Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így jó??? 😛
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
legyen csak szép színes, de a szürke win keret felõlem olyan lesz, amilyenre ti akarjátok, és akkor kompromisszum készen megoldjuk a problémát!
Deko, amint megvan a domain, Sanyimanó rászáll az e-mailekre, úgyhogy az egybõl élni is fog, és lesz levlista is, akkor majd szépen oda költöztetjük át a desing-el kapcsolatos dolgokat...
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
). A "fejléc" -ben elhelyezett képeknél jó ötlet az aktívvá (élénkebbé) válás,mokir odaér az egérmutató. Az UI szürke színe helyett nekem is szimpibbnek tûnik a melegebb árnyalatú korábbi változat. Persze nekem minden jó lesz, a lényeg hogy LESZ honlap
.
Egyébként lehetne ez egy rejtett poén! Esetleg minden alkotó saját oldalára mutathatna a link 😊, de arra tényleg jó volna, hogy ki veszi majd észre 😛
Deko: kapsz egy "bátyó által elõre kitervelt vállveregetést", hogy így bírod a strapát és javítgatsz 1000-el 😛
De még egyszer megkérdezem: Nem jó az a csökkentett sallangmentesség a lenti képemen???
Jó a bal panel maradhat!
De a shelf-bõl szerintem ki lehetne venni az ikonsort és csak a fülek maradjanak, nem?????
Plussz az a sárgásabb, vagy milyen árnyalat is jobb volna, ha maradna a win-ablakkerethez, mert az jobban passzolna, mint a szürke, nem?
Hirtelen a Ladánybene27 (vagy mi) együttes e száma jutott eszembe 😛
Király a séród! Nagyon pöpec 😛
Álmodik a nyomor...😞
Azért köszönöm, hogy kezdeményezted. Kár, hogy nem éltünk vele.
Namármost asszem a #8777-be linkelt verziót nem is láttam még, de ugyanúgy teccik, mint a #8775-ben lévõ. Úgyhogy ez esetben tartózkodom. Képet meg nem küldenék, mert textúrázni nem tudok, aztán az én modelleim színesen is meg színtelenül is szürkék...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
pít: oké, azon erõsítek mayd.
most az lenne a kérésem, hogy mindenki küldön nekem egy maga által készített képet, kép részletet, modellt, 195x150 px méretben, hogy betehessem a fejlécbe. azért jobb a képrészlet, mert ilyen kicsi méretben nem fog látszani egy 800x600-as kép rendesen.
Amúgy én arra gondoltam, hogy ezek a képecskék maradjanak haloványak és amikor a kurzor feléjük megy, akkor meg eredeti színre váltsanak át.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
1 kéz a magasban a 2. verzió mellett😊)
na akkor azt mondom szavazzunk hogy melyik a jobb. 1 kéz a magasban hogy az 1. vagyis ez.
akik benne vannak az oldalban azok szavazzanak pls.
Egyébként ha még nem mondtam volna deko nagyon szép lett az oldal.
www.gaborhertelendy.com
per aspera ad astra
Tudom Peetkicsifijjam még mindíg nem a te szád íze szerint alakul, de nem tudok kilépni a bõrömbõl.
Az UI mostmár win szabvány. csakazértis. és PÍÍÍT, mosmá totál piros a piros... és nem vagyok hajlandó tovább erõsíteni rajta. csak azért, mert nem is tudok.
Amúgy milyen probléma lett megoldva Penatesz? És jelenleg hol tart a dizájnolás? Amúgy én is alakítanék valamit, csak jussak a saját gépem közelébe.
Sracok ez uton szeretnem megkoszonni mindenkinek,hogy segitsegemre volt es ilyen gyorsan irt privit nekem.Ugyhogy orommel jelentem:a problemat legyurtuk.(No meg egysegben az ero
)Penatesz
aki dugott mar ossze PC-t es TV-t az keressen mar meg priviben,hogy ne az OFF-ok szamat noveljem.
Lekonel a kepen nem latom jol.Ez most paroka volt,vagy valoban befonattad a hajad?
Penatesz
Mayday már megvan az arc, aki csinálja a php-t, de köszönjük lelkesedésedet, meg segítõkészségedet. Tutorialok készítése terén ezt igénybe is vennénk, ha lehet kérni😊)
a minõség xar mer analog kamcsival van
Csak hogy dobaljam a topikot😄DD

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Készülget a honlap is😊! Jó ilyenek hallani, fõleg, hogy most vagyok mayas pályafutásom legelején...! Ez ilyen mindenki tervezi és beleszól honlapkészítés vagy valaki egyénileg megcsinálja? Mert én is csinálgattam ilyen olyan honlapokat és ha kell valami kisseb help akkor szívesen segítek fõleg a PHP-s részben( ha lez olyen) mert ahhoz értek, nem egy mesteri szinten de csináltam már nagyobb dolgokat cégeknek! Nahh csõõõõõõ, mindenkinek, álmos éjszakát és ilyeneket!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Deko, Sanyimanó meg tudja csinálni, nagyon keni a dolgot, úgyhogy ez menni fog. Na akkor melyik design lesz végül? szavazzunk! (be lehetne tenni az én verziómba az üres részre a small contenst legjobb képét... csak ötlet)
Normáális vagy Maargit?
Peetkicsifijjjam, kérdezd már meg Sanyimanót, hogy az outlinert megtudja-e úgy oldani, hogy méretezhetõ, és vonszolható legyen? ok? úgy lenne az igazi.
37 új üzenetet rég nem láttam már a fórumon ... Naszóval! A dizájnok teccenek nagyon nekem is, és ha lehet választani (a fejlécek színvilágát illetõen), akkor inkább a Peet félét preferálnám. Viszont továbbra sem vágom, hogy az Outlinernek mi lesz a szerepe. Csak sejtem. Aztán: egy sor ikont (mondjuk a shelf-et) csak meghagynék, azoknak is lehetne valami szerepet adni. Ha máshogy nem, akkor vaami apróbetûs szöveget aláírni, hogy egyértelmûbb legyen esetleg, hogy mi mire jó.
Frenkie: mire gondolsz az alatt, hogy "nem csak Mayásoknak stuff" ? Mondjuk egy kisebb Görög Zita galéria jönne elõ a NURBS sphere ikonra kattintva?
Bye!
- Keresztfater -
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Hallom készülget a honlap! Ha bármi segítség kell akkor szóljatok, értek a PHP-hez.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Mindenkit szeretettel várunk. Aki jelenlétével emelné az est fém-pontját, az írja meg az AP topicba.
Ne haragudj amúgy, hogy kukacoskodom, de mindenki csak dícsér, gondoltam legyen már valaki, aki nem ért egyet😊

Aldaryn: Nyugodtan rontsd itt a levegõt 😉.
www.gaborhertelendy.com
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Szerintem is lehetne csúpaszítani! Nem kell a fölösleges sallang!
Ahogyan én maya3dsite.jpg
CSak deko oldalát ollóztam!
CSak így meg az a gondom, hogy elveszítette a mayás felület feelingjét...bár a logó pótolhat érte...
Vélemény?
Teee!!! Kerülj a szemem elé!! Hogy mondhatsz ilyet hogy MAX??? XSI!!! 😊
Youth
design
egyébként ezennel elõterjesztem, hogy honosítsuk a tutoriál szót (így írva), majd szólok a suliban, és akkor benne lesz a következõ 'új szavak' gyûjteményben meg az idegen szavak szótárában 😊 (a tanulmány nem jó, az azt hiszem, mást jelent, esetleg oktatóanyag vagy tananyag, de mindkettõ elég szarul hangzik...)