertelendy.com
Ha csak mozgatás szempontjábol gondolod akkor ctr+g group ba fogod õket és együtt tudod mozgati mindet, a fel nyil nyomása után mindet kijelöli, vagy pedig az attach surface parancsal a menüjébõl de ez picit bonyibb ebben majd valamelyik pro itt a forumrol segitsen 😛P
http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
vagy párhuzamosan gyártasz egy másik plane t és loft olod a plane oldal isopramjait😊
Kérdés: Nincs valami hotkey arra, ha a shelf-en lévõ cuccoknak az options box-át akarom megnyitni? (És lusta vagyok a menüt lenyitni, és ott kikeresgélni...)
Másik kérdés (már egyszer feldobtam, ha jól emléxem): Extrude face-nél micsináljak, hogy a face-ek együtt maradjanak, és ne külön-külön exturdálja õket? (Az options box-ban nem találtam ilyesmit...)
Még elég kezdõ vagyok és idáig csak a maxot ismertem, most kezdtem mayazni! Ha van egy vonalan azt, hogy lehet kihúzni, hogy legyen síkja(mintha extrudálnám, aszem)? Lehet hülyén hangzik a kérdés de egy asztalt akarok lemodellezni és a "lábát" így akarom megoldani!😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
www.gaborhertelendy.com
http://phx007.tripod.com/szecska/msg90ref.gif
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Amúgy hogy tudok ide képet belinkelni? A tripod.com-on vagyok beregisztrálva. Lehet, hogy az ide nem jó?
Na mindegy, berakom így póriasan:
http://phx007.tripod.com/szecska/msg90_a.jpg
http://phx007.tripod.com/szecska/msg90_b.jpg
http://phx007.tripod.com/szecska/msg90_c.jpg
Egyébként gondoltam, hogy nem létezik, hogy ne találjak 1 jó textúrát sem a totaltextures-nél, és megint keresgéltem, és találtam egyet 😊 Úgyhogy az asztalnak most van egy jó, csak kicsit világos, de az nem baj, tudok rajta változtatni 😊
Lemog 3D Textures
bump nem nagyon van...
de amúgy nekem is kellenének textúrák, ez nem rossz ötlet!
na, de az én problémámra nem tuttok valamit? Csak egy két textúrás lap címe kéne (lehetõleg bump mappal együtt...)
másik nézet
harmadik nézet
Oryon, rákérdezhettél volna amúgy erre külön, én modellezésileg gondoltam, hogy nincs belepiszkálás😊
elõ kéne állni mostmár egy konkrét webdesign-al, hogy azt is tudja majd csinálni, de egyelõre Sanyimanó el van havazva picit a munkáival, úgyhogy õ kért meg, hogy várjunk egy kicsit. Szíves türelmét kérem mindenkinek.
egyébként ha valakit érdekel a botladozásom, a mookid.uw.hu oldalra pakolom fel a vállalható képeimet, egyelõre kézirajzban nyomulok, mert rájöttem, hogy karaktermodellezésben el sem tudok indulni enélkül, aztán visszatérek a mayához.
Volumetrikus fényt hogyan? Azonnal írj róla egy tutort😊))) Amúgy raytrace árnyékok?
Deko gratu szép lesz a család.
Meg a vonat is jó, meg a bogár is, meg a minden, had ne soroljak😊)
Megvettem új gépemet, úgyhogy mostmár én is keményen belevetem magam a 3d-be😊))) Jó újra köztetek!