Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mookid.uw.hu/temp/teszt002.jpg
látjuk a shaderek alapvetõ attribútumainak használatát? 😊
más: nem tudtok valahol a neten ultimate mental ray (közelebbrõl: GI és/vagy HDRI) tutort?
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
kipróbáltam jó videokártyával (ati radeon 9200-es már jónak számít😊 és azzal meg pörgött mint az ökör...
Youth, mikorra várható a csicsergések szerint a vray for maya integráció?
Phoenix, neked mûködik a renderman?
nekem meg az mondja meg valaki, h ha 16biten használom a winfosht akkor miért szaggat a maya már egy db kocka forgatásánál is?
/32ben szoktam használni, csak néha átállítja vmi és olyankor mindig csodálkozom ~x
Szóval akkor ki mit ajánl nekem, mint kezdõnek?
Másik kérdés: Valahogy elcsösztem a kamerák far clip plane-jét, most alapból 10-en van. Hogy tudom átállítani az alapbeállításokat?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Youth
Na azt látom ... most például a trim tool-lal akadt egy kis problémám. Megnéztem a helpet, meg próbálkozok már egy ideje vele, de az istennek se akar mûködni ... de mostmár kétszer is meggondolom, mielõtt fikázni kezdeném ... mondjuk a curve snap is elég furán mûködik ...
>Ezzel amúgy csupán annyi baj van, hogy MR nem rendereli le
Hja, akartam is kérdezni: melyik renderelõt érdemes használni. (melyiket könnyû megtanulni, melyikkel mennyire szép a render, melyik mennyire gyors, és melyik mennyire bugos...) Nekem a következõk vannak meg itt hirtelen: AnimaLogic MayaMan, Illuminate Labs Turtle, Okino Nugraf, RoyalRender. Aztán van ugye még a Pixar RenderMan, meg a VRay, amirõl hallottam, és dícsérik...
>ma 05:06
Te ilyenkor már felkeltél, vagy még csak most jön a bedtime?
sok apró kis trükk van ám😊)
Azt hiszem nem lehet csak 3 értéket adni. Szögletes, teljesen lekerekített és köztes állapot. Ezzel amúgy csupán annyi baj van, hogy MR nem rendereli le, csak teljesen kerekítetten a beállításokat figyelmen kívül hagyva, míg Maya Software-el mûködik tökéletesen.
AAAAARRRRRGGGGHHHHHH !!!
Tudtam, hogy én vagyok a balf*** ...Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A twist defofrmer-nek van valami használhatóbb verziója, mint ami a hotbox->defor->create nonlinear->twist alatt található? Vagy azt lehet valahogy ésszerûbben is használni, mint ahogy én csináltam? Nekem ugyanis csak úgy sikerült, hogy egyszerre kb 10 fokot engedett csavarni, és ezt meg kellett ismételnem tízszer... Ami különösen idegesítõ egy olyan esetben, ahol a végeredmény nem is igazán fog látszani (huzagolás egy fegyvercsõben...)Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

x
Megvan valakinek a
John Brown - sculpting the character head
Csak mert elkezdtem járni rajzszakkörre és ott van lehetõség agyagozni is, így tuti nekiugrom majd egy fejnek de jó lenne átnézni, mégis mit mikor hogyan... Elõre is köszi!
Youth
érdemes függõlegesen is sok szegmensre bontani a poly objectet, hogy szebb eredményt kapj.
Na sikerült úgy leírnom, hogy még én se értem... Ha marhaságokat írtam - arra igencsak hajlamos vagyok - akkor szóljatok.
Remélem érthetõen fogalmaztam... Bocsi, hogy nem használok szakszavakat, de sajna ahhoz még nem értek...
Ja, és még (egyelõre) a PLE-t használom... Szóval ezzel kapcsolatban kéne egy kis help...
Elõre is köszi!
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Mindenkinek kösz a kritikát, de smooth verziót egyelõre nem kaptok, mert ahhoz össze kéne olvasztani a két féltekét, ahhoz meg lusta vagyok. Majd ha kész lesz a modell, láttok róla smoothot😊
Oryon dolgozol mostanaban valamin?Letrejott a computerbizniszed?
Peet: megint felhivnam a figyelmed,hogy erdekel a telodrol egy 3-as smooth.
Penatesz
Oryon: igen, tudom, hogy Neked nem éppen jön be... 😊 De sebaj, ami késik, nem múlik...
Most itt tartok éppen: http://maronmanga.freeweb.hu/EgyebR10.jpg
Ennek talán már mangásabb a szeme...
Genius NewSketch...
Ez 26000Ft, volt nyáron!
Asszem 32x32 cm-es, szal benne van az A4!!!
Viszonylag olcsó, jó, preciz...
www.genius.hu v. www.genius.com
Már csak meg kéne vennem 😛
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Igaz DEKO????

>és azt írod, hogy "szar"?????
Na ja, ezek után már én is nagyon várom azt a verziót, amire Mayer is azt mondja, hogy na ez már kész van, ez így jó!
>...a realista felfogásom miatt nem a szívem csücske a manga
feeling, ...
Hát ígen, a mangának/animének van egy stílusa, aztán az vagy bejön valakinek, vgy sem. Viszont a Maron rajzában nem igazán látom a jellegzetes manga vonásokat. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, én nagyon örülnék, ha így tudnék rajzolni (vonalzó és 0.2-es rotring-ceruza nélkül eleve elveszettnek érzem magam...), de ez inkább Disney stílus, mint manga.
Remélem nem gond 😊
Lehet benne valami, hogy nem kéne erõltetni a sub-divet, mert szép, csak épp a low-polyhoz kell vagy 3x ennyi él 😛
Egyik kedvencem.
Apropó megvan neked?
Megy XP alatt?