Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Még új vagyok itt, úgyhogy remélem semmi egetverõ hülyeséget nem írok be 😊
Jelenleg a Star Warsból jól ismert Millennium Falconon dolgozok. Éppen a textúrázásnál járok. pontosabban itt:
http://kep.tar.hu/magoo/index.phtml?aid=27674872&pid=6357091
Aki bármiben tud segíteni, attól szívesen várok emaileket 😄 ez életem második textúrája szóval még nem tudok élethû textúrát rajzolni a semmibõl. így tényleg örülöl bármilyen segítõkész emailnek.
A bevilágításra hasonlók igazak 😊
amúgy a többi munkám ugyanott megtalálható:
http://kep.tar.hu/magoo/
Bár nincs minden fent. De aki profi textúrás az legyen szíves segítsen nekem, mert lenne pár dolog a falconon kívül amit jó lenne befejezni, és nem ártana élethûre csinálni 😄
Köszi elõre is minden segítséget
by Magoo
najó, bocs, én is fáradt vagyok, és már nemtok mibe belekötni 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
/ Result: Dropped lambert1 onto pCylinder4 //
// Error: (Mayatomr.Shader) : no shader assigned in material //
// Error: (Mayatomr) : mental ray has stopped with errors, see the log //
// Info (Mayatomr): Aborted //
A log pedig ezt:
rror: The function is already registered.
Error: The function is already registered.
Mit kell ilyenkor tenni, találkozoztt már valaki ilyennel?
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Ha nem akkor tévedtem és sorry!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Nagyon szép lett CG-ileg és a történet is jobb volt. Na és a sok poén... 😛
Jó nagy a különbség grafikailag az 1 és a 2 között...A 2 javára 😊
Ha ilyen mértékû fejlõdést látok majd a FinalFantasy folytatásában is, akkor leküzdöm a manga elleni neheztelésem és megnézem az biztos! 😊)))))
ASK Homework mi a pálya a jo kis autos játékotokkal, lehet belöle látni vmit már? 😊
engem a film ipar sokkal inkább izgat, mint a játék...
vonza mint méhet a méz..." egészen pontosan, de nem akarok kötöszködni😊
én még sose próbáltam a bpt-t, írhatnál róla egy tutort Youth, egy kis prezentáció, hogy mivel tud többet, mint a maya beépített cuccai...
Youth
errõl a licenselés dologról annyian kérdeznek folyamatosan itt a fórumon, hogy kéne írni róla egy tutorialt😊) persze csak vicc volt, az oldalra semmi illegális cucc nem kerül fel.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
vagy ez FG?
ezt mondjuk elég érdekesnek tartom😊 ezekszerint nem olyan szar ez a mental...
Youth
Mondjuk ezt bõvebben is kifejthetnéd.
Ha az UI elemek kellenek, akkor
display -> UI elements -> Show UI elements.
Ha csak a channel box, akkor fent a status sorban jobb
oldalon van 3 gomb (show attribute editor, tool setting, channel box)
azokat nyomkodd meg.

If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak

If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Erdemes csak azert beszerezni egy maxot,hogy az ember megussza a sok probarendert?(Amugy azok akik igy csinaljak,azok texturazni is szoktak maxban,vagy csak renderelni?)
Penatesz
Felmerült az igény, hogy a mostani pénteken is legyen tali...
Hát rajtam ne múljon! 😛
Ha a társaság akarja folytathatjuk a Maya3D site formálgatását is!!! 😊
De akkor komolyan fellépek azok ellen akik mással foglalkoznak!!!
Priviben mindenki írja meg nekem:
-Jön, vagy nem jön!!!!
-Ha jön, akkor elõre láthatólag hány órától!!!!
Elõre is köszi, és írjatok!!!!
Kaptam visszajelzést a SimplyMaya forumon az Apache tutorra és mindenki dícséri nagyon, szal szerintük nagyon is érdemes megvenni!
Senkit nem érdekel azóta sem, hogy esetleg közösen vegyük meg? Már akit érdekel és szétdobjuk a 120 eurós árat!
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
secondary on
Ilyen tesztképeket dobálhatnál idõnként AP-ra is. 😉
per aspera ad astra
14,6 sec, nehez osszehozni a fenyerteteket ugyanarra, ugyhogynem huztam tovabb, (az mar nemigen valtoztatna az eredmenyen)
lehet photometrikussal kene kiserletezi, mert annak elmeletileg ugyanannak kell lennie, persze mental is mashogyan kepzi le az enviromntet, illetve a exposure controll is mahogyan van megoldva.
mayaban reprodukalhato >, FG+spot. Egyebkent fenyut szempontjabol a scene bonyolultabb 😊 A soft shadowk itt szebbek, viszont egy kis sotetedes van az egyik hasab szelein. Ray Limit miatt talan.
(ilyet is tud az uj mental, vrayban distance tresholdnak felel meg)
ennek ellenere velemenyem szerint mentalos csavoknak ideje lenne egy uj renderert osszekovacsolni es nem toldozni foltozni, fuggetlenul attol hogy sok "eszement orult" 1000CPUval meg mindig ezt hasznaljak kisebb nagyobb filmek elkeszitesere. Mondjuk ez a tendencia erosen megtoroben van. Egyeb rendererek sokkal kisebb koltseggel hozzak a teljesitmenyt... 1-3 ev ha nem ujitanak nagyot akkor le lesz cserelve.
Gyanitom pl hogy kovetkezo mayaban mar minimum eros targyalasok fognak folyni vray/brazil integralasarol.
Szerencsétlen small contest arra vár, hogy bevilágítsátok már a nyár közepe óta, neeeem, azzal senki nem foglalkozik. Persze a gömbök meg a kancsó az jobb... csalódtam bennetek😊

Youth

Teccik nagyon😊