Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monjuk ilyen szombat 4 tõl este 8 ig😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Lekonel: bocsi, én ilyeneket nem kalkulálok bele, hogy iskola, meg nyáriszünet, meg egyebek ... kicsit már elszoktam tõle. De a hétvége azért nem olyan gázos. Vagy igen?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Meeting mehet..gépek nélkül sztem😄
Fórumtalival mi a helyzet? Jövõ hét végére egy full-extrás meetinget összedobhatnánk. (Vagyis mindenki a hóna alá csapja a masináját, meg minden adathordozóját, amin Maya-val kapcsolatos cucc van, és egy helyre koncentrálódunk, mindenféle tutorial-videókat csereberélünk, aztán egymást buzdítva kreatívkodunk egy kicsit.) Ehhez mit szóltok?
Másik felvetés: a Design 21-en kis önszervezõ folyamat indult azzal a célzattal, hogy közös erõvel egy kis animot összedobjanak. Ezt jómagam nem is tartanám nagy butaságnak, be is szállnék, ha egy kicsivel kevésbé lenne komolytalan a forgatókönyv, meg nem lenne eleve adott a probléma, hogy mindenki más programmal dolgozik. Szóval kéne valamit alkotni közösen, és erre nem is lenne jobb alkalom a fent említett full-extrás fórum-meetingnél. Már legalábbis ahhoz, hogy elkezdjük.
Vélemények, reakciók, hozzászólások?
Most ez a gondom!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A LINK
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Itt a szám
A bolean elött amugy tudod háromszögelni azt a facet, amit utána elront?
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
nyomj egy wire-t, esetleg a szájra ráközelítve, majd megpróbálom normálisan elmagyarázni, hogy én hogy szoktam 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Nahh haladtam a fejemmel mostmár kezd normálisabb alakot felvenni a tegnapihoz képest😊! Csak a szájjal vannak problémáim, esetleg néhány 5letet, hogy hogyan csináljam meg, mert ez így eléggé nevetséges...
És a képek:

Nahh haladtam egy kicsit a képpel. Megvan a szája amin még dolgozni kell! A fej alakját változtattam meg még!
Így áll:

olyat probálj meg, hogy ugy nyomj cleanup ot, hogy a nonmanifold geometri legyen csak bekacsolva, utána merge vertex és merge multiple edge, nekem ezek szoktak segiteni, ha ez sem, akkor a triangulate, az kijavtija a maya bolean os hibáit
http://leko.srv.hu/elott1.JPG
http://leko.srv.hu/utana1.JPG
Nah ezt csinálja mikor booleans- differencet nyomok rá...a merge léseket már nyomtam rajta.
Falabu: el is felejtettem irni.Kiralyak a tuskeid.
Oryon:

Penatesz
E két dolgon kívül minden más Penatesz mûve, még a taknyos zsepi is 😊)))))))))
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Penatesz

Penatesz
, mert olyanra szánom! nahh mostmár énis befogom a kezem és nemírok tovább
, mert kcsiit idegesítõ lehetek
! Azért várom a kritikákat, meg minden egyebet, jöhet! Legalább tanulok belõlük!
És a kéééép:
Jó tanítvány vagy!
Ha kell még segíteni, szólj!!!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

www.gaborhertelendy.com
Megint én! Nahh megfogadtam és újítottam a fejen😊!
A kép:
Végig akarom tenni a fejtetõt ilyen szarvakkal! Eddig hogynéznek ki a kis szarvacskák? Javaslat, 5let, kritika!😊
Ez polygon?
Mostmár én is neki látok az 7 szentség😊
Sok sikert a továbbiakban.
Mayer
www.gaborhertelendy.com
! Csak kicsit másképp alakítom.––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Most kezdtem el mayazni és ez az elsõ készülõ mûvem segédlet alapján! Gondoltam megmutatom😊!

gratu, nagyon szép lett!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

,nagyon jol tudom,csak elvette a kedvem a kompozittalt kep gyatra minosege,ugyhogy tartok egy kis szunetet,mielott meg barmibe belekezdenek.Penatesz
model elorol
model hatulrol
beillesztett model
Penatesz
várom a folytatást...
www.gaborhertelendy.com
ú
fontos
mivel lehet átkonvertálni a WMV formátumot?
Oryon ötlete jó, legyen a 10k hozzászólás a small contest munkák, aztán szépen mindenki kivesézi, hogy ki mit hibázott, mitõl lenne jobb satara. Azt a hangulatot választod, amelyik tetszik. A normálisok problémára meg jobb megoldást nem tudok, minthogy mindenki úgy állítsa be magának, ahogyan neki tetszik, és mindenféle képpen két render kell, 1024x768-as felbontásban, de ide persze ps-ben kicsinyített képet kell beilleszteni, de link mindenképpen a nagy képre, hogy meg lehessen nézni a részleteket is.
Spotlamp grat, nagyon szép! Mennyi munka volt vele (idõ)?