Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem virgácsot hoz, mert akkor vége/végük!!!
Oryon
Inz: Nagyon ütõs lesz a képed!!! Én is elkezdtem, de teljesen elölrõl megcsinálni a hidat....új versenyidõpontot??? 😛
Deko: én megcsináltam a 2d speed contestet, szeritnem 😊)))
Oryon
x
Youth, az én tvzésem =0-val még híradót sem nézek (sajnos) szerintem😊
mindenesetre nem akartam megsérteni senkit szerintem
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
jah, csak egykét csoffadt bokorra meg néhány marék fûre gondoltam, a többi sziklás ilyenolyan ^^
A kép a héten nem nagyon fog fejlõdni, rengeteg rajzot kell egyszerre leadjak, mert idáig lustultam a suliban :/ (pár tárgynak pedig meg kéne lennie😊 )
x
Youth
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
(mikor lesz kész a modellezés?😊
csak kötöszködök, ne is figyelj rám😊)
Penatesz
Penatesz
Nagyon jól eltaláltad a beállítást, mélységet úgy is tudsz érzékeltetni hogy eszméletlen sötétség árad a szakadékból, próbáld ki... Tehát fokozatosan sötétedjen pl a textura, vagy a fényeket rendezd úgy hogy pont árnyék essen arra a részre. Szvsz.
Youth
x
Magnificat legtöbben polyból szoktunk autót csinálni 😊 (én legalábbis)
x
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Penatesz
festés most mûködik polyn is, úgylátszik csak az UVkkel volt baj ^^
képpel most olyan gondjaim vannak hogy: -nem látszik eléggé a mélysége a hasadéknak (ha feljebb viszem a kamerát akkor meg furcsán néz ki, fõleg hogy nincs lemodellezve a szobor csak derékig 😊 )
-nem tudom elég hangsúlyos-e, hogy a bácsi nem a partokba kapaszkodik, hanem õ tartja azokat 😛 (így most olyan érzésem van mintha megkövült volna miközben fáradtan nézi a halakat a mélyben, vagy akármi is van ott lent..)
x
deko --- az élet értelme: 42 ---
www.gaborhertelendy.com
Láthatjátok, hogy az illesztéseknél sajna látszik,hogy külön darabból vannak. Ezek már attach-csolva vannak, anélkül még rosszabb a helyzet. Mit szokatatok csinálni, hogymaradjon a tangent? És mire vigyázzak? És mikor tesz fel hiftu még videót? <#buck>#buck><#buck>#buck>
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
lassan fél éve zárult le az AP verseny, úgyhogy el kell kezdenem folytatni a képem, ha be akarom fejezni az egyéves évfordulóra <#vigyor3>#vigyor3>. (ha ilyen tempóban csinálom tovább lehet hogy csak valami nyugdíjaspubban látjátok elõször x) )
Lekonel: dimbesdombot én sculpt surfaces tollal próbáltam, olyan is lett :F
ja igen amiért belinkeltem: lehet valamilyen módon füvet v akármit festeni a poly talajomra? mert ráfestek és hopp, eltûnik 😊
x
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mondjuk földet, dombot, "terraint" mivel érdemes csinálni?
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Belsõ buildekben már vannak implicit felületek (izofelületek, rendermanben blobbies, asszem), és SubD renderidõ alatti tesszalációval. Mind system unitban, mind pixelben meg lehet adni, mekkora az a legnagyobb mikropolygon, amit létrehoz tesszaláláskor. Arról viszont nem nagyon hallottam, hogy NURBS re is lenne iylen renderidejû tesszalálás támogatottság. Persze, abszolút nem kizárt.
Na, majd az 1.5-ös VRay -el megléssuk... :o)
per aspera ad astra
nekem eddig a legnagyobb bonyolultságú jelenetem nem haladta meg a 6 millió polygont (sok nurbs), de ha azt a jelenetet rendermannal csináltam volna, akkor kb 100ezer polyval kellett volna számolnia, +ugye a nurbs egyenletek, de az meg nagyon könnyen kezelhetõ... (poly renderelésnél is egyenleteket állít elõ, a polygon 3 vertexe megad egy szíkot, koordináta geometria, nem is annyira nehéz, ebbõl egy normál vektor, és ezeket az infókat felhasználva végigfuttatja a shading algoritmuson, megvan a diffuse color, és akkor még a fényeket is rászámolja)
Renderman az egyenletekkel számol, és render alatt végez teszelálást (dicing) dinamikusan. Minden felületet addíg teszelál, míg kisebb nem lesz egy látható pixelnél. Tehát hiába valami 100.000 poligonos, ha nagyon messze van, egy pillanat alatt leszámolja mivel csak 1 poligont teszelál.
Szóval a kérdésre válasz: egy köztes állapot. elõteszelálást nem végez mint az Mr, ebbõl van a gyorsasága.
renderman hogy rendereli a nurbs tárgyakat?
tesszalál?
"Ami a külsõ megvalósítást illeti, a Pixar megint átvette a legjobbnak járó stafétabotot. A látvány lenyûgözõ, az emberek elevenek és karakteresek, az akciójelenetek pedig a Pókember 2.-t is könnyedén szégyenbe hozzák. Brad Bird és csapata minden tekintetben magasra tette a lécet, aminek átugrásához kevés egy új technika: hozzá szívbõl jövõ lelkesség, határt nem ismerõ kreativitás és nagy adag ötletesség szükségeltetik."
Penatesz
a részletessége meg 0-20-ig van asszem, ami nem 2, hanem 10x annyi😊
Szala, az jó dolog, csak pont nem arra, hogy szép eredményt produkáljon.
Veszel mondjuk egy hengert. Az alsõ széleket hard normal, felsõk soft, és így nyomod rá a smoothot, akkor a teteje szép kerek lesz, de az alján szögletes lesz, míg ha sub-dt crease-ingelsz, akkor a körív mentén meglesz az éles határ, de attól még körív lesz.
Oryon megkaptam a röptutort, thx, ha lesz idõm belenézek!
9 verziót szedtem le a rendermanból és még mindig nem megy, komolyan mondom nem értem mi baja van...
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Persze a jó öreg módszeremet nem adom fel, csak meg akarom nézni ezt a másik módszert is 😊))
Oryon
Másrészt, ha igazán éles élt akarsz, akkor oylan nagy súlyt kella dni szegény éleknek, amitõl a keletkezõ geometriát begyûrik, de rendesen, és ha azt akarod, hogy a környezetük oyln maradjon, amiylenre szeretnéd, akkor muszály új élt felvenni.... ekkor meg ugyan oda jutottál élek számában, mintha nem súlyozgatnál.
per aspera ad astra
Remélem erre gondoltál...
Sok sikert hozzá! 😊
Oryon