Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a telóm shaderelésével bajlódom, hogy legyen kép, amit fel lehet tenni a oldalra jól...😊)
Na mindenkinek hajrá mostmár, mert deko egyedül nem csinál semmit, csakis közösen!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
maya 6-hoz még nincs artist tools...
deko --- az élet értelme: 42 ---
Fura, hogy nem látom menetközben a számolást, csak a végeredményt.😄
Nekem nem volt gond, hogy nem csak lambert material volt, nem szedtem le más beállítást sem mint glow, textúra és hasonlók.
Abszolút figyelmenkívül hagyta a vektor renderer.
Kösz a linket, majd lekapom.
Itt van, ha még van, de mondom semmi nincs benne a filmbõl olyan, mint a Terminator 3 elsõ trailere mikor egy T betûvé folyt össze egy folyékonyfém csepp.
Viszont a hivatalos oldalon lehet látni Marvin jelmez próbáját, az a fickó lesz Marvin, aki R2D2-be is gyakran bele bújt.
A híd jó lett amúgy bár én 1színûben hagytam volna a kitöltést.De amúgy fajin. 😊
Asszem lenyûgöz ez a vektoros kimenet.
A trailert nem láttam. link? kössz elõre is.
Valamint van egy szabad elõadásom, ami a Videózást (kamerabeállítástól a profi felvételekig) taglalja... 😊))
Talán megérte egyetemet váltani 😊))
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
A render maya vektor render, ott a fill-ezés 1színû legyen, az outline meg legyen benyomva és kész.
SWF-ben és annyi. 😊
Komolyan nem több, második próbálkozásom lett a lent látható cucc.
A többszínû shadereket nem tudtam megetetni vele teljesen más lett mintha simán rendereltem volna.
Deko láttad már az galaxis utikalaúz kedvcsináló trailerét?
Semmi nincs benne ugyan, de hangulatos.
per aspera ad astra
Jut eszembe: a kesz modelrol wiret es smoothot kerek.
Penatesz
per aspera ad astra
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
ha tudtad, hogy errõl van szó, elnézést kérek az okoskodásért!
Nagyon jo lett😊 de ilyen célra van cartoon shaderelés is ugye?😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Egy napja nyomtam elõször vektor rendert, de szerelmes vagyok bele! 😊
Húzd össze az ablakot mert nagy lesz!
SpaceShipOne-Vektor
outliner - a perps -en v. ha masik kamerat hasznalsz akkor azon ctrl-a
Hogyan lehet megváltoztatni azt, hogy az élességi tartomány ne párhuzamos legyen a kamera síkjával? Remélem értitek, mire gondolok.
Penatesz: semmi baj. mindegy is, most úgysem lesz fényképezõ. monitor lesz.
Youth
Légyszi ne keverd már te is! 😊))
A HDRI nem egy folyamat "CSAK" egy képformátum 😊)))))
Olvasd el Aldaryn íráasát, meg még egy párat és érteni fogod!
Phoenix: itt sehol nincs hdri. Szerintem csak úgy mondta, hogy amúgy azt tanulgatja Mookid.
Aldaryn írása a hdri-rõl: itt
Youth
Deko: a kateter mar nekem is eszembe jutott,csak az a gond,hogy tul hosszu csovet kellene vennem,hogy elerjen az iroasztalomtol a wc-ig,es mindenki felborulna benne.
ezzel kellett volna kezdenem...
nos megegyszer vegigolvastam az elozo hozzaszolasomat es tenyleg felreertheto voltam,ugyanis paran megkerestek,hogy esetleg megvennek a fenykepezogepemet.Tehat hogy pontositsak:a fenykepezogepemrol keszult blueprintet ajanlom csak fel (a gepet megtartom)barki szamara,aki nem rendelkezik sajat referenciaanyaggal,de szeretne digitalis fenykepezogepet alkotni.Az esetleges felreertesek miatt mindenkitol elnezest kerek megegyszer.

Penatesz
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
3dtotal.com-on megjelent "Texturing with 3D Total's Texture CD's" by Balazs Kiss címû mûvet tekinthetik meg az arra látogatók.
Youth
Vagy vannak már remek felnõtt pelusok
>Vagy akárki mást emlegethetnék...
Nekem elég mentség az, hogy pont ahhoz a részhez nem értek abszolút, ami ide kéne? (Ha jól emlékszem be kellene világítani, és szépen lerenderelni egy jelenetet, ugye?) Én csak olyat tudnék csinálni, hogy "Csendélet és atomvillanás"
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Penat, nem tudtam, hogy ennyire nincs idõd, de amúgy már régen volt szó róla, hogy így kéne a dolgot csinálni, hogy legyen valami határideje.
De pl, Youth, miért nem csinálod meg a smallcontestet? Vagy Mayer? Vagy akárki mást emlegethetnék, akik mostanában elég passzívak, pedig toljátok a mayat jól...
Idõ híján ajánlom a katétert, vagy a kacsát... ezzel is idõt spórolsz😊)))
Peet ezt most hogy gondoltad?Akasztjark a hohert?Az a gondom,hogy olyan rohadtul el vagyok azva,hogy elvileg november kozepeig meg wc-re sem nagyon lenne idom menni.A mayat 2 hete kapcsoltam be utoljara es fene se tudja,hogy mikor lesz a kovetkezo alkalom.Viszont a fotok a gepemrol olyan atkozottul jol sikerultek,hogy agyalok azon,hogy felteszem esetleg valahova blueprint-nek.Ha erdekel valakit egy sony digit.fenykepezogep az szoljon.Penatesz