Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozaszolasod masaik fele pedig..hat hogy is mondjam...nem kell mindent ebbe a vilagba annyira valosagosnak festeni...ez az en fantaziam....es hidd el a 70-es evekben voltak afro feju boxolok. De ez az ember nem lesz boxkesztyube...en azt mondtam, hogy olyan fejet szeretnek, mint egy boxolonak van...mellesleg a 80-as evek discosainak fejet is szepen szetcsaphattak egy sikatorban fuszivas utan.
Egyebkent az ihletet a kb.10 evvel ezelotti N64-re megjelent Ready to rumble cimu jatek adta, amiben szinten egy afro frizuras feka osztja a nepet a ringben.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Peet: Eddig jó a telcsi.
Gyraph: Az ember feje úgy néz ki ahogy deko megfestette neked. Hidd el aki boxoló, az minden irányból kapja az ütést. A tiáden úgy néz ki mintha 32400 ütést kapott volna pont szembõl. Ezért olyan az orra. Szembõl lapos ésszéles. oldalról meg pici lapos. Namost nem csak szembõl kap ütést hanem oldalról is szerintem nincs olyan ember akinek ilyen lapos az orra szembõl és ilyen egyenes is egyben. Ezzel nam azt akarom mondani hogy görbítsd be az orrát 😊). Hanem azt hogy szerintem is ívet kéne adni az orrnyeregnek, ugyanis így sokkalinkább organikus lenne, akármennyire is drabál csávót akarsz. A másik. Ha nagy feka repper kosárlabda disco guro lesz a csávó akkor miért boxol. A 80's discosai azzal töltötték az idejüket hogy a hajukat csinálják és füvet szívjanak. Namost emelett semmi idejük nem volt arra hogy boxoljanak. Egyszerûen a boxolóknak már akkor is rövid hajuk volt, mert nagy afrofrizurával nem ehet boxolni. Ezen nem gondolkozik el az aki ránéz a képedre de ez ilyen tudatalatti dolog értedd....
www.gaborhertelendy.com
Bár nem megnyugtató tény, hogy gyorsan felejtek 😛
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Készen vagyok😄
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
A gombokat lesz jó móka belevagdosni, én ilyenkor mindig booleans-t használom egy olyan alakúra formált hengert belevágok, aztán utána javítgatom...
Youth
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Az orra, a szája, a szeme, a száj melletti arcgödör.
fej
deko --- az élet értelme: 42 ---
Igen...talan kicsit ott meg simitom.
Nem igazan ertem, hogy hogyan szogletes az orra ez egy boxolo face, akinek full be van torve az orra. Sok ilyen kepet megneztem es sokuknak az a resz szinte olyan egyenes, hogy abszulut teglalap. 😊 Ennek fenyeben is?
Youth
Youth
www.gaborhertelendy.com

Vége a nyaralásnak meg a gólyatábornak (
) úgyhogy jövök megint kockulni 😊
Lassan itt a 10ezredik hozzászólás szval ideje lenne valami célt kitûzni, h ki milyen képet akar
SP karaj lett a fej, mennyi idõ alat készült el kb? nemrég kezdtem kóstolgatni a zbrusht de még naon nem érzem a kezelõfelületét
ui.: nem olvastam végig 2hét kommentjét uh szóljatok ha van kitûzött cél 10k-nak 😊
pá
x
Már régen jártam itt. Berakom a legutóbbi modellem. Bár ez nem mayában készült hanem Zbrushban de régi maya fórumosként bátorkodtam ide beszúrni 😊

www.3dsurvival.hu
erdekel valakit?
(ugyanannyi ures cd-ert barkinek odaadom)
Viszont kerdes:Van olyan mod,amivel egy vertexet ugy tudok mozgatni,hogy az eredeti face ive ne valtozzek?(Tehat az iven belul tudjam csak futtatni a vertexet?)

Penatesz
majd dobok fel képet. üdv
no mindegy,mostmar csak azert is befejezem,mielott ide barmit is feltennek.

Penatesz
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
na, jó: maya.
az utóbbi 4 óra mûve... erõsen wip. Ti hol nyúlnátok bele?

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Maron: a következõ mmeting-re felkészülök horror-klasszikusokból, különös tekintettel az élõhalott mondakörre. A lenyelt citromhéj ellen meg addig begyakorlom a Heimlich-fogást.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
felhúzod a felbontást, elmosod kicsit az éleit, majd a levels-t állítgatod. Most próbáltam ki 400x400-as képet felnyomtam 4000x4000-be és nem látni annyira hogy kis felbontásból való...
Youth
Youth: Jaja ez volt a max felbontás, ennél nagyobbat nem tudtam kivenni. Egyenlõre nem aktuális hiszen még van rajta modelleznivaló bõven, de hogyan kell PS-ben feljavítani, ha már nincs más alternatív megoldás a nagyobb felbontásra?
www.gaborhertelendy.com
K1-es kepek is sokat segitenek...holnap dobok fel kepet.
Mara eleg...bye All!

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Youth
UV editor/save uv...és beraktad textúrának???
Gyraph: Nagyon jó. Mint már a többiek is mondták az orra egy kicsit fura. A második képen már sokkal szebb, de még ott se jó szvsz. Az ilyen sötétbõrû illetõknek az arca egy picit más. Csapottabb homlok, mint a (hummer szélvédõ 😊) és sokkal jobban elõreugró orr alatti terület. Egy picit lejjebb jöhetne az áll, és Az orr szembölnézetében még javítani kéne az aljó részét. Szerény véleményem szerint az egy kicsit egyenes. Legyen egy kicsit görbébb. Nagyjából ennyi szembõl már szinte hibátlan, oldalról még lazán egy fehérembernek nézném.
És itt egy két wire. Youth. Szerintem így tök jó a wire. Egyszer beszéltünk róla hogy mayában hogy kéne csinálni.
wire1
wire2
www.gaborhertelendy.com
Mar kicsit lejebb hoztam az orrot, kozelebb a szajhoz...igy mar nem annyira bohocos. Most eppen a K1 hivatalos oldalan nezegetem a boxolok orrat...ez majd segit.
Az orrhoz keress referenciát, minél többet, hátha segít!
Szegény Maron...

Érdekel és kérlek rá!
Én ilyet nem tudtam összehozni, úgyhogy légyszives írd meg te is...
Én egész más témát dolgozok majd fel, szal nem üti a kettõ majd egymást 😊
Egyébként az enyém nem az enyém lesz, csak egy fordítás....😞
A "Return of the living dead" trilógia elsõ részére gondolsz Lekonel? Hát abban aztán voltak logikai bukfencek szépszámmal. Mondjuk egy zombis filmet nehéz is úgy megcsinálni, hogy minden logikus és kézenfekvõ legyen. Ki mitõl fertõzõdik meg, ki mit miért eszik, és mennyire intelligensek a zombik.
u.i.: Wait, wait, wait! How do you mean "no blood pressure, no pulse" ?!?!
>ijesztegetni könnyû, jó filmet csinálni nem.
Neked is igazad van Mookid. Mondjuk nekem errõl most konkrétan a Doom 3 jutott eszembe. Igaz ne film ,de a lényeg ugyanaz. AMúgy ha minden igaz, lesz belõle film is...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!