Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szkoryon
Az 1. változat legyen a win melegebb árnyalatú ablakkerete miatt, de a 2.,rikítóbb, pirosasabb,stb. fejléccel!
Így jó??? 😛

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

Peetmaya
akkor se egyezek bele a maya háttér pasztel színeibe!😊
legyen csak szép színes, de a szürke win keret felõlem olyan lesz, amilyenre ti akarjátok, és akkor kompromisszum készen megoldjuk a problémát!
Deko, amint megvan a domain, Sanyimanó rászáll az e-mailekre, úgyhogy az egybõl élni is fog, és lesz levlista is, akkor majd szépen oda költöztetjük át a desing-el kapcsolatos dolgokat...

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Davidka
nekem ez teccik jobban (#8777-ben lévõ)... a háttérszín miatt

Bár én kispályás (mondhatni asztalitenisz méretû) vagyok a témában, és jogaim is csak korlátozottak, lévén, hogy még sem rendert/wire-t nem dobtam be a fórumba, túl aktív tag sem vagyok cirka 30 egynéhány hozzászólásommal, valamint egyetlen SG talira sem mentem el, de azért bátorkodom felemelni kezemet a deko által összehozott design mellett (bocsi peet, nem adtál shake-et). A "fejléc" -ben elhelyezett képeknél jó ötlet az aktívvá (élénkebbé) válás,mokir odaér az egérmutató. Az UI szürke színe helyett nekem is szimpibbnek tûnik a melegebb árnyalatú korábbi változat. Persze nekem minden jó lesz, a lényeg hogy LESZ honlap .

szkoryon
Jó, majd küldök és igazat adok neked abban, hogy maradjon alapból halovány és amikor a kurzor föléjük megy, akkor kivilágosodjanak!!!!

Egyébként lehetne ez egy rejtett poén! Esetleg minden alkotó saját oldalára mutathatna a link 😊, de arra tényleg jó volna, hogy ki veszi majd észre 😛

Deko: kapsz egy "bátyó által elõre kitervelt vállveregetést", hogy így bírod a strapát és javítgatsz 1000-el 😛

szkoryon
Ja: 1 kéz a magasba az 1. verzió mellett 😊))))

szkoryon
Én erre azt mondom: Na végre! Sokaknak tetszik és most én kukacoskodom 😛

De még egyszer megkérdezem: Nem jó az a csökkentett sallangmentesség a lenti képemen???
Jó a bal panel maradhat!
De a shelf-bõl szerintem ki lehetne venni az ikonsort és csak a fülek maradjanak, nem?????
Plussz az a sárgásabb, vagy milyen árnyalat is jobb volna, ha maradna a win-ablakkerethez, mert az jobban passzolna, mint a szürke, nem?

szkoryon
"A raszta szív, a raszta szív..."
Hirtelen a Ladánybene27 (vagy mi) együttes e száma jutott eszembe 😛

Király a séród! Nagyon pöpec 😛

szkoryon
Jaj, úgy sajnálom. Szívesen voltam ott, mert az egyik álmom az volt, hogy maya-chat de percdíjjassal nem nyomulhattam,de most, hogy a suliból is netezhetek, meg már nincs 😞

Álmodik a nyomor...😞

Azért köszönöm, hogy kezdeményezted. Kár, hogy nem éltünk vele.

Phoenix007
Hali!
Namármost asszem a #8777-be linkelt verziót nem is láttam még, de ugyanúgy teccik, mint a #8775-ben lévõ. Úgyhogy ez esetben tartózkodom. Képet meg nem küldenék, mert textúrázni nem tudok, aztán az én modelleim színesen is meg színtelenül is szürkék...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

deko
szépjóreggelt mindenkinek
pít: oké, azon erõsítek mayd.
most az lenne a kérésem, hogy mindenki küldön nekem egy maga által készített képet, kép részletet, modellt, 195x150 px méretben, hogy betehessem a fejlécbe. azért jobb a képrészlet, mert ilyen kicsi méretben nem fog látszani egy 800x600-as kép rendesen.
Amúgy én arra gondoltam, hogy ezek a képecskék maradjanak haloványak és amikor a kurzor feléjük megy, akkor meg eredeti színre váltsanak át.

deko --- az élet értelme: 42 ---

nagyon izléses deko! de csak azért mer aszontad jo a hajam😄

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Peetmaya
Deko, így már teljesen jó a színvilág, még annyit, hogy a kis képecskék, amik jobb és bal oldalt rá vannak téve a háttérre, szerintem azokon is emelhetnél egy picit, hogy hangsúlyosabbak legyenek.

1 kéz a magasban a 2. verzió mellett😊)

Mayer
De most komolyan én nem szeretek dideregni 😛.

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Ne is erõsíts rajta deko. Sõt vissz az eredetihez. Sokkal jobb volt véleményem szerint. Minden szempontból. A színei és a formája is. Szerintem az oké jogy az UI felsõ részét levetted mert ezzel helyet nyerünk, de tessék visszaállítani az eredeti színeket 😊. Nagyon szép volt az úgy. Nem kell hogy a kedves látogatónak kiégesse a szemét a piros. + az alapszín is jobb volt olyan plasztikus sárgásan.

na akkor azt mondom szavazzunk hogy melyik a jobb. 1 kéz a magasban hogy az 1. vagyis ez.

akik benne vannak az oldalban azok szavazzanak pls.

Egyébként ha még nem mondtam volna deko nagyon szép lett az oldal.

www.gaborhertelendy.com

Aldaryn
😊 Nekem teccik. Elsõre kcisit mellbevágó a Windows rideg szürke felülete az eddigi kellemes meleg árnyalat után, de hideg fejjel átgondolva, ez a hûvös elegancia meggyõzõ.

per aspera ad astra

deko
nos minden kérést figyelembevéve imígyen alakult a dezájn.
Tudom Peetkicsifijjam még mindíg nem a te szád íze szerint alakul, de nem tudok kilépni a bõrömbõl.
Az UI mostmár win szabvány. csakazértis. és PÍÍÍT, mosmá totál piros a piros... és nem vagyok hajlandó tovább erõsíteni rajta. csak azért, mert nem is tudok.

Phoenix007
Lekonel nagyon ütõs a séród! Én is ilyet akarok! Igazság szerint nekem bármilyen frizura jobb lenne, minthogy megkopaszodjak, még akár egy ilyen is...
Amúgy milyen probléma lett megoldva Penatesz? És jelenleg hol tart a dizájnolás? Amúgy én is alakítanék valamit, csak jussak a saját gépem közelébe.

Penatesz
Kikerem magamnak,en ugyanis hasznaltam!!!Baromi jol elbeszelgettem magammal,ugyanis csak a legritkabb esetben jart arra valaki...

Sracok ez uton szeretnem megkoszonni mindenkinek,hogy segitsegemre volt es ilyen gyorsan irt privit nekem.Ugyhogy orommel jelentem:a problemat legyurtuk.(No meg egysegben az ero )

Penatesz

deko
a #maya irc csatorna megszünt létezni, miután nem használtátok. tehát nem volt szükség rá mégsem.

deko
zsííír😊)) teccik😊 jólett, de kicsit sötét a kép.

Szemét😄 Ez kérlek raszta kesz legalábbis remélem😄

Penatesz
sracok van egy kis gondom
aki dugott mar ossze PC-t es TV-t az keressen mar meg priviben,hogy ne az OFF-ok szamat noveljem.
Lekonel a kepen nem latom jol.Ez most paroka volt,vagy valoban befonattad a hajad?

Penatesz

alap😄

youth
És akkor most megy a Bob Marley album folyamatosan meg füst mindenfele? 😊

Youth

Peetmaya
hehe 😊)
Mayday már megvan az arc, aki csinálja a php-t, de köszönjük lelkesedésedet, meg segítõkészségedet. Tutorialok készítése terén ezt igénybe is vennénk, ha lehet kérni😊)

http://leko.srv.hu/Raszta.JPG
a minõség xar mer analog kamcsival van

Csak hogy dobaljam a topikot😄DD

maroon
Jééé! Nekem meg a mostani gimis igazgatóm volt tavaly meg tavaly elõtt a matektanárom, de Õ normálisan köszönt... 😊

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"

Falabu
Nahh-miiii?!
Készülget a honlap is😊! Jó ilyenek hallani, fõleg, hogy most vagyok mayas pályafutásom legelején...! Ez ilyen mindenki tervezi és beleszól honlapkészítés vagy valaki egyénileg megcsinálja? Mert én is csinálgattam ilyen olyan honlapokat és ha kell valami kisseb help akkor szívesen segítek fõleg a PHP-s részben( ha lez olyen) mert ahhoz értek, nem egy mesteri szinten de csináltam már nagyobb dolgokat cégeknek! Nahh csõõõõõõ, mindenkinek, álmos éjszakát és ilyeneket!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Peetmaya
Frenkie, max textúrák, meg általános l,eírások, pl hogyan világítsunk be, meg ilyesmik, de amúgy kifejezetten maya-ra lesz kiélezve az oldal.

Deko, Sanyimanó meg tudja csinálni, nagyon keni a dolgot, úgyhogy ez menni fog. Na akkor melyik design lesz végül? szavazzunk! (be lehetne tenni az én verziómba az üres részre a small contenst legjobb képét... csak ötlet)

Phoenix007
A gimis igazgatóm, aki egyben a matektanárom is volt, reggel nyolckor is úgy köszönt, hogy jóéjszakát ... na az egy fokkal idegesítõbb volt ...

deko
idézek: ma 17:06 - Jóreggelt! .... ??? 😛
Normáális vagy Maargit?

deko
jólvan, jólvan... meggyõztetek, a sutba teszem a pasztel színeket. látom ez nektek nem jáccik. oké, virítok majd egy erõsebb színvilággal.
Peetkicsifijjjam, kérdezd már meg Sanyimanót, hogy az outlinert megtudja-e úgy oldani, hogy méretezhetõ, és vonszolható legyen? ok? úgy lenne az igazi.

Phoenix007
Jóreggelt!

37 új üzenetet rég nem láttam már a fórumon ... Naszóval! A dizájnok teccenek nagyon nekem is, és ha lehet választani (a fejlécek színvilágát illetõen), akkor inkább a Peet félét preferálnám. Viszont továbbra sem vágom, hogy az Outlinernek mi lesz a szerepe. Csak sejtem. Aztán: egy sor ikont (mondjuk a shelf-et) csak meghagynék, azoknak is lehetne valami szerepet adni. Ha máshogy nem, akkor vaami apróbetûs szöveget aláírni, hogy egyértelmûbb legyen esetleg, hogy mi mire jó.
Frenkie: mire gondolsz az alatt, hogy "nem csak Mayásoknak stuff" ? Mondjuk egy kisebb Görög Zita galéria jönne elõ a NURBS sphere ikonra kattintva?

Bye!

- Keresztfater -

FRenkie
Gratulálok emberek, nagyon szép lesz a honlapotok. Ugye lesznek majd "nem csak Mayásoknak" stuffok is benne?!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Falabu
Csuri!
Hallom készülget a honlap! Ha bármi segítség kell akkor szóljatok, értek a PHP-hez.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

deko
aki esetleg nem figyelte volna, jövõhét pénteken ArtistPub meeting.
Mindenkit szeretettel várunk. Aki jelenlétével emelné az est fém-pontját, az írja meg az AP topicba.

Peetmaya
A leegyszerûsítés is jó ötlet volt, majd tartalomtól függõen meglátjuk, hogy milyen legyen az outliner mérete. Bár poén volna menet közben módosíthatónak hagyni, úgy, ahogy ez maya-ban is módosítható😊

Peetmaya
de persze ez lehetne szebb, de nem akartam most sokat tökölni vele. A másik, ami még piszkálja a csõrömet, azok a kereketek. Szerintem nem kell szétbontani 3 részre a logot, egybe kéne mosni õket keret nélkül. Ha el tudnád nekem juttatni a psd file-t, amin dolgozol deko, akkor meg tudnám mutatni mire gondoltam, de amúgy ez már kezd az én ízlésemnek is tetszeni😊))
Ne haragudj amúgy, hogy kukacoskodom, de mindenki csak dícsér, gondoltam legyen már valaki, aki nem ért egyet😊

Peetmaya
A színvilág még mindig nem elég éles szerintem, valami ilyesmire gondoltam:

Mayer
Deko Deko: Nagyon oda meg vissza bas*ós lett a banner, meg az oldal is. Gratulálok. Részemrõl: Accept.

Aldaryn: Nyugodtan rontsd itt a levegõt 😉.

www.gaborhertelendy.com

mookid
nekem csak a kép teteje jön le...

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

szkoryon
Egyre jobbb!
Szerintem is lehetne csúpaszítani! Nem kell a fölösleges sallang!

Ahogyan én maya3dsite.jpg

CSak deko oldalát ollóztam!

CSak így meg az a gondom, hogy elveszítette a mayás felület feelingjét...bár a logó pótolhat érte...
Vélemény?

youth
Ez nem árulás, csupán felfedezõ út 😊

Youth

mookid
a helyi keresztapa-saga javában zajlik 😊

deko
ÁÁÁruló!
ÁÁÁrulóK!

deko
dededeee, járasd a szád!

deko
részemrõl OK. Akkor egyszerüsítünk. valóban jobb hogy nincs annyi bizgentyû gomb fölöslegesen😊

youth
"Ha túl bonyinak találjátok a Maya UI-ját, használjatok MAX UI-t. 😄"

Teee!!! Kerülj a szemem elé!! Hogy mondhatsz ilyet hogy MAX??? XSI!!! 😊

Youth

mookid
itt van, én ennyire gondoltam, persze a menüpontokat nem fejeztem be. lehet még finomítani, mert ez talán tényleg egy kicsit minimál, de én a totál sallangmetes, letisztult megoldásokat szeretem, szerintem ennél nem kéne több.
design

egyébként ezennel elõterjesztem, hogy honosítsuk a tutoriál szót (így írva), majd szólok a suliban, és akkor benne lesz a következõ 'új szavak' gyûjteményben meg az idegen szavak szótárában 😊 (a tanulmány nem jó, az azt hiszem, mást jelent, esetleg oktatóanyag vagy tananyag, de mindkettõ elég szarul hangzik...)