Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal kevesebb lett, mint a múltkor és valamivel még szebb is lett 😊
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Meg nézd meg kérlek, hogy minden feltételt teljesítettem e amit kiírtál!!!!
Srácok hajrá small contest, küldjétek a képeket sokat jól, hogy 10000. hsznál ki tudjuk vele festeni szépen a fórumot!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Hát valami azt sugallta, hogy Kirk Hammett nagy Metallica fan lehet, é gondoltam, jó ha tudja, hova keveredett
>Ki leszel tagadva a "családból" ha tovább folytatod! 😄
Fiam! A Keresztapát akarod kitagadni? Ezért kapsz egy levágott lófejet:
(Igen, ez lófej, ha mondom!)
>Amúgy az Oryon általam kreált nick és igen, az Orion-ból!!!!
A Metallica-nak is van Orion címû száma, ha ez az elõzõ hsz-embõl nem lett volna világos...
>Csak, hogy legyen valami különbség az átlagtól 😛PPPP
Hmmm ... nem is rossz ötlet! A Phoenix is mindenhol foglalt, talán megpróbálkozhatnék a PhoenYx-el...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Eszembe juthatott volna, hogy az is van.
Azt nem bánnám, ha kis méretû lenne, a kész swf ,mert az lenne a lényeg, na majd kitalálom.
De köszi Godfather, egyszer majd kérhetsz valamit ezért.
A végén még elüldözöl itt mindenkit ezzel...!!! 😊)))))
Ki leszel tagadva a "családból" ha tovább folytatod! 😄
Amúgy az Oryon általam kreált nick és igen, az Orion-ból!!!!
Csak, hogy legyen valami különbség az átlagtól 😛PPPP
Mayához van valami plug-in amivel az animációt flash-ben lehet elmenteni, exportálni.
Szal amit kirenderlek az végül egy sima flash anim legyen minta a ratyis bannerek vagy, mint a Happy Tree Friends.
Tudtok olyan srácot (vagy lány), aki Miskolci, és érdekli a Maya?
Na de ha mégis valami jó dolog beugrik, talán. de autót modellezni... ááááá. aztatat én nem szeressem😞
deko --- az élet értelme: 42 ---
Már van elég ANYAG!!!! 😊)))))))))))))
Nem kell tömegszerencsétlenséget csinálni 150 halottal, csak egy egyszerû forgalmi dugó ... érted?!?
Amúgy télleg ritka hülye téma ... a CGTalk-os MachineFlesh, na az igen! Ott voltak szép dolgok! De hogy forgalmi lekvár ... (a "Nincs több anyag" után szabadon
)Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Vray-t a népnek!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
És felébredek, hogy ...... 😛
Lehetetlen, nem fér bele az idõmbe, pedig milyen jó lenne indulni 😞
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
A small contestnél jöttem rá, hogy mennyire nem.
Nagyon durva, hogy mennyire használhtatatlan lett.
Már nem csak a Byrob Polytools miatt vagyok kénytelen még mindig 5-öt használni 😛
Aztán jön a többi elmaradt teendõm mayában.
A biznisz még nem...de ami késik nem múlik 😛
deko --- az élet értelme: 42 ---
Valaki tudna segíteni renderman ügyben?
Peet: ahogy mondod.Keveset irok es sokat alkotok.Mar megvannak a referenciakepeim a fenykepezogeprol.

Penatesz
shit ... tényleg ... Majd küldd már el léccives, hogy neked mik vannak meg!
Peet: maya 6 alatt igenis megy a gi, ma szórakoztam vele. em lehet, hogy Te nem kapcsolsz be valamit?
Godfatha': (publicba írom, mindegy 😊 köszönöm, két napja megtaláltam a texturing 1 dvd (és nem vhs!)-ripet, nagy volt az öröm 😊 ja, egyébként a textúrázás öt részes, vigyázz!
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Elõre is köszi a segítséget.
Ja Ha lehet a válaszokat privátba küldjétek mert nem tudom mosatnában olyan intenzitással nézegetni a fórumot.
Youth
Penatesz: a fent említett okok miatt vagyok ilyen nagyon aktív a fórumon. Nemrég kaptam meg Peet-tõl az új tutorial-adagomat, úgyhogy most menéztem a NURBS modeling 3-at, a PolyModeling 2-t, csináltam egy modellt (féligmeddig), most nézem az Intro to Maya 2-t, mert még azon sem sikerült átrágnom magam, éppen ismerkedek a Marking menük készítésével, aztán megnézem majd a Texturing-et, ami négy részes, akkor csinálok valami textúrát a még félkész modellemre, azután jön majd a Lightning/Rendering, ami szintén négy rész, megpróbálok majd valami beállítást összedobni, szépen bevilágítani, és szépen kirenderelni, majd miután szomorúan konstatálom, hogy nem tetszik a végeredmény, még megtanulok valami renderelõcuccost, ami valszeg a VRay lesz, lerenderelem mégegyszer, és akkor talán felrakom. Mondjuk az unokáid talán még láthatják is az elsõ munkámat... (Fény)képet addig is csak arról tudnék felrakni, hogy hogyan sorakoznak a kiskanalak a mosogató szélén, abból lehet ugyanis megállapítani, hogy mennyi kávét ittam a legutóbbi mosogatás óta (ami rendszerint naponta egyszer bekövetkezik). Elég ijesztõ látvány, már a nagymama féltveõrzött ezüst eszcájgját is elõ kellett venni...
Bocsi mégegyszer.
Peet: meg tudom külömböztetni az 5-ös és a 6-os számjegyeket 😊. Én is a 6-os mayáról beszélek. Müxik abban is.
www.gaborhertelendy.com
Penatesz! Phoenix munka helyett fórumozik, te viszont igen ritkán tisztelsz meg minket jelenléteddel, ez biztos azt jelenti, hogy lázasan dolgozol a fényképezõdön?😊)
Mookid: nekem nagyon bejon ez az urleny.Ha ilyen rajzfilmekbe illo figurat akartal letrehozni,akkor baromira eltalaltad.
Phoenix: itten nezegetem a forumot es azt latomm,hogy te vagy a legaktivabb hozzaszolo,ugyanakkor egy kepet sem dobsz fel kozszemlere.Ugyhogy asszem itt az ideje,hogy koveteljek toled valamit.DE AZONNAL !!!!
Peet: telo hogy all?
Penatesz
x
inz: ismét köszi a segítséget! A helyzet a következõ: Beállítottam a cuccot ott, ahol mondtad, de Maya úgy csinál, mintha nem venné figyelembe. 1000-et szoktam beírni, miután alapból 10-zel indul, aztán egyszer a preferences-be próbaképp beírtam 800-at, akkor meg 8-cal indult el... tehát a preferences-be beírt érték 1%-át veszi figyelembe... Ez nekem megint nem logikus, de mindegy...
www.gaborhertelendy.com
Most újra végigolvastam és háááát nem a legjobb, de azt hiszem meg fog felni. Egyszer azt hiszem már leírtam ide a fórumba hogy hogyanis muxik FG HDRI-vel de nagyon úgy vettem észre hogy mindenki átcsútott felete 😊.
Plusz: SpotLamp HDRI lighting videója is fenn van villámvadászon, amiben megint egy másik módszert láthatsz amit Image Based lighttingnak hívnak. (na ez a photonemission asszem).
Ja és egy színú vagy procedurális maya shaderekkel is világíthatsz (FG) de már ezt is leírtam, és azt hiszem te és phoenix kérdeztétek.
www.gaborhertelendy.com
amúgy Learning Maya.
Mookid, nekem elég meseszerûnek tûnik. Ez is a célod, hogy meseszerû legyen, vagy jobb lenne fotoreálra? Amúgy aranyos!