Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jópár hét hallgatás és jópár oldal olvasás után újra itt... 😊
Bocsika, de nem akaródzott bejönni az sg... De mostmár mûxik! 😄
Na! Hol is kezdjem... gratu mindenkinek, aki a munkáival bõvítette a fórumot! Én sajna kritikát még nem tudok írni, mert tanulok (jelenleg a 4. fejezetnél tartok, ha valakit érdekel... de asszem megint át kell rágnom magam majd az elejétõl, mert a felét elfelejtettem... 😊 vagy inkább 😞 de tanulok! és köszönöm a segítséget mindenkitõl!
Visszatérve még a munkákra: ez a kezeslábas alkotás tényleg morbid lett, de nagyon ötletes! Grats Mayer! 😉
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Youth, naon jól lesz az a fej!
deko --- az élet értelme: 42 ---
Látod Inz mit indítottál el?
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Oryon
A háttérrel itt is gondjaim vannak.
Hiányzik belõle az élet, a téma.
De gondolom ez nem a kész kép. Sok sikert a folytatáshoz 😛PP
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
Oryon
csatlakozom Deko-hoz és Peet-hez, de ünnepek alatt asszem egy uj melom publikussá válik , és van egy titkos projectem is, szeretnék vele haladni, szoval elméletileg lesznek belöle kritizálni valo képek
Inz ne nyúlj hozzá, így jó ahogy van. Tudnál mutatni róla egy smooth verziót, meg nagyobb felbontású képet? Az árnyékok egy picit világosak, azon még dolgozhatnál, és persze némi SSS shader és tökéletes lenne. De nekem így is nagyon tetszik.<#nyes>#nyes>
x
Spotlamp: Lehet hogy rossz verziót adtam? Bár nem hiszem, szerintem jónak kell lennie. Már megoldódott vagy még mindig nem jó?
Youth
Penatesz
Valaki nem tudna nekem segíten a RenderMan beüzemelésében? Youth barátomtól letöltöttem pár napja, de azóta szenvedek a licenszével. Nem akar maya6 alatt elindulni...
www.3dsurvival.hu
per aspera ad astra
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
2*Samsung Syncmaster 1200Nf + Samsung 959NF a másik szobában.
Én pl 1600*1200 ellenes vagyok, szintúgy mint 85hz. A minimum nekem 100hz. (1600at is bírná 100hz-n.) Nekem valahogy az már túl mütyûr.
LCD-re akkor váltok, ha 22"os változatok 250alatt lesznek, 12ms-es response time mellett és színhelyesek lesznek. Addíg marad a jó öreg CRT.
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
21"Hewlett Packard P1110 + 21"Hewlett Packard P1110...mind a ketto 1600X1200 85Hz. En is eskuszom a 2monitoros hasznalatra 😊...1el mar nagyon szokatlan lenne.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
<1napig ottmaradt egy zöld folt a monitorom szélén amiért melléraktam a kicsit 10 percre 😊>1napig ottmaradt egy zöld folt a monitorom szélén amiért melléraktam a kicsit 10 percre 😊>
x
Valami hekkerprogival hajtottam régebben 130Hz-en is, de azt elég nehezen viselte a monitor, de hát ugye ha választani kell, hogy mi menjen tönkre, a szemem vagy a monitorom...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
1600x1200@85Hz jó ez, nem folyik semmim semerre ettõl a monitortól😊
x
De lehet egy szintet feljebb lépek...talán kibírom a 85Hz-et 😄
Oryon
az alatt káros az egészségre a maya <#idiota>#idiota>