Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szkoryon
Ha egyéb felvilágosítás kell, hogy pontosan hol/mikor, milyen tali lesz,stb. akkor nyugodtan szól!!!! 😊

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

szkoryon
Nem...a téma: MINDEN AMI MAYA 😊)))
Persze, mindenki arról beszél, amirõl akar 😊)))
Lesz szó a Maya3d.hu-ról, a mayáról és egyébrõl 😛

Magnificat
thx, lehet hogy megyek

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

mookid
western pub, 4-es/6-os villamos mester utcai megálló.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Magnificat
Hol lesz pénteken a tali?

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

mookid
nem néztek gnomont? 😊

Peetmaya
hm, ez végülis logikusnak tûnik. Tudhattuk volna...

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

hiftu
Egy dolog kimaradt:

Csak akkor huzza össze a pontokat, ha a move tool
opciói közül üresre kattintjuk a
Retain component spacing beállítást.

hiftu
Van Buuren felvetett egy kis span to grid problémát.
Most láttam egy tutoriált és rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Okulásnak jó lehet még.

Snap to grid, a move tool középepét fogva:

Eredmény:

Snap to grid, a move tool nyilát megfogva:

Eredmény:

mookid
úgy tûnik, én is jövök pénteken.
ugye a maya site lesz a fõ téma?? iszonyat sok megbeszélnivalónk van...
ahogy wesley mondta a penge 2-ben: huuh, i's so exciting!

dirty dogg
naggyon köszönöm széépen.....

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

gyraph
Olvastad a privat meszidzst?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

fle go
Nagyon koszi Youth!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

youth
fle go
Udv mindenkit! SURGOS

YOUTH surgos segitsegedre lenne szuksegem biztosan emlekszel, par honapja kuldtel nekem egy html, kodos oldalt amit a freewebre kell felrakni, hogy uzemeltetni lehessen, sajat kis webservert, na azt veletlen kitoroltem😞 es nincs meg a file tudnal nekem csinalni megint egyet?
Megkoszonom a segitseget!!!!!
Esetleg ha mas is erti mirol van szo mastol is szivesen elfogadom a segitseget. Koszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

gyraph
Okes, koszonom. Kuldtem privit!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

szkoryon
---SG/MAYA - TALÁLKOZÓ!!!---

Akkor marad a Péntek (15.-ödike)!!!
Ki tud jönni 16:00-ra???
Aki késöbb jön, az is jöjjön!!!! 😊)))

szkoryon
Ne félj mindent küldök, csak sok a dolgozat most, így csak szerda délután állhatok neki...
Aztán gyõzd töltögetni 😊))))

szkoryon
Mookid: a fele a most ill. jelenleg nem müködõ látványelemeknek mûködni fog, csak jelenleg a design-t rakta össze deko!!!
Az a minimális nem mmûködö meg kell a feeling + design miatt!
Ha mindent leveszünk nem kapunk csak egy oldalt, aminek semmi köze nem lesz a mayához!!! 😊)))))

Köszi a korrekciót, de a másik Shadert mappát is töröljétek! Az Anyagok-ban van benne mind hibátlanul.bye!

mookid
utoljára kötök bele a designba, egyébként nagyon elégedett vagyok én is: már mondtam, hogy szerintem a nem használható látványelemeket (toolbox, fekete nyíl a shelf bal oldalán) ki kéne szürkíteni, mert az ember elsõre azt hiszi, jók valamire.
de ha már nem akarsz ezzel szenvedni, nem fontos.

mookid
deko: délután írok valami minirecenziót a maya könyvrõl, és küldök pár hírt a webrõl, képpel (bár ezt még nem nekem kéne, mert ezek a render motorok, ilyesmik nekem nem mondanak sokat 😊

deko
sohasem késõ beszállni😊
de nem elég pénzel hozzájárulni, mert arra már épp most semmi szükség. INFO-val...de sokkal.
Nem szólok többször, csak kezdek elszomorodni. Küldjetek már cuccot/anyagot, mert így nem tudok haladni. plíííz!

deko --- az élet értelme: 42 ---

Bocsi elbahtam a feltöltést a villámra. Plíz töröljétek a 2 Shader mappát mert leszakadtam és nem ment fel jól. Anyagok néven teszem fel.

Közben a honlapját is megtaláltam az autónak Subaru WRX tutorial

Magnificat
Kicsit up:
Szóval mennyiért is vannak azok a DVD-k? Per darab (és mind teleírva )

deko
ja és nem csak az FTP él, hanem a mél cím is mindenkinek. próbáljátok, használjátok, már aki akarja.

deko
én a szerver cuccost megírtam mélben a népeknek akinek köll, tehát nem zaklatni, lehet visszakeresni, mûködik mert prószáltam.

mookid
felraktam publixba én is a képeimet... deko, használd õket, ha gondolod...

Phoenix007
Az mér van, hogy az ojjektumokon a jobbklikkes popup menü tetû lassan jön elõ?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

gyraph
Na tessek meg ez is...hova kuldhetek penzt? 😊

Peetmaya
ja igen srácok, mostantól, hogy mûködik a maya3d.hu szerver ftp része, a villámot hagyjuk békén, maximálisan leszállunk róla, ami annyit tesz, hogy amint lesz idõm, letakarítok onnan minden feltöltést, ami az utóbbi idõben odakerült. A maya3d.hu ftp szerverrel kapcsolatban deko-t kérdezzétek, én most el vagyok havazva, ezért sajnos nem tudok semmilyen infóval szolgálni. Deko bocsi, hogy ráduszítom a népet, úgy látszik te vagy a mai áldozatom?😊)

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Godfather!A keresett shadereket idõközben megleltem egy cd-n. Reggel felnyomnám a villámra ha szabad. Találtam egy autós tutort is. Subaru WRX, görbékbõl.Nagyon áttekinthetõ és részletes. Ismeritek? Ha kell és szabad, akkor azt is felnyomom.(ma én voltam az elsõ?)

gyraph
Egyebkent mindenkit es foleg Dekot kerdeznem, hogy nem lenne-e keso meg most beszalni a Maya oldalba nekem is, mert hat bar vegig itt voltam ugyan, de a vilag leglustabb es legfeledekenyebb, na meg legfigyelmetlenebb embere is en vagyok 😊. Egyebkent mindig lesz valami remelem, amivel en is hozza tudok jarulni a kozosseg munkajahoz...ha massal nem hat tavolrol sok feltoltessel, mert mindig van egy kis okossag 😉, vagy persze kesobb akar tutorokkal is /kezdoknek/. Ha oke, akkor meg akar ma este at tudok utalni egy kis lovet otp-rol. Utalag is sorry a kesedelemert, de mostanaban szet vagyok zuhanva rendessen 😊.

gyraph
😄 Musztafa mappaban pihen es mar fel UV-zva....textura meg nincs hozza (fotos haveromat nyuzom, hogy talaljon feka vagy felver modelt)... egyebkent modelen is sokat finomitottam. Most deformereket es dinamikat tanulom a gnomonektol.

Phoenix007
Gyraph, téged a vendetta óta nem láttalak, mi van veled? És hogy van Musztafa? (Gondoltam adok nevet a boxos diszkós fekának...)

Phoenix007
Deko, ha valamit tudok segíteni maya3d.hu ügyben, szóljál nyugodtan! Például remek építõ jellegû kritikákkal tudok szolgálni! (A háttérnek például kellemes tavaszi hasmenés színe van ... )

mookid
hú, hát rólam egy épkézláb fotó sincs 13 éves korom óta (esküszöm! 😊, de majd összehozok valamit... és írok bemutatkozást.

deko: én beraktam egy pár kezdetleges próbálkozást (kép) a public mappába, de nem hiszem, hogy bármire is használhatók lennének. majd ha lesz idõm (sajna sosincs😊), megpróbálok valami elfogadhatót is kreálni.

deko
dirty, ha a képet referenciának akarod használni, akkor válaszd a belsõ ablakban a View->Image Plane menüt. csak arra ügyelj, hogy amikor betöltöd a képet a megfelelõ kameranézetben legyen az ablakod. Azaz, ha oldal nézeti képet raksz be (bmp vagy jpg...), akkor side legyen a nézet ablak.

deko
igen hitfu, igazad van az ékezetekkel kapcsolatban, kijavítom. kicsit rövidek, de azthittem csak én látom annak, de így mindenképp javításra szorul. az ap linket is helyre tettem. köszi, hogy figyelsz, bár az csak átmeneti, de ebbõl is látszik, mennyire figyelmetlen vagyok! minden kritikát lökjetek azonnal, hogy haladjunk.
Az infókat és képeket is srácok, légysziiii, hogy egy alapot öszerakhassak. Aztán úgy is tiétek a pálya, Sanyimanó már vért izzad miattam😄

dirty dogg
figyu: ha egy képet akarok importálni vagy megnyitni, akkor azt hol kell és milyen formátumban? az import-nál nem találtam se bmp-t, se gif, jpg, tiff, psd, semmi ismerõs!
autót akarok modellezni vagy mi....lehet a szóhasználatom nem túl szakszerû, de mint már rájöttetek gondolom láma vagyok a témában......

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

szkoryon
Egy álomot látok megvalósulni!!!
A mi kis csapatunk álmát, hála dekonak, aki intenzíven dolgozik, hogy minden maya3d.hu-s tagnak és a nagyközönségnek legyen oldala, ahol Minden megtalálható (lesz) Ami Maya 😊

Köszi deko!
Szemetgyönyörködtetõ lett a design! Gratula!

hiftu
Deko:

Tök jó az oldal!
Kettõ apró hiányosságot látok jelenleg.
- az artistpub rosszul van belinkelve
- a hosszú ékezet elégé pinyurka (számomra 1024x768) és rövid ékezetnek látszik...

(Jól van na... Nem kell rögtön hajat tépni... Csak úgy megjegyeztem... 😊)

szkoryon
Csak mindig kijavítod ha valaki vertexnek hívja a CV-t 😊))))

hiftu
Lehet, hogy engem is érdekelne egy-két video dvd-re felírva... 😉

gyraph
Szerintem ez tobbeket is erdekelne, hatha meg nincs meg valami.

Magnificat
De mennyiért?
Mert nem kellene egyszerre mind, de pl 1-2 DVD-nyi jó lenne

Phoenix007
Összesen 70 db Gnomon, Alias, egyéb tutorial videó, ilyen-olyan formátumban.

Magnificat
Mennyi? És mi?