Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Eddig még csak a bevel része megy 6 alatt azt hiszem. Én se találom sehol a teljes BPT 6-os mayahoz :|

Youth

Na, jó rég voltam erre.
Mayer, szerintem azért rácsos, mert demo.
Én pedig azt kérdezném Byron's Poly Tool 6os mayához van már?
Mayer
Shave and Haitcut help!!!!

2 problémám van. Az 1. hogy négyzethálós lesz a renderelt kép.

A 2. pedig az, hogy elõfordul hogy a geometriát nem rendeeli le csak a hajat. Vagy fordítva

Ja és van egy harmadik is 😊)) MR-nem akarja számolni 😞

ha valaki valamelyik kérdésemre tudja a választ akkor vagy a fórumba vagy privin értesítsen. Köszi 😊

www.gaborhertelendy.com

Majd le tolom ujra mellesleg nekem nem is az akép jön be mit lõbb be tettem😄D

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Mayer
hmhm.. Ha lenne egy kevés fény Lekonel, akkor még látnék is valamit 😉.

www.gaborhertelendy.com

jah és lemaradt a link😊
http://leko.srv.hu/Fules.jpg

Szigorú orra van csak ugy büntet azt ne hogy megváltoztassa😊

Na itt van valami xarságom fele nincs meg de betsezem h legyen valami😊 (peet a villa még nincs meg) Meg feliratozás sincsen, jah és persze az explorer is sötétített rajta mert alig látom a tul oldalát😊
Viszont adjatok lécci tippekt hogyan is világitsam bé éy milyen "ajzatra" tégyem rá? 3 pont lightning van most rajt.

Peetmaya
Mookid szerintem túl éles vonalak vannak az arcán, kicsit finomítani kéne rajta! Amúgy nagyon tetszik a skicc, amit modellezni akarsz, ezt te rajzoltad?

Maroon, hajrá, drukkolunk neked, de tényleg muti majd, hogy mit alkotsz maya-ban, hogy kritizálhassuk jól😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

maroon
Köszi! Most épp Photoshopozok. Charseteket, meg jetit kell csinálnom... 😊
Na nem is netezek tovább, mert sosem leszek kész. 😊

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"

Oryon...meg mindenki...a merge vertex az összerántja az egészet, de nekem az kéne hogy az egyik menjen a másikhoz ami egy helyben maradna...most mi van akkor?

Mármint ezt nem mayer nek irtam nem kommentként😛

Tõlem se lát senki semmit ugye srácok?😊)
De kicsijekot nem baszogatjuk😛

Mayer
Nya sikerült juppy. Igaz hogy az egész windows újra kellett telepítenem de nem baj 😊. A cél érdekében mindent.

Mookid: Elég szépen alakul a dolog. 1 valami azért zavar. Az orra. Az nagyon nem olyan amilyennek lennie kéne. Ha engem kérdezel akkor indulj hi az orrból, és onnan alakítsd tovább. Aztán vágd félbe, és folytads a modellezést tükrözéssel miután kész az orr. Én így kezdeném el.

Maroon: Kircsi hogy újra itt vagy. Sok sikert a szóbelihez, és mostmár remélem látunk tõled egy-két dolgot mayábnan is.

Mayer

www.gaborhertelendy.com

maroon
Deko: bocs, még kihagytam valamit: nem tudom, hogy itt ki mivel foglalkozik a Maya-n kívül, biztos sokan tanulnak vagy dolgoznak mellette, de akkor felsorolom, hogy nekem mit kell csinálnom. Elõször is: grafikus vagyok egy csapatban, ahol játékokat készítünk. Mióta a számítógépes grafikusunk kilépett, azt is nekem kellett átvállalnom. Másodszor: a saját honlapomon is én vagyok a grafikus, ráadásul a honlapszerkesztõ is és emellett ugye még képregényem is készül, stb... (aki látta a honlapomat, láthatja, hogy mik vannak rajta. Azokat mind (a Garfield kivételével) én csináltam, kerestem anyagot hozzájuk, nem volt könnyû.) Harmadszor most itt van az angol, aminek szerencsére nemsokára vége. Last but not least, gimibe járok vagy mi a szösz, és ha meg akarom õrizni az osztály 2. helyet, azért tanulnom is kell! (Meg ha azt akarom, hogy felvegyenek az Iparmûvészetire...)
Csak ennyit akartam írni... Remélem megértetek. És ha azt látjátok, hogy én nem teszek fel saját mûvet, az nem azért van, mert lusta vagyok. Egyszerûen még meg kell tanulnom a Maya nyelvezetét...

maroon
A szóbelim 20, 21 vagy 22-én lesz. Még nem mondták meg, hogy melyik napra osztottak be...

Frenkie: igen, angol helyesírásin... 😊

maroon
Igen, fogok! Egyébként csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy még az angol elõtt a tanuló Maya-val elkezdtem a képregényembõl modellezni egy épületet, szóval nyugi, nem lustálkodom, de tudod vannak néha fontosabb dolgok is, ami miatt a számunkra érdekesebb dolgokat szüneteltetni kell...

mookid
Peet, te mondtál ilyet? nem emlékszem... mindegy, sztm sem 😊 egyébként érdekes, csomó tutorialt olvastam/néztem, és a többség úgy kedzte, hogy 'a legtöbben egy boxszal kezdenek, de én nem' 😊
holnap estig nem leszek, úgyhogy muszáj nyomnom még egy wip-screenshotot... ha valakinek már van kritikája (peet...? 😊 jöhet, mert lassan kész.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Mayer
valaki please írja le hogy hogyan kell shave and haircutot telepíteni, mert valamiért nem megy 😞. Bakker multkor simán felpakoltam, mostmeg genyózik velem 😞((.

www.gaborhertelendy.com

Peetmaya
na ugye, fej modellezésnél nem jó a box modelling😊))

Xép!😊

mookid
nekem pl. tetszik, hogy hollywoodban egy ideje jó színészeket kérnek fel fõgonosznak... willem dafoe sztm kicsit túljátszotta a pókemberben, de alfred molina helyrehozta a pókember 2-ben 😊 geoffrey rush is tetszett a karib tengerben, csak innen jutott eszembe.
asszem, megvan a módszerem organikus modellezésre... több hetes box modelinges vertextologatós bénázás után végre sikerélményem van, kizárólag extrude edge és append to poly-val. egy nagyon finom kis részletbõl indulok (ez többnyire a szem), és edge-engént menedzselem a dolgot, így rá vagyok kényszerítve, hogy folyamatosan figyeljem a figura geometriáját.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

szkoryon
Turtle Render kinek megy a mai napig????
Nekem lejárt, nincs valakinek teljes?

Peet: A ... kalózai nekem is tetszett, fõleg mikor a fõkalóz kijön a fényre és az emberbõl átmegy zombiba... 😛

Phoenix: meg se köszöntem...😊 Köszi a sok matricát! Még nem tudom mit tapétázok ki vele, de kb. annyit markoltam fel 😊

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

FRenkie
Helyesírási vizsgán voltál?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

😄DDD
Ejnye bejnye....

deko
bocs... az elõbbi üzenet Maroonak szólt, csak oryon "enyhe" infantilis hozzászólása miatt klikkeltem és írtam.

deko --- az élet értelme: 42 ---

deko
jóvanjuppimarhajó😊
de mikor mayázol már kiscsillag? nem "baszogatni" akarlak, de kapd már elõ azt a szoftvert és hangolódj rá. Bármiben segítek.

Peetmaya
nya megnézettem anyámmal a karib tenger kalózait, tetszett neki😊 ritkaság, hogy tetszik neki az a film, ami nekem is bejön😊) tali fantasztikus volt szokásosan, Penat, képeket nagyon várjuk!😊 Felragasztottam a MAYA matricát a gépemre, nagyon jól néz ki😊)) THX még1x!😊

szkoryon
Ennyi "gondoljunk Maron vizsgájára, hogy átmennyen..." után már tényleg át kell mened!!! 😛

Mert ha nem...............akkor a következõn biztosan! 😛

A szóbelid mikor lesz?

maroon
Sziasztok!

Véééégre túlvagyok az írásbelin!!! Juppíííí!!!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, én úgy érzem: sikerült, de azért még nem kiabálom el... Végül is mikor a tanárnõ felbontotta a borítékot, azt mondta, hogy könnyû (kinek hogy...), de szerintem se volt vészes. Szóval rossz nem lett, de hogy elérem-e a 75%-ot, azt nem tudom megjósolni. De nagyon mérges leszek, ha mondjuk 74% lesz...
Egyébként nagyon rendes volt a tanárnõ, mert amikor már közeledett a vizsga vége, mindenkinek leellenõrizte, amit csak tudott. Mondjuk nekem csak a levelet meg a fogalmazást, de legalább a helyesírási hiábákat kijavítatta. Csak átmegyek már...

szkoryon
Jaj, azzal a képemmel büntetni foglak benneteket!!! 😊

Penatesz: siess azok felrakásával!!!!!!

deko
off: bocsesz...😛
elõször is a maffiás, pisztolyos-késes, harcolos-gyilkolós állati mód félelmetes-rettegõs képek mik penatesz gépébe kerültek, mikor lesznek elérhetõk?
Oryon... jajjjajajjjj, szorrinedanagyonbocsánototkívánok:/

szkoryon
A tali jó volt és köszönet, hogy eljöttetek.

Remélem mostmár elöbb utobb elkészül az oldalunk! 😊

Penatesz: a merénylet jó volt 😛

szkoryon
DEKO: NA de ilyet.
Most nézzétek meg, meghívom kajálni (amire vártunk vagy 2-3 órát 😊 és ez a hála....

A nevem nem orion, hanem Oryon!!!
Y-nal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiscsillag, legközelebb figyelj, mert elfenekellek!!!! 😛

deko
Frenkie, Te kapsz pamutfonalat és kötõtüket... csak hogy kötekedhess😊)) bébiplucsit renderelj😄 😛

FRenkie
Egy kicsit túl nagy a glossy a bõrön, és lehetne erõsebb a refraction. De azért gyönyörû 😊)

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

deko
szjozsef!
Asszem te, azaz TI ketten modelleztétek le a legtökéletesebbet!
Gyönyörû! Gratulálok😊

deko
Üdv, összedugtam a gépemet 30 doboz, dekopírfûrész... 0lambériatörmelék, festékes vödrök tömkelege mellet/mögött/felett, hogy felkukkantsak kicsit ide😊

Miután látom senki nem írta le a tegnapi találkozó lényegét, gyorsan megteszem.

A maya site alapító tagjai azok, akik anyagilag hozzájárultak a létrejöttéhez. azaz:
astrantia
orion
penatesz
peet
mookid
phoenix
youth
flegos
lekonel
mayer
deko

Azoknak, kik nem vettek részt az összejövetelen ( és alapító tagok) hamarosan e-mailban mennek az instrukciók.
A domain név elfogadása után a siteal kapcsolatos teendõket egy belsõ levlistán fogjuk megtárgyalni, hogy ne terheljük az sg fórumozókat ezzel.
Ezzek kapcsolatban majd Sanyimanó idõben tájékoztat mindenkit a privát méljén.

off: a tali igazán jó volt, mint mindíg, és a kicsikocsimat is kidekoráltuk maya logóval a végén... hamarosan csinálok képet és megmutatom😄)

Geco...nem lesz ez igy jó...röviden ird le micsináltál vele...mer még csak a másik fele van aztán dupizni kell 4szer és kész van😊

Hát volt rajta melo, sajnos a maya nak sem erössége a bolean :o)
én meg mr elkezdem axarabb modszert is😊

Hallod....azt hogyan csináltad?😞
Ez nem ér😊
Köszi szépen igy lenne a jo😄

huhh várjál még nem is néztem jujj bocsi😄DD teljesen ki ment fejembõl😞(

Lekonel jo lett a javitás amit felraktam?
Peet azala poly épitéssel az a gond h nemtok a cut faces tool all snappolni...tehát csak szemmértékre megy😄DD és nem folytatolagosak a dolgok...érted?😄

youth
Tölts le demokat, 30 napos próbaverziókat aztán nézd meg melyik jobb. Ennyi.

Youth

youth
A vezetõ négyesbe Maya, Max, XSI, LW tartozik, nincs nagy különbség, szinte mindegyik tudja azt amit a másik, tehát eltérés nincs sok. De míg maya inkább filmes produkciókban terjedt el, Max, XSI játékfejlesztésben, valamint XSI reklám'iparban'. De ez semmit nem jelent, valaki Wings 3d-vel is jobbat csinál mint más Maya-val vagy bármelyik porogival. Szóval mindegy mit tanulsz meg, abban legyél jó, ennyi...
Kezelõfelület, meg nézd meg, nemtudok mit mondani, valakinek ez valakinek az jön be. Mindenki másra esküszik, ez a fórum Mayaról szól így akik ide írogatnak nyilvánvaló hogy erre esküsznek. Szóval neked kell dönteni.

Youth

Johnyy
Ja és, miben külömböznek, azaz van olyan dolg amit az egyik tud a másik nem?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Figy, a maya és a 3dsmax ugy nagyából egyféle területen mozog, na és a kezelésük közt nagy a külömbség?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Fõnix...engem nem zavar...amuyg meg poly work om is van...