Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez a kis lekerekítéssel bíró nokiához jobban illik egy ilyen kocka, mint egy sokkal lekerekítetteb...
Harmonizál vele!
Meddig akarod még húzni a népet, hogy ilyen wippeket beraksz és azt írod, hogy "szar"?????
Akkor mi a teljes??? 😛
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
hogy is fogalmazzak,hogy ne sertodj meg...
nem akarsz betenni egy smootholt verziot is?amugy nagyon szepek es tisztak a vonalaid,le a kalappal.
Oryon: ez mar hanyadik nicked az elmult egy ev alatt?
Mayer: a telefonod feneken az erintkezoko le vannak modellezve,vagy csak egy kep? ha nem voltal olyan lusta mint egyesek es lemodellezted,akkor orommel vennem,ha csak a fenekerol feltennel egy wiret.
Penatesz
A4-ös méret is 120 rugó, ha jól tudom (Wacom Intuos3).
http://www.wacom-europe.com/uk/products/intuos/intuos3_a4.asp
Van olyan monitoruk is, ami rajztáblaként használható. Na, az egy fél nagyságrenddel drágább😊
Egyébként kézzel rajzoltam és scanneltem, aztán alakítottam... (Lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a wacom?? Bocs, nem vagyok otthon a szakszavakban...)
Deko: Köszi a kritikát! Majd javítom! (A háttérnél egyébként én is gondolkodtam, hogy vajon jó-e ez így, aztán már nagyon késõ volt, úgyhogy hagytam így... 😊 De akkor rakok be kicsit visszafogottabb hátteret.)
Modellezni meg elõbb megtanulom, hogy egyáltalán fejet hogy kell... 😊
Phoenix: A shader a textúrák összessége egy felületen. Tehát a külömbözû map-ekbe bepakolt textúrák adják a shadert. Egyébként a jelentése árnyalás. És külömbözõ árnyalási típusokat külömböztetünk meg. Ígypéldûául: lambert, blinn, phong etc.
Maxben azért anyagszerkeztõ mert ott úgy nevezték el szóval semmi hatalmas erõ nem mukálkodik a háttérben 😊
www.gaborhertelendy.com
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Hun van? Épp shadereket vadászok, mert shadert írni még nem tudok...

Kurva szép😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
És egy új kép. Kicsit elcsesztem a DoF-ot és a shaderek is egy kicsit zajosak de azért voila:
Telcsi
www.gaborhertelendy.com
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Istenem, micsoda nosztalgikus érzet😄
deko --- az élet értelme: 42 ---
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
szal lassan kezdheted modellezni 😊
egyébként scannelt kézirajz, wacom az alapja, vagy egérrel csinálod?
neten amúgy találtam tökjó manga rajzoktató dokumentumokat.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Az ABE és az egykori win'95-ös Neverhood volt számomra mindenek felett.
Kicsit csalódott vagyok mégha MS is, hogy így csak konzolra terveztek😞 Mintha MI márnem számítanánk😞
Tudom, nem Maya az a kép, aminek a linkjét most beteszem, de most nagyon happy vagyok, hogy megcsináltam, légyszi nézzétek meg! (Direkt nem a képet rakom be, mert ez Adobe Photoshop-pal készült...)
Tehát: http://maronmanga.freeweb.hu/EgyebR10.jpg
(Remélem mûködik...)
És gratu nagyon jo lett
Mookid: Köszi de nem szarozok AA-val most mert ez csak egy ilyen teszt. Mivel ilyen kockák lesznek a telcsim mellett.
FÕNIKSZ😊: Köszi. 😊
update:
Telcsi (szar de azért nézzétek meg 😊
www.gaborhertelendy.com
Platform: Xbox, PlayStation2
Miért csinálják ezt velünk PC-sekkel? Mekkora Kiszúrás ez😞((
Hiába van PS-em, nem szeretem. azon nem szeretek jáccani, nem is tudok (amúgyis az a gyereké). én már eléggé monitor fejû vagyok, a billentyûzet áll a kezem alá.
rossz hirem van itt a lap alján :
http://www.oddworld.com/stranger/ow_stranger_main.shtml
:o( sorry
http://www.ballisticpublishing.com/books/oddworld/
Lécciléccilécciiiii, ha valaki PC-re tudja már ezt, akkor ééénénnn! A legkedvencesebb játékom. Jajjjjj ha ez a folytatás van valakinek örök hála...
MEGAON.
Okulás képp.
Most vettem csak észre, hogy a bátyámnak szülinapja van 😊)))
Majdnem elfelejtettem 😛
Nem szólítasz Keresztapának, nem hívsz meg a házadba egy csésze kávéra, kisbetûvel írod a nevem, és BELÉMKÖTSZ ??? Ne csodálkozz, ha holnap egy levágott Low(poly)fejet találsz az ágyadban...
Egyébként pont ennyit tudtam én is a Maya Builderrõl, mint amit leírtál, mert én is pont ezt találtam, mert nekem is pont ezt találta a GOOGLE! Csak nem igazán így írták, hogy "butított" vagy "fapados" vagy hasonló, hanem nyomatják a marketingdumát, meg azt sem értettem, hogy mi ez a "Concentric" és mi köze az Alias-hoz...
De nem baj ... nem akarok hábórút ... senki sem akar most háborút ... hiszen épp most lett vége a háborúnak ...
Aldaryn, ha majd végleg áttérsz/megtérsz mayára - mert lesz ilyen, úgye???- , akkor LionTR-t is ránsd magaddal!!!!
Ez parancs, katona! 😛
Hmmm...ehhez arért lenne egy-két keresetlen szavam...

Lion remekmûve a CGTalkon:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=171825
Nem csak MAX-osoknak... :o)
per aspera ad astra
az lenne a kérdésem, hogy az mitõl lehet, hogy subdiv kockából megformált fogakat nem rendereli le rendesen a maya. illetve az, hogy a felsõ íny (ugyan csak subdiv) olyan mintha poligon módban lenne, pedig nincs abban.
ha valaki tudja, írja meg oda választ. kösz mindenkitõl.
Amúgy sokszor csak angol nyelven lehet hozzáférni az ilyen infókhoz és bíz' jó magyarul olvasni, mi a 'bánat' amirõl tudni akarunk.
Maroon: gyógyulj meg, úgy látszik nem húztál az ágy lábára zoknit😛 😊 ejjtelyáány😊
> nemde?
Én nem is azt vitattam, hogy a szõkék rosszabbak! 😊 (A barátom is szõke, illetve csak fodrászatilag, vagy mi... Õ váltig ragaszkodik a barnához, de állítólag az sötétszõke... Na mind1.)
Lényeg, hogy én nem találok kivetnivalót abban, ha vki szõke, sõt nekem pl. tetszik is...
Maya Builder is a basic 3D modelling, texturing, and animation package created specifically for interactive and game level designers and tool build.
gyk. egy lebutitott maya ezert olcsobb maya jatekfejlesztesre...
phoenix: google-rol hallottal mar amugy?

Én speciel láttam már ilyet is, és valszeg Mayer sem azért nem olyanra csinálta, mint te, merthogy olyat nem tudott volna.
>Lekonel, a szõkéké a dícsõség...
Na ja! Eredetileg én is szõke vagyok!
>A végleges verziót már nem mutatom meg, mert itt fogtok
>tobzódni 1-2 pixelen és néhány árnyalaton.
Na jó'van, csak akkor a fejléc legyen szép türkizkék, ahogy megbeszéltük!
>Fõleg Aldaryn kire büszkék lehetünk minden téren.
Na meséljetek, mit nem tudok még róla!
Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek 100%-os része a 3D társadalomnak, de így is igyekszem teljesíteni felétek a neten. A mailen kapott képeket persze tudom értékelni, de az kisebb vagyon. szóval sorry ha ilyen visszafogott vagyok értékelés szempontból.
Utólag elnézést kérek, hogy nem figyeltem kellõképpen ki mit mondott és mi volt az óhaja... ha esetleg a tisztet másnak adtam át, a tulajtól nem most kérek elnézést, hanem a köv. talin. A megsértett fél/felek vendégem/im egy sörre engesztelésként. Rendben? Amúgy ez lejátszható a pénteki ArtistPub meetingen is😛
A végleges verziót már nem mutatom meg, mert itt fogtok tobzódni 1-2 pixelen és néhány árnyalaton.
szóval ha megvan az egész akkor sanyimanó õsszerakja, aztán használhatjuk, ujjé.
Megvallom én örültem, hogy Aldaryn önszántából, kérés nélkül nekiállt a sitebuildnek. azt is tudom, hogy lelkesen csinálta... szeretném ha az ilyen lelkes munkák után nem olyan visszajelzés jönne, hogy "megcsinájjamáshaggyad". Pesze így van, de legyen némi köszönet az iránt aki lelkesen próbál segíteni nekünk. Fõleg Aldaryn kire büszkék lehetünk minden téren. Kicsit legyen megértés, elfogadás és öröm. Bocs ha sokat akarok.