Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Nézzétek meg az oldalt..
http://www.bmcaff.com/
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mr meg benne, mint mondtam, al runner... kár, hogy Maya alá nem olyan profi a connection😞
Aztán van az Essentials ami már majdnem 2000$ aztán az advanced amiben minden van igaz majdnem 7000$.
XSI 4.0-ban Mental Ray 3.3 van ami szerintem szépen muzsikál. Nekem az tetszik, hogy nem kell megvárni míg végez a renderrel, közben is lehet állítgatni és minden új beállításnál újrakezdi, nézetablakban csak Q gomb lenyomásával kijelölsz egy területet és azt számolja. Szerintem XSI alatt fut legjobban a Mental Ray hisz ott fejlesztették, XSI-nek nincs is scanlineja csak MR van de az nagyon be van építve 😊
Na mindegy, ez egy maya topic úgyhogy ÉJJEN A MAYA!!! 😊)
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(XSI-be van beépített kompozitáló is. Szerintem az XSI Advenced az egyik leg(drágább)teljesebb animációs program. Nagy kár, hogy nem áll kézre😞 )
na mind1 a rapid motion blur tenyleg gyors, es ami azt illeti egy ilyen gyorsan forgo bigyonak amugy se sok arnyeka van szoval nem hinnem hogy barki is eszrevenne 😊 Vagy ha annyira kell csak renderel az ember egy ket fazist aztan rasumakolja az propeller velocity channeljet es kesz is a jo kis fake mblur, combustionban vagy akarmiben. (eze jo ha a programba be van epitve ezek, de az meg odebb van sajna)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
(Én sem bánom... sajna😞 Mivel nem tartok ott, hogy animációt csinálhatnék.)
No dobok mar valami peldat, mos meginn modellezni kell, (ha egy heten keresztul rohamtempoban modellezel, kicsit kezd undoritani a dolog 😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Lehet lemondhatok végre a Windowsról, és mehetek RedHat alá... Maya már van, és Photoshop is lesz ha minden igaz!
Adobe moving to linux?
Hogy mikor, azt nemtudom... remélem minél hamarabb!
Nenad, írtad hogy a motion blur is gyorsabb lett. Errõl mit tapasztált? MR pár nagy hátránya közt van (volt? ) a lassú motion blur is... vagy a nem pixel pusholgató displacement és a teszeláció megléte. (prmannál ugye nincs nurbs vagy sub-d felületekre elõteszeláció... render közben bontja mikropoligonokra a felületet a renderer.)
Youth
Sztem ez vray egyik legguzosabb featureje es mental is tuja. Hehe,ez mar valoszinu benne volt az elozoben is csak nem vettem eszre, meg nem irjak sehol... Fura egy taktika.
Youth
http://www.vray.info/newsread.asp?ID=80
Youth
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
www.gaborhertelendy.com
Na mindegy én szerelmes vagyok a BPT-ba nem tagadom...
Youth
És egy kicsit gyakorlatiasabb megközelítés a CHAMFER-re
Amúgy nemrég jöttem csak rá hogy van olyan a Byron Poly Toolsnak hogy SMART SPLIT ami eszeveszett gyors, semmi számolási idõ, egybõl vágja a dolgokat... Nemúgy mint MJPolyToolsnál ahol volt hogy negyed órát vártam míg 10-20 edge-t kettévágott és összekötötte õket. Szóval ennek vége BPT forever!!!
Youth
Phoenix: Bevel-lel lehet csak élet duplikálni alapból, de én úgy szoktam a szolid chamfert csinálni (amit te is emlÍtetteél, hogy egyet kiextrúdálok, és aztán pedig egyet extrúdálsz befelé. remélem érthetõ. youth csinált egy összetettebb képet bevelrõl chamferrõl meg stb. ezúton is kérlek Ákos ha ha még megvan és nem nagy gond linkeld be megint hogy látható legyen miról beszélek. köszi.
Penatesz: hogy?
CGtalk
www.gaborhertelendy.com
Amúgy meg ne törõdj ezzel a Peet gyerekkel, csak a szája jár!<#vigyor3>#vigyor3> Na csak szemétkedek, de a droidod akkor is úgy f@sz@ ahogy van! Az ilyen "nekem úgy tetszene jobba ha..." dolgokkal meg ne foglalkozz...
Akkor neharagudj, hogy okoskodtam. Bár kicsit fura a magyarázatod, számomra ebbõl az jön le, hogy olyat akarsz "alkotni" amit a tömeg elfogad, egyenkép, ami mindenkinek tetszik, de ugyanakkor semmi mondanivalója nincsen. Az én álláspontom ebben a témában az, hogy a képet magamnak csinálom, az én ötletemet csinálom, és az, hogy megmutatom másoknak annyi, hogy adok azoknak a véleményére, akik majd reagálnak rá valamit. Szerintem nem lehet olyat csinálni, ami mindenkinek tetszik, mert valakinek biztosan lesz vele baja (pl most nekem). Tökéletes nem létezik. Olyat viszont lehet alkotni, ami egy-két embernek akkora élményt nyújt, amit máshogyan nem lehet visszaadni, ez persze azzal jár, hogy sokan mások "fikázzák", leszólják, nem tetszésüket fejezik ki. Röviden összefoglalva a mûvészet az, amit hiányolok a képedbõl, képeidbõl. A technikákat már megtanultad, most vigyél bele érzelmet, hangulatot.
ps.: ne vedd parancsolgatásnak, nem annak szánom, csak nyomatékosítani akarom a mondanivalót...
Engem mindíg az ihlet hogy amit csinálok tettszen azoknak az embereknek akiknek csinálom, és ennek kell(ene) látszódnia a képen. Ez az a cél ami szerintem az egész alkotás motorját hajtja, hiszen nem magamnak, hanem nektek csinálom. Ha magamnak csinálnám akkor senkinek nem mutatnám meg csak rejtegetnám a háttértáram zugaiban 😊. Nah engem ez ihlet.
Phoenix: élduplikálással lehet élesebb vonalakat kapni. Ahol sûrûbben helyezkednek el az élek, ott élesebb lesz a letörés. Tehát a smooth algoritmusa az élek egymáshoz viszonyított távolsága alapján számolja ki a face-ek többszörözésének milyenségét. Na ez aztán mondat. Valaki javítson bele aki ért is hozzá 😊 Smootolt Wiret is mutathatok de semmi rtelme mert úgy tök bután néz ki. és igazán a low poly wire az ami hasznos.
www.gaborhertelendy.com
Na ezaz! Nincs már kolibriszine! Karaj!
Chamfer téma: A solid chamfert istenigazából nem tudom, hogy micsoda. Sõt edge sem találok chamfert, csak vertexre...
Phoenix: A középsõ lemezeknek más az anyaguk. Nem tudom miért, oda csináltam egy mattab shadert. Ami kissé áttetszõ, persze ez nem látszik (talán jobb is). Maya default eszközöket használok, mert 6-hoz nincs semmi, de amúgy sincs szükség másra. Persze biztos jók a plugineg hiszen sokan használjk õket, de nem annyira szükségesek. PL. solid chamfert 2 extrudálással is lehet csinálni a modellezési szakasz elején rögtön, és akkor késõbb kijelölgetni sem kell az éleket hogy kérj rá egy chamfert. A bevel néha ejt hibákat de ki lehet hamar javítani, és nem nagy cucc.
na szóal skacok itt a kép. kíváncsi vagyok mit gondoltok.
a kép
www.gaborhertelendy.com