Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, nezd meg azt,hogy a ket fel kozott levo face ki van e torolve,ha nem akkor torold ki
2,Jelold ki mind a ket felet a fejnek es utana Polygons/Combine parancs.(Ez egy targykent fogja kezelni a ket fel fejedet)
3, es ami a legfontosabb!!! ugyelve arra,hgoy a vertex-eid tokeletesen fedjek egymast (snap vertex) jelold ki az egymason levo vertexeidet es nyomj ra MERGE VERTEX parancsot
ezek tuti,hogy megoldjak a gondod
Penatesz
deko --- az élet értelme: 42 ---
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Én elsõsorban bevel miatt használom. Mert azt nagyon jól, hibátlanul csinálja nemúgy mint a beépített, próbáld ki. Látni fogod, hogy a mayas bevel elcseszi sok helyen, ha nem mindenhol, míg ez nem.
Nameg Soft Selection ami nagyon hiányzott mayaban max után. Nézd át az anyagot róla szerintem van benn pár jó kis dolog ami megkönnyíti, meggyorsítja a modellezést. De persze kinek mi jön be...
Youth
"Hello Peter,
We released RAT 6.0.1 a while back, which implemented support for Maya 6 and 6.0.1. You are correct about version 6.0 supporting Maya 5.
Hope that helps.
Brian"
Kezdem a vadászatot 😄 Szólok, ha találtam valamit.
Lenne egy kérdésem, van egy problémám, amivel nem tudok mit kezdeni, Ti biztos tudtok segíteni nekem. Megvettem a Mayás könyvet, és van benne egy rész ami nem tudom hogy van. A következõ a gondom. Poligonokkal, smooth proxyval modellezem egy lénynek a fejét. Tükrözve van a smooth objektum, emiatt van a gondom. Mikor felossztottam kellõ részletességûre a poly felszínt a száj megalkotásához és kivágtam a közepét, ahol a szájnyílásnak kéne lennie, középen, ahol összeér a tükrözött meg az eredeti simított felszín, a száj nem egyenes, hanem ott is lekerekítette középen és hát így elég hülyén néz ki. Remélem értittek mire gondolok. 😊 Légyszi segítsetek, mert nem tudom emgoldani ezt a kérdést! Elõre is köszi! Dzsó
Én egyedül renderelni megyek vissza Maya5höz. Ahhoz van jelenleg csak Artist Tools a PrMan-hoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Maya6-al próbáltam, és alapból így van.
Ha valahol mégsem így lenne (importált régebbi hotkey-ek talán?) akkor meg ezt a hotkey-t kell beállítani.
Ez elvben ugyan azt csinálja, amit a Te scripted. Minden ui cuccot bekapcsol és kikapcsol. Ha csak az UI egy részét akarod visszahozni, akkor Restore UI Elements parancsot kell keresni.
Boba: ???
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Fogtad a hotbox-os togglekat és megnézted hogyan néz ki az a script editorban?
Ez szép, de így mindegyiket átfordítja. Ha pl nekem a shelf ki volt
kapcsolva, akkor ez mindent kikapcsol, de a shelfet be. Ami nem jó. 😊
(Újabb feladvány? 😊)
A script editorban beállítottad az echo all commands-ot?
Csináltam egy ilyen szkriptet és ráraktem egy billenytûre:
if (!`optionVar -q "showUI"`) {
optionVar -iv showUI (!`optionVar -query showUI`);
setAllMainWindowComponentsVisible 0; //ez a HideUIElements
} else {
optionVar -intValue showUI (!`optionVar -query showUI`);
restoreMainWindowComponents; //ez a RestoreUIElements
}
De nem állítja vissza. Megnéztem a Window menüben is. Akkor sem állítja vissza. (maya 5.0) Széép.. Szerintem majd ToggleShelf, stb..
ilyeneket kell felhasználnom egy csomó változó segítségével.. de most lusta vagyok.
. Rászántad magad a regisztrációra?
A falconról: a textúrák olyanok, mintha papírra szénnel rajzolgattál volna, de szerintem, ahogy ezt mások írták a megfelelõ anyagválasztással ez a hiba némileg orvosolódik majd. Most olyan, mintha csak sima lamberten lenne a textúra bump nélkül. Ezért van még olyan makett jellege. De nem imétlem a többieket.
Hmmhmmm bogarat ültettél a fülembe, most ezen fogok agyalni egy darabig az tuti
míg megnem oldom.deko --- az élet értelme: 42 ---
Youth
A következõt akarom csinálni: valamelyik gombnyomásra eltûnik az összes UI elem, aztán UGYANEZEN megnyomására elõjönnek.
Ez vajon lehetséges valahogy?
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
Azmodan: ugye mondtam, hogy érdemes várni egy kicsit!
PaniC: Ez az a bizonyos 17 órányi tutorial?
>ez inkabb Painball-nak tunik 😊
Jössz majd te is?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Kérnék egy szívességet, attól aki jön a pénteki talira...
Ha valaki el tudná hozni a Sims2-t nekem, kiirva, akkor nagyon megköszönném és fizetnék egy üdítõt neki, vagy kifizetném a nyersanyag árát..😊
A félreértések elkerülése végett (nehogy 10x kiirjátok 😊 küldjetek egy privátot, ha ki tudnátok írni és én az elsõ jelentkezõnek visszaírok, hogy akkor csak tõle kérem...😊
Köszi.
ON!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
...majd este, ha hazamentem lekezdem😊
THX Panic again!
Én is láttam az antidoton... De 3 dsl-es usernél láttam.
(Sajna, egyiknek sincs soha slotja... 😞(
Panic:
Ha lejött, valahogy osztd meg velünk is. 😊)
Melyik HUB-on lelted meg???????
Na jó, ennyi tiszteletet megérdemel az ETALON gyártó Square!!!
Elnézve a kis bemutatót, mindenképpen megéri megnézni!
Nagyon szép lesz...ha lesz!
Bump + Specular map + környezet + egyebek és ütõs lesz!!!! :o)
Egyébként már kis animot láttam a filmbõl és nagyon szép lesz...csak a manga ne lenne. Na mindegy..egyszer kibírom 😊)))))
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.