Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A irc.godollo.hu maya Szoba újra él!!!
Jelenleg😛eet, Penatesz és Oryon garázdálkodik rajta!
Mindenki jöjjön!
Újraélesszük, fõleg az ünnepekre!
Oryon
Na mindegy, tudom, hogy senki nem fordítja le a maya vagy max doksit, lehet, hogy nem is érdekelne annyi embert hogy ez megérje.
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Oryon <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Youth szerintem ezt leginkabb leutesre erdemes visszaszamolni es nem befektetett idore,mivel a forditokat is leutesenkent fizetik.Asszem ma olyan 2 ft/leutes jo arnak mondhato.
Penatesz
Csak sürgettetlek, mint Te engem 😄DD
Oryon
Youth
Deko de régen láttunk itt, tessék gyakrabban járni!
A dev lista elvileg pár napig áramszünet miatt szünetel, de meg fog javulni és akkor mehet újra a pörgés...
Te hol tartasz az aktuális munkáddal Axel?
Mookid nekem nagyon bejott a logod.Habar (Peettol fuggetlenul) szerintem is kellene meg valami izgalmas alafesto zene es erosebb fenyefekt a vegere.
Mayer a dino-kengurudhoz le a kalappal.2 ora alatt ilyet csianlni,az nagyon profi.
Deko te mostanaban min dolgozol?
Penatesz
deko --- az élet értelme: 42 ---
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyedül a fekete szem hat negatívan 😞
Legyen valamilyen világos és aranyos színû, ami illik a karakterhez.
Oryon
De legalább sokkal jobbra csinálom és megpróbálom Rendermannal...hátha nem lesz ilyen gondom 😛
Oryon
Ezt a kis "dínó- E.T.- kengurut" 😊 most csináltam mert unatkoztam remélem páran örömötöket lelitek majd benne 😊. Ha nem nem baj nem ment el rá sok idõ 😛, de gondoltam felrakom. Valami szebb rendert is közlök majd. Nem volt bonyolult, meg egyébként is speedmodellingnek szántam, szal a modellezés kb fél óra az uv-zés meg a modell primitívségébõl adódóan 1,5 óra volt. A világítás gyakorlatilag 1 perc 😊.
dino-kenguru
steone: MR szokott ilyet csinálni. Álltalában, ha újraindítod a mayát megjavul, de ha nem akkor az azért van, mert a jelenetben valami olyat állítottál, amit nem bír maya + MR párosítás, és a legrosszabb az egészben hogy fújhatod a jelenetedet, mert én egész sokat próbálkoztam és nem tudtam kitalálni semmit hogy megmentsem a scenet amikor nekem volt ilyen. Ez egyébként MR mayába való integrálása miatt van. Olyan szinten szarul csinálták meg hogy valami félelmetes. Más programban még soha nem tapasztaltam ilyet.
www.gaborhertelendy.com
Online terjesztés az más. Akkor meg lemásolják.
per aspera ad astra
Csak azért mondtam, ha lenne idõd meg kedved és pl. max doksit lefordítanád, pár ember tuti megvenné, mondjuk darabját 10 ezerért, ha 10-en megveszik az már 100 ezer... Na mindegy.
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Youth
Igazábol azt a helpet amit írtak hozzá ûberelni nem lehet, minden igényt kielégít. De nem hinném lenne bárki is aki ezt magyarra fordítaná, de még azzal a minimális angol tudásommal is sikerült átrágnom magam rajta. szerintem elsõkörben F1, tényleg sokat segít.
(amúgy ezt a könyvet is sok emberkéne ajánlom, csakúgy mint a Digital Painting and Texturingot. Mindkét könyv eredeti szerzõje Jeremy Birn.)
per aspera ad astra
Valami ötlet?
angol tudás szükséges (ma már hova nem kell?😊
Oryon lehet az lesz...
Megéri nekem megvenni a könyvet??
htx...
Az ember hal meg utoljára...aki reménykedik.
Ember nélkül nincs remény! Hisz nincs aki reménykedjen.
Szerintem nálad más gond lehet.
De kérj kölcsön egy másik videókártyát és nézd meg, hátha megy.
on.
Oryon
Szép piros, nagy hûtõbordával + ventivel:
Creative 3D Blaster GeForce 4 Ti4200 64MB DDR, Tv-out, DVI-out, 8xAGP
Mi kell még róla?
On.
Oryon
több változat van persze, verzióknak hívják, a legújabb verzió a 6.01-es, bár szerintem a 6.0-val érdemes próbálkoznod.
Le akarnám szedni ezt a progit...van belõle több változat??ha van akkor melyiket érdemes leszedni??vagy esetleg tudnátok adni egy linket??
Sry ha levan irva valahol, de nem esik jól visszaolvasni...
Mookid, aranyos lett az anim, valami fasza hangeffektet kéne betolni alá. A végén a fény felvillanása lehetne erõsebb.
Renderelj akár a budai vár kellõ közepén, had szörnyülködjenek a prûd turisták, akik nem szoktak az iylen állatias rendereléshez! Renderelj reggel, renderelj nappal, renderelj a szobádban, a konyhában a WC-ben, Mindenhol!
Renderelj amíg csak a szíved visz elõre, mert a renderelés az, ami hajtja azt a szívet!
per aspera ad astra
Bár lehet nem is fogom...egyenlõre Renderman...aztán ki tudja. :o)
Oryon
a contour rendering értelemszerûen körvonalakat renderel, ahogy pl. az anim végén látszik. egyrészt a shaderekben, a shading group (és nem maga a shader!) node-ok attributumai között kell bekapcsolni a mental ray szekcióban, másrészt a render globalsban a contours (vagy contour, nem emlékszem) szekcióban. mindenhol ki lehet találni, melyik opció mire jó, bár nekem csinált meglepõ dolgokat, ki kell kísérletezni.
az a gáz, hogy ha bekapcsolom a hide source-ot, mert csak maga a körvonal kell, akkor is lerenderel mindent, aztán el is tûntet, de hát a MR-t nem a sebessége miatt szeretjük, ugye.