Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy 3d-s objekttel dolgozol, akkor sok mindent a Tool-s panel alatt érsz el...mint például az Export-ot. Tud menteni többek között *.obj-be 😊
Remélem segített!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
de érdekel minden fejlemény!
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
Saját szervert raktatok össze, vagy már egy üzemelõre raktátok fel?
---Találkozó!!!---
Akkor pontosan:
Most Pénteken (15.-ödike) 16:00-tól a Western Pub-ban SG/MAYA és Maya3d.hu Találkozó!!!!
(A Western Pub ott van Petofi Hid pesti hidfonel.4-6 Villamossal kell jonni,azt hiszem,hogy a Mester utca nevu megallonal kell leszallni.)
egyere el a talalkozora es mindent megtudsz!!!
Ha pedig nem ersz ra,akkor kuldj egy privit es meselek.
Penatesz
ööö, lemaradtam kicsit! Megy az az oldal, amirõl annó, pár hónapja szó volt? Van valami fix amit fizetni kéne havonta?
És az ebbõl bejövõ pénzbõl rendelnétek ilyen tutorokat?
Szivesen csatlakozom, csak eléggé lemaradtam a témáról, szal ha valaki összefoglalná hova mennyit kinek és miért kéne fizetni, akkor plíz! Köszi
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Mindenki: (Youth kedveert igyekszem viragnyelven megfogalmazni.)Tekintetbe veve,hogy az oldalunk mar uzemel,ezert erdemes lenne a kovetkezokben csatlakozoktol ugyanugy beszedni azt a penzt amit mi az indulasnal beleinvesztaltunk,es a bejovo osszeget(mint egy osztalypenzt)kolthetnenk kozosen megallapitott dolgokra,mint mondjuk Azmondan SimplyMaya tutorjaira...
Penatesz
naja, nem rossz ár szerintem sem és az általános tapasztalat a SimplyMaya tutorokról, hogy igényes, részletes cuccok! De köszi a fórum ötletet, lehet hogy megkérdem a népeket ott.
Egyébként már van 1 jelentkezõ az Apache tutorral, így már ketten vagyunk rá, hajrá, tessék jelentkezni, minél olcsóbb lesz😊

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
nagggggyon kafa!!!

If it ain\'t broken, don\'t fix it.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Be van hát fejezve a nagy mû, igen
A gép gorog, az alkotó pihen. 😊) lol
Na szóval csak azt akartam mondani9 hogy kész a teló. Köszi a segítséget és a bíztatást mindenkitõl.
CGtalk
Threedy fórum
www.gaborhertelendy.com
MR a map felbontásán alapszik, annak megfelelõ lesz majd a disp minõsége. Felbontja a modellt annyiszor annyi vertexre, ahányas a map, aztán zokat tologatja ki be. Maya soft nem ennyire részletes, illetve függ a modell disp elõtti részletességétõl...
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
egyébként mesélje már el valaki, hogy is mûködik tulképp a displacement mayában? én azt hittem, hogy a kép alfa csatornája adott pixelének értékének megfelelõen kitolja a vertexet, de nem, ha átkonvertálom a displacement mapos polyt eszerint, akkor behúz egy rakás élt, összehányja az egészet... de végülis az eredmény megfelelõ lesz.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Youth
Nekem tetszik hogy lehet festegetni meg minden bár tény hogy kicsit nehéz rájönni hogy kell ezt azt kimenteni, még manuallal is 😊
Youth
Holnap lehet h én is benézek olyan 6 fele😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
inkább megcsinálom mayában azt a fáz amit Zbrusban akartam.
Halkan megjegyzem most szivesen ütném a Z brush készítõjét. >😞 Ilyen ratyi kezelhetõséget...
Na jó tudom, hogy bennem van a hiba, majd megszokom
SimplyMaya fórum (azt hiszem regisztrálni kell magad ha írni akarsz, meg bármit csinálni)
Youth
Pontosan írja le légyszi valaki, hogy hogyan állítsam be az outlook-ot, plz!
Köszi! 😊
ON
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
(Csak megvan már valakinek.)
Lehetséges, hogy úgy még olcsóbb lenne. 😊
jó rég nem jártam erre!
Kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki mást is érdekelne a SimplyMaya-n lévõ Apache modelling tutorial? Megrendelném DVD-n, de gondoltam, ha másnak is kellene, akkor összeállhatnánk és olcsóbb lenne! Most úgy néz ki, hogy 120 euróba fáj az a kb. 17 órányi modelling videó tutorial és küldik DVD-n, postán!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Penatesz
Fõleg deko részérõl!!! 😊
1. Én végig nem tudtam, hogy fénykép. Ezért is esett rossul, hogy kiderült. De mivel fórumba még senki nem írt (AP) ezért nemtökmindegy hogy én írom be vagy más? (ha errõl beszélsz)
2. Engem büszkeség töltött el amikor dícsérték, elvégre én indítottam el a "pályán", vagyis kis lökés aztán tanult már õ magától...
3. Visszaolvasva nem találtam olyat aki abba kötött volna bele, hogy így az árnyék úgy az árnyék, én is hozzászóltam, de én kamera (mint késõbb kiderült fénykép) beállítását firtattam (AP), elvégre ha távolabbról rendereli/fotózza abból még vághat, de így kitöltötte szinte az egész képet és ebbe belefárad a szem legyen az CG vagy fénykép.
4. Soha nem mondtam, hogy pöcs, sõt egyik legjobba haverom volt van és lesz, ezért is esett rosszul az átcseszés, mert az nem kapnja fel annyira a vizet aki nem ismeri.
5. Ja nemzetközi lapok... :/
Én már lezártam magamban ezt az 'ügyet' úgyhogy a továbbiakben nem kívánnék errõl beszélni. Aki akar csámcsogjon ezen engem hagyjon ki. Köszi!
Youth
http://aliaswavefront.topdownloads.com/pub/bws/bws_79/gmk_640_glly_mayareel_0405.mov
Phoenix: Nemesys nem volt egy pocs,sot... nagyon igenyesen dolgozott es ezert is hitte el mindenki,hogy a kep az valoban sajat render volt.Azt hiszem,hogy ebben nincs igaza Youth-nak,mert o mondta el,hogy render helyett fenykepet tett be,mert baszta a csoret azoknak a hozzaszolasa,akik a "kákán is csomót kerestek".Az egyetlen hibaja az volt,hogy nem kellett volna nemzetkozi lapokon is talalnia a dolgot.
VanBuuren: altalaban csak akkor jelensz meg az oldalon,ha van valami kerdesed.Szerintem mindenki szivesen venne,ha gyakrabban latogatnal ide es nem csak kerdeznel,hanem segitenel is a tobbieknek a tapasztalataiddal.No meg persze az alkotasaidat is kozszemlere tehetned... ;-)
Oryon: nekem egyenlore jo az idopont es ha ugyan nagy hasznomat nem fogjatok venni,mert mar egy ideje nem alkottam semmit,de igyekezni fogok megjelenni.
Penatesz
lehet csak én vagyok lemaradva és nem vettem még észre, de az alias oldalán fent van a 2004-2005 ös costumer reel, hát elég durva mit ne mondjak 😮)

deko --- az élet értelme: 42 ---
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen