Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
A fülét azért hiányolom 😊
És mozgó textúrát mondjuk csinálok, akkor hogy rakom fel? Amikor kiválaszthatom a textúrákat, akkor a Movie-ra kattintok?
Tehát egy táblázat kell!
Az outliner nevek mellett, hogy melyik mennyire (0-180) hard/soft!!!
Amelyik objektnél még face-nként is változik, azt is írd le, hogy melyik face milyen!!!!
Köszi és Smallcontestre fel!
Szerintem Peet Smallkontesztje legyen a 10k hozzászólás!
Egy téma, teszt, élmény, tudás....
A három bevilágítási téma közül azt amelyiket akarod...(éjjel, borús, nappal...)
Lehet többet is...
De ezeket Peet-el megbeszélem és õ írja ki a feltételmódosításokat!!!!
Elvégre ez az õ dolga 😛
Vélemény???
Youth: Yeeeees. Végre le tudtam szedni a skate.mov-ot és müxik is 😊
Gratula érte, full jó lett!!!!
Tényleg írhatnál egy tutort, hogy hogyan lehet ilyen mov-ot csinálni!!!
De a mayában van olyan, hogy Shadow color...de hiába állítom át más színüre, az egyik shaderen (use background) nem látszik, csak szürkeárnyalatúan, míg a másikon tényleg a beálllított színû!?
Gi nélküli megoldás kéne!
Youth
olyat hogy tudok csinálni, hogy egy szöveg folyamatosan íródik fel mondjuk egy lapra? Tehát nem hogy betûnként jelenik meg, hanem hogy a betû egyes részei folyamatosan.
Nagyon fasza! Egyedül a feje nem tetszik 😞 A homlokát elõrébb kéne hozni vagy inkább az állát visszább, szerintem.
A nagy polygon számot a displacementre érted? vagy úgy ahogy van átraktad a közel millió polykat számláló testet mayab???
Mert én eddig csak azzal próbálkoztam hogy low poly testet átnyomtam SubD-be vagy smootholtam és rá a displacementet de nekem akkor azért fagyott MR "runtime error" 99%-nál na mondom... Aztán XSI-ben is megnéztem ugyanezt és ott érdekes módon mûködött.
Displacement XSI-ben
Youth
A render def maya render. Sajnos a MentalRay érthetetlen okokból visualC++ hibával kifagyott akárhányszor próbálkoztam. Szerintem a nagy poligonszám miatt. Valaki nem tud orvosságot erre a hibára??
www.3dsurvival.hu
Egyébként nem azt találtam móásnak, hogy pont Kate Beckinsale-rõl van szó, hanem hogy egy humanoidról neked "tervrajz" kell...Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Ha már az Underworld-nél tartunk, nekem a Görög Zitáról kéne blueprint, meg minden részletre kiterjedõ "detail shots" sorozat.Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Helyesbítek:
Az árnyék attól van, hogy azon a részen a test nem kap ELÉG fényt, attól függõen mennyi fényt kap, lesz az árnyék sötét, vagy akár egész világos.
Na mindegy errõl lehetne írni eleget, mivel GI esetében az árnyék nem mindenhol ugyan olyan intenzitású, lásd falak találkozása és fal közepe.
Youth
Youth
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Télleg, én azóta nem csináltam semmit a modellvonattal 😞 Persze csak mer nincs idõm... suli új tanárok, egyik kegyetlenebb, mint a másik 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
ha hátulról megvilágítod az árnyékot vörös fénnyel, akkor lesz az vöröses árnyalatú
Mookid: a szemgodrok tul melyek es gyakorlatilag uraljak az egesz fejet.Az al szerintem is eles lett,de ezt mar peet (
) kivesezte.Viszont hogy mondjak valami pozitivumot is,a ful aranyait szerintem rohadt nehez eltalalni,viszont neked sikerult. 
Penatesz
Találkozóval kapcsolatban rágom Sanyi fülét, amint lesz valami szólok.
Jó van! Mindenkinek máskor jó, akkor mikor legyen???
A legegyszerûbb: Megvárjuk Sanyimano mikor ér rá, és akkor lesz!!!!
Peet: Minél elöbb jelezd, hogy mikor ér rá, mert akkor úgy szervezkedek!!! És "rágd a fülét..."!!!!
Ez most konkrétan micsoda is, és hol lehet megnézni?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Van hogy ha olyan a renderbeállításod, hogy képtelenség leszámolni, akkor MR úgy dönt hogy megadja magát. Akkor aztán indítsd újra a mayát mert külömben nem fog menni. Vagy töltsd be újra az MR-t.
Remélem segíthettem. Ha nem akkor írjál még aztán csak megoldjuk valahogy.
www.gaborhertelendy.com
tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell renderelni
képek sorozatát mental ray-el?
a sima szoftveres beállításos képsorozat renderelés megy, ahogy jim lammers könyvében meg van írva, de ugyanez a beállítás mental ray alatt kifekszik...
vagy csak én vagyok... ? 😊
köszi a válaszokat elõre is..
PSN ID.: Beegabor
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
"...The partnership aims to further strengthen the efficiency of Brazil r/s as a large scale production tool in the most demanding pipelines, and to expand Brazil r/s's compatibility with a variety of 3D software packages, including Maya® software from Alias®"
Happy?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jövõhéten egy szombati 3 oras kezdes este 8 9 ig nekem belefér😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Jövõhéten ki és mikor ér rá???
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
-bocsazoffért-
BOCS AZ OFFÉRT.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Offtopic: Valaki itt Doomozott a csapatpól, csak már nem tudom, hogy ki. Hozzá szólna a kérdés: a játék legvégén az erõs csávóval mi a túrót kell csinálni? (Úgynevezett "Guardian" vagy mi a szösz.) Miután az aknavetõre nemigazán úgy reagál, ahogy elvárnám tõle...