Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Neeem, csak a próbarendereket akarom mind elmenteni. De csak egy-egy frame, nem anim.
leírás és regisztráció
Ha az óvónéni elenged, én ott leszek.
Amikor nagy leszek, meghálálom!
Ti is kaptatok értesítést az október 14-ei Discreet rendezvényre? Csak azt tudnám, honnan tudták a mélcímem.
Jön valaki rajtam kívül?
Ja, szerintetek Mayás rendezvény mikor lesz?
ON
Légyszi, légyszi, légyszi... 😊
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Mayer nincs kedved betenni egy wire-t a telodrol? (kulonosen kiemelve a betort kijelzodet?)
Penatesz
most meg ha esténként lemegy a gamma meg a brightness vaksi vagyok 😛 de innen remélem nem romlik tovább a szemem
meglepõdnétek, ha a telefon lenne cg és a kulcstartó pedig módosított fotó? 😊) ..áhh az a szint még odébb van :F
x
Youth: Oké. Szerintem így olyan furcsa de ha azt mondod jobb..... Kamera meg még nem végleges de én ilyesmit szeretnék. még úgyis lesz pár detail.
www.gaborhertelendy.com
jó volna, ha kész lenne már az e-mail... holnap domain, rágni fogom Sanyi fülét, hogy essen neki a levlistának.
Addig is mindenki képet 1000L, töltsük fel az oldalt!😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Amúgy meg játszhatnál kicsit a kamerabeállítással mivel így nem sokat látni belõle, lehet, hogy más beállítás még elõnyösebb lenne.
Youth
www.gaborhertelendy.com
Iszonyat jó lett! 😊
Döbbenet, de elsõre én sem vettem észre, hogy mi a cg a képeden.
ötletes 😛
köszi!
Ha pro lennél nem lenél itt lefogadom😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
ejjejjjeeeejj😄
Na avass be minket a rejtélybe!
deko --- az élet értelme: 42 ---
)
inz: tényleg tök jó lett, elsõre nekem is fejtörést okozott, de még most is csak sejtem, hogy a kis kocsi a modell (javíts ki, ha tévednék)
Mayer meg most is hozza a szokásos formáját
, gratula
deko: nem volt idõm gondolkodni új néven, maradjon astrantia
Deko & Penatesz: köszi 😊
www.gaborhertelendy.com
x
www.gaborhertelendy.com
(tipp: ott van a profilomban 😊
Phoenix és mookid, szánom bánom, de a ti polgári neveteket nem tudom, ezt még légyszíves juttassátok el hozzám.
Penatesz
de egyszerûbb ha jobb klikk a time sliderre, és ott playblast...
Window -> Playblast... (kis négyzet mellette...)
ha erre gondoltál
Ilyet is már rég kérdeztem de az istenértse találom ott ahol régem volt 😊.
Na szóval szeretnék videót renderelni. De csak ilyen elõnézetit hogy meg tudjam nézni milyen is lesz ha szépen lerenderelem. Tehát olyat ami a viewportpól printeli ki a képeket és azt fûzi videóvá.
Már nem emléxem hogy csináltam please segítsetek 😞. Ha a billentyûkombót is tudjátok az is jöhet 😊.
-Mayer
www.gaborhertelendy.com
nekem is jó lesz a nickem mailcímnek, username-nek, mindennek. most az elsõ olyan képemen dolgozom éppen, ami vállalható lesz annyira, hogy feltegyem az oldalra, ezért nem küldök semmit.
Lekonel. Ennél nem lesz már világosabb, de a kijelzõt majd bekapcsolom. Illetve már be van csak szerintem nem valami szép.
Stone: Yoda rulez 😊
Deko & maya3d alapító tagok: Nekiálltam és csinálok pár aimot, amik még valószínûleg nem holnapra lesznek kész, de 1-2 héten bellül biztos. Pár nagyon egyszerû de reményeim szerint pofás rigid meg soft bodie bemutató kis jelenet, remélem elférnek mayd a maya3d-n.
www.gaborhertelendy.com
Ilyen szigorú ellenörzés mellett egy képem se mehet be, mivel mindegyikben max - vray/brazil a render szóval nekem lõttek 😊
Youth
Youth
mayaval készült a kép ugye?
Mindenkitõl elnézést kérek, a domain csak hétfõtõl fog üzemelni, természetesen nem a mi hibánkból, bár rámert egy fél délelõttöm, (egy rakat telefon számlám), hogy kiderítsem mi a rákfene van😞 (természetesen ezzel most nem fárasztom itt a nagyközönséget) a lényeg, hogy itt szólok ha minden ok. Köszi mindenki türelmét.
Amíg még nem jelez vissza mindenki, a mélcímek az eddigi igények szerint: [email protected] lesz. Úgy látszik mindenki erre voksol, megvallom én is😊