Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
>Figyu keresztapúúú, én még mindíg ácsingozok arra maya pólódra

Nem vagy egyedül...

>segíts kérlek hol lehet beszerezni olyan anyagot

Az Oramat-nál kapni, ha minden igaz. 50cm széles a tekercs, és 2,5 méter az egység. Nem tudom, mennyi a négyzetméterár, de nemigen túl olcsó... Ha neadjisten arra járnál, egy színskálát majd hozz léccives nekem is. Én amondó volnék, hogy kéne venni sima vékony fehér anyagot, és piros pólóra csinálni maya3d.hu logót. Mitteszólsz?

>Pénz nemszámít, hisz az a legkevesebb😄

Na ezzel sem vagy egyedül ... én is mos lapátolom be a sok rohadt gyémántot a szeneskamrába, meg rakosgatom naphosszat az aranyrudakat kis piramisokba, de pénz, az nincs...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

deko
Szala, üdv immár a saját bõrödben itt és a M3d-n is😊
Nagyon várjuk azokat a beigért anyagaidat!

Mookid: rovat 5let, tetszik, de ehez az kell, hogy ne hanyagoljuk el, mert nincs rondább látvány, mint honapokkal régebbi hírek. Ha valóban mehetne és benne vagytok a fõoldalra mehetnének a hirek/rovatok.

hiftu&knigt, üdv itt, remélhetõleg minden kérdésetekre kaptok majd választ😊

deko --- az élet értelme: 42 ---

deko
akár az is lehetne, de nem az😛
Figyu keresztapúúú, én még mindíg ácsingozok arra maya pólódra, jó lenne csinálni párat. segíts kérlek hol lehet beszerezni olyan anyagot, amit plottereltél és rákerült a pólódra. Nem hagyhatom ki,hogy ne reklámozzam az AP-ot és a M3d-t majd a katton. Pénz nemszámít, hisz az a legkevesebb😄
Ha segítesz kapsz mayás söralátétet. igééérem😊

Phoenix007
Na hát ez akár még a Leonardo DiCaprio is lehet...

Mennymááá😊 hát nem is láccik belõle semmi😄D
De a go-kartot díjazom...😄 az mán szórakozás😊

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

deko
Natália köszöni nektek a sok szülinapi köszöntést😊

deko
jöhet
íííííííí😄DD

szkoryon
Érik az a szappanopera SG módra mi Godfather????

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

Phoenix007
Na ezt a pedofil témát fejezzük be, de sürgõsen! Elõször jön Mookid egy "maroon: ha jó leszel"-lel, aztán Lekonel ráizzít Deko 11 éves lányára, aztán MaYer diszkréten bedobja a közösbe a húgát ... õ is biztos van vagy nyolc éves ... Mi következik még ez után?!? Az én nyolchónapos UNOKAÖCSÉM ?!?!?!

gihi😄DD

deko: szülinapja alkalmából én is sok boldogságot kívánok a leányodnak! Engedd, hogy legalább ezen a napon ne tanulja agyon magát😊) (értsd: Sims 2 agyba-fõbe)

Mayer
Youth: Egy tockosra???? Legalább kettõre 😊. Mayáról volt szó csillagbpgár 😊. Egyébként ja kb másfél éve vagyok nem hivatásos 3dmániás 😊

Rhinot meg maximum egy napig élveztem, mert a nai napig nem tudopk benne forgástestnél bonyolultabbat csináli 😊

Lekonel KB. 11 éves teeeeee (ha jól emléxem 😊 Még jó hogynem tudod hogy van egy húgom 😊

www.gaborhertelendy.com

mookid
oké, akkor én majd írok a könyvrõl (deko hallod a rovat-ötletet? mit szólsz? 😊.
a kattot sajnálom, már egészen beleéltem magam, de hát akkor kicsit többet kell aludni.
mayer, 7-8 hónapnál kevesebb, és ilyen mobilt csinálsz? hámárnehogymár. 😊

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

KATT: Ha nekem olyanom van és aznap reggel döntöm el h megyek, akkor azt regisztrálás nélkül is megtehetem?
youth
Az ilyennek megne mutasd Ildi mert Lekonel egy pedofil állat! 😊))

Youth

Van képed a lányodról?😄DDDD Akkor én is gratulálnék😛

Peetmaya
deko csatlakozom a gratulálók soraiba!😊
mikor lesz köv fórum tali?😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

youth
"7-8 hónap? Akkor asszem régebb óta nyomod mint én 😊. Talán."

Mayer gyerek, ne föllents legalább 😊 minimum másfél éve nyomod a 3d-t, az hogy maya, max, rhino vagy bármi más nem lényeges. Ehh, akkor most számíthatok egy tockosra? :/

Youth

szkoryon
Nagyot dobott rajta a headset!
Mi lesz még??? 😛

szkoryon
Egyszerre mi??? 😛

szkoryon
Most kaptam levelet:
"Ezuton ertesitunk, hogy az eredetileg 2004. oktober 17-re
meghirdetett KATT2004 rendezvenyunk technikai okok miatt
November 14-en kerul megrendezesre."

Sajna még várhatunk a nagy bulira 😞

KATT uj idöpont miatt kaptam mailt:
Ezuton ertesitunk, hogy az eredetileg 2004. oktober 17-re meghirdetett KATT2004 rendezvenyunk technikai okok miatt November 14-en kerul megrendezesre.
A helyszin valtozatlanul a Dél-budai Kulturális és Szabadidõ Központ (KUSZA), 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. a Campona bevásárló központ mellett.
ha esetleg vki nem regisztált még
szkoryon
Boldog szülinapot neki!

Mi az a Klikk vagy mi és kis pál hol lex?😄D nem szervezünk egy kispál-maya talit?😄

Mayer
Happy Birthday Happy Bithday Happy Birthday for deko kislányaaaaa akinek nem tudom a nevéééét 😊

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Szia POTYEK 😊 csak viccelek 😊 SZALA

Knight: 7-8 hónap? Akkor asszem régebb óta nyomod mint én 😊. Talán.

www.gaborhertelendy.com

Penatesz
Deko: gratula a kislanyodnak

Penatesz

Mayer
hi all!

update:
itt

www.gaborhertelendy.com

oryon, vagy aki már volt KATT-on: mikor kezdõdik kábé, és meddig tart?

A sajto és egyéb doksi figyelés részemröl ok, erröl a könyvröl inkább nem irnék :o) igy is elég megirni a jo kis paint fx tutoromat amivel hasonlo kis dolgokat lehet csinálni : cg.uw.hu/pfx.mp4 anno Deko val jot nevettünk milyen is egy igy animált hamburger 😮) , meg szeretnék irni egy kis textura festési tutort is , ha idöm engedi .
mookid
pontosan így gondolom én is. az ultimate oktatóanyag marad a gnomon videógyûjtemény.
arra gondoltam, hogy a site-ra mindenképpen össze kéne hozni egy ilyen sajtó- és könyvfigyelõ részt, amiben mindenrõl írunk, kritizálunk, ami a mayával kapcsolatban megjelenik. nem akarsz összehozni valami recenziót a könyvrõl? vagy valaki? én megcsinálnám, de nem olvastam végig (pont emiatt), és így kicsit talán gáz.

hi
hát nem tudom, nekem is megvan ez a magyar könyv, de nem tetszik, ügyetlenül vannak leforditva dolgok, nem alapokrol indul, és nem is megfelelö szerintem a haladás benne, belekapunk egy kis nurbs be, egy kis poliba , aztán már be is világitottuk és kész a render is, ez egy ekkora proginál nem müxik, alaprol elindulva lépésröl lépésre kell haladni, mert a végén azt veszi észre az ember, hogy eltelt egy év, és igazábol semmit nem tud normálisan megcsinálni.
mookid
nocsak, új arcok 😊 (bár a 7-8 hónap hozzám képest veterán...) így hirtelen annyit mondanék, hogy üdv körünkben, és örülhettek, jó idõben érkeztetek: figyeljétek a www.maya3d.hu-t, ha egyszer beindul, eljõ a kánaán 😊 és lesz ott minden, mi szem-szájnak ingere.

hiftu
Sziasztok!

Én is lelkes kezdõ lennék. Kérnék ötleteket, hogy Ti hogyan kezdtétek. Könyvem van angol meg magyar (Maya, a 3d világa) nyelven. A gondom az, hogy leginkább csináld ezt, csináld azt módszerûek. Én kiváncsi lennék a miértekre is. Esetleg tutorial oldalak tudtok mondani. Leginkább modellezés kellene így elsõ körben.
Kösz.

Jo napot 😮)
Na emberek eljött az idö, és félre teszem a lustaságomat és átnevezem magam az eredeti nick emre, ahogy az AP -n is elérhetö vagyok , aki régebbröl ismer, tudja miért volt ez a potyek es nick, de most már félre teszem az állando melo és lustaság mögé bujást, és mátol legyen a nevem itt is szala 😊
Sziasztok!

7-8 hónapja ismerkedem a maya-val, és nagyon tetszik. Idén érettségizem, és elképzelhetõ hogy ilyen irányban szeretnék majd továbbtanulni. A kérdésem az lenne hogy tudtok-e olyan fõsulit vagy egyetemet mondani, ahol 3d-vel kapcsolatos dolgokat is oktatnak.
youth
Priviben légyszi írd má le mikor lesz Kispál, hány órakor stb...

Youth

youth
Jó lenne Kispál de 2 napig hol lennék pesten? Lehet beszélek unokatesómmal hagy boldogítsam 2 napig, de 90% hogy semmi nem lesz belõle. De katt-ra jövök szerintem.

Youth

mookid
KATT: izgalmasan hangzik. én megyek, az száz, már csak azért is, mert 3 megállóra van tõlünk (oda járok úszni).
tipp: ugyanitt két nappal elõtte kispál csöndes-ülõs.(youth...? 😊

KATT: én szívesen mennék, csak legyen vonatom, mert hétfõm reggel munka😞

maroon
Köszi Deko! Igyekszem megfogadni! (Az a baj, hogy kicsit türelmetlen vagyok... sajna...)

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"

Peetmaya
deko nekem semmi bajom az offal, nem én kezdtem a "beszólást" emiatt...
Sanyimanóra meg rá kell szállni ezerrel, én is ezt fogom tenni. Minden mûködni fog, ne aggódj, csak õ sem tud egyszerre 2 helyen lenni, ezért csúszik ki néha 6 dolog a kezei közül...

deko
oktober 07. a lányom szülinapja és a SIMS 2. lesz az ajándékom😊úúúhogy ki lészen próbálva. Aztán szólj be hogy offoltam, mert te kezted

deko
kicsit tele lett a hósipkám az egésszel. Semmi sem mûködik, semmi sem jó, kicsit belefáradtam, hogy péntek óta minden szabadidõmet erre áldozom.
Sanyimanót folyamatosan terhelem. szerintem már utál úgy ahogy kell, a telefon ránõtt a fülemre.
és a www a bajod? Peet én kiheréllek egy szépnapon!
Üdv: anyád😊

Peetmaya
off: lejött a sims2, eszméletlen aranyos, nagyon megvan csinálva, érdemes kipróbálni. nagyon tetszik, hogymár "whoho"-zni is lehet benne😊)))))))
on: játék helyett legközelebb 3d-zek, az biztos!😊

Peetmaya
deko miért kellett elé a www.??
nem lett volna jó anélkül, csak szimplán, hogy maya3d.hu?
töklényegtelen, csak nekem nem tetszik😊) kötözködöm tudod😊

szkoryon
Én már regisztráltam magam!

Figyelem!!!
Mi viszont a MAYA3D.HU szineiben indulunk és számítunk a részvételetekre tagok!
Persze a nem tagok is jönnek!
EZ PARANCS!!! 😊

deko
Maroon, csak egy apró jótanács. Ne kezd olyasmin gondolkodni "5 éves fejjel", hogyan oldj meg egy 2 ismeretlenes egyenletet. Elõbb tanulj meg számolni.
Összefoglalom: amíg nem tudsz modellezni, nincs amit feltextúrázz, nincs min bumpot használni. Mindenhez idõ kell, de ha kapkodsz, nem jutsz elõre.

deko
Panic😊)) beeelõztél😊