Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maroon
Hali!

Jópár hét hallgatás és jópár oldal olvasás után újra itt... 😊
Bocsika, de nem akaródzott bejönni az sg... De mostmár mûxik! 😄
Na! Hol is kezdjem... gratu mindenkinek, aki a munkáival bõvítette a fórumot! Én sajna kritikát még nem tudok írni, mert tanulok (jelenleg a 4. fejezetnél tartok, ha valakit érdekel... de asszem megint át kell rágnom magam majd az elejétõl, mert a felét elfelejtettem... 😊 vagy inkább 😞 de tanulok! és köszönöm a segítséget mindenkitõl!
Visszatérve még a munkákra: ez a kezeslábas alkotás tényleg morbid lett, de nagyon ötletes! Grats Mayer! 😉

\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"

Aldaryn
Jó sürü mesh lesz Mester. És szééép, csak nem a videóhoz készül?

per aspera ad astra

mookid
youth: nagyon igéretes! ezt mind kézzel csináltad, vagy ezen már van smooth?

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Peetmaya
mi mindent tud ez a paint fx😊 tök jó

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

deko
dehooogy... painteffects😊 csak egy ecsetvonás😄
Youth, naon jól lesz az a fej!

deko --- az élet értelme: 42 ---

Peetmaya
a köd körülötte particle?

deko
namostaztámmáeléglegyen! 😊
Látod Inz mit indítottál el?

youth
Hát akkor íme egy wip: fej 😊

Youth

Peetmaya
hééé, a Föld nem árválkodik egyedül az univerzumban, tessék mellétenni a bolygóinkat!

oryon
Na jó...nem szólok semmit 😛

Oryon

deko
tudtam, hogy belekötsz: íme.

oryon
<#eljen>

És a környezet???

Oryon

inz

x

deko
az életet hiányoltad belõle? tessék. 😊

inz
nem lehet összehasonlítani a két munkát, deko lowpolyban gondolkodik 😊)

x

oryon
Csak kitörölsz jópár face-t és amikor már csak 8 vertexed (mindbe 3 él fut be) marad leraksz egy kockát és Snap-al hozzáigazítod a vertexeket....és törlöd a berakott kockát -> kész a négyszögesített kocka 😄DD

Oryon

deko
tudod milyen bonyolult a kört négyszögesíteni? próbáltál gömböt kockásítani? 😄

oryon
Ez sem rossz...bár a modell kissé kezdetlegesebb Inz-énél.

A háttérrel itt is gondjaim vannak.
Hiányzik belõle az élet, a téma.

De gondolom ez nem a kész kép. Sok sikert a folytatáshoz 😛PP

Oryon

deko
hoppááá... szerintem...

deko
Amit mostanában magamnak csinálok, az maximum a vacsora😄 a 48 órás nap is kevés lenne nekem.😛

fle go
Csak hogy en is hozzaszoljak a dolgokhoz, en meg a LaCie electronblue IV. sorozatara eskuszom 21 col. 1280*1024 100Hz

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Majd ha kijön, mindenki megveszi, és megnézheti magának, mit is alkottál! 😊

per aspera ad astra

oryon
Inz: igazából a környezettel van gondom. Olyan üresnek tûnik az egész....vagy túl magas az átlátszóságuk. De egy ilyen mestermûvet mindenképpen ki kéne emelni egy szép környezettel. Egy ilyen profi modellhez egy bonyolúlt Plane (vadonat új technika) dukálna!

Oryon

hi
csatlakozom Deko-hoz és Peet-hez, de ünnepek alatt asszem egy uj melom publikussá válik , és van egy titkos projectem is, szeretnék vele haladni, szoval elméletileg lesznek belöle kritizálni valo képek
Peetmaya
Deko én megértelek, ezzel én is így vagyok, a munkámat nem mutogathatom, de amit magamnak csinálok, azt igen, ilyen most nincs a repertoárban?😊

Inz ne nyúlj hozzá, így jó ahogy van. Tudnál mutatni róla egy smooth verziót, meg nagyobb felbontású képet? Az árnyékok egy picit világosak, azon még dolgozhatnál, és persze némi SSS shader és tökéletes lenne. De nekem így is nagyon tetszik.<#nyes>

deko
DE,DE dolgozunk. Csak sajna a naponta elkészült munkákból én nem mutathatok, bár gondoltam arra, ha kijön a játék, majd csinálok egy összesítést mit is csináltam benne grafikailag, de idõm nincs lementeni a napi munkákat, remélem fasza kis játék lesz...

Boba
Eddíg jó, folytasd! Pár edgeloop még kell, de már kezd körvonalazódni mi is akar lenni... Tökéletes gömbre hajtasz ? <#idiota>

inz
ll <#lama><#help>

x

Peetmaya
Srácok, mi van már, hogy csak a trécselés megy és senki nem csinál semmit 3d-ben? mûveket akarok látni, kritikát írni, gratulálni, segíteni! Tudom ez vonatkozik rám is, majd hamarost jön egy kép a koponya folytatásról...

youth
Kinek hazudsz? Szaladgálsz a több százezres telefonnal de monitorod meg 14" lenne? Na ne etess 😊)

Spotlamp: Lehet hogy rossz verziót adtam? Bár nem hiszem, szerintem jónak kell lennie. Már megoldódott vagy még mindig nem jó?

Youth

Penatesz
Peettel beszélj,mert õ volt az,aki sokat szenvedett vele és ha jól emlékszem nem eredménytelenül.(Legalábbis a munkahelyén biztos futott <#vigyor>)

Penatesz

oryon
Privát ment!

Oryon

SpotLamp
Sziasztok!

Valaki nem tudna nekem segíten a RenderMan beüzemelésében? Youth barátomtól letöltöttem pár napja, de azóta szenvedek a licenszével. Nem akar maya6 alatt elindulni...

www.3dsurvival.hu

Aldaryn
Én az 14" 1024x768@60Hz-re esköszöm. Bár, kicsit csalós a dolog, mert múltkor lemértem hogy nem megy ez 60Hz-en. (vagy a mûszer nem volt pontos). Az élményt tetõzi az is, hogy egy kis kábelhiba miatt idõnként kihagy a G csatorna. Aztán villog, kattog, nyekken. Komolyan, el sem tudom képzelni az életem a Blinea ezen csodája nélkül.

per aspera ad astra

Magnificat
Én is hallottam olyanról, hogy egyiken menük, másikon nézet... Nem lehet rossz. mondjuk én 2x14"-on néztem a világot pár héttel ezelõtt, csak a mon. gazdája hazavitte a sajátját 😞 Addig is az egyien volt egy pár menü+render view, a másikon csak a modell...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Phoenix007
Jaja, mikor mondjuk tutoriált nézel, nagyon hasznos a duál.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Boba
Gyraph mellett vagyok. Nekem nagyon bejön a duálmoncsis dolog. Az 1iken fut a maya, a másikon vagy film vagy egy opera ablak.

2*Samsung Syncmaster 1200Nf + Samsung 959NF a másik szobában.

Én pl 1600*1200 ellenes vagyok, szintúgy mint 85hz. A minimum nekem 100hz. (1600at is bírná 100hz-n.) Nekem valahogy az már túl mütyûr.

LCD-re akkor váltok, ha 22"os változatok 250alatt lesznek, 12ms-es response time mellett és színhelyesek lesznek. Addíg marad a jó öreg CRT.

17" MAG xj770 én meg a magra esküszöm....😛

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Penatesz
17" LCD Belinea 101751
Én az LCD-re esküszöm <#vigyor>

Penatesz

gyraph
Hat ha mar mindenki....
21"Hewlett Packard P1110 + 21"Hewlett Packard P1110...mind a ketto 1600X1200 85Hz. En is eskuszom a 2monitoros hasznalatra 😊...1el mar nagyon szokatlan lenne.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

deko
17" Gaba, 1024x768. a régi melóhelyemen 19"-os volt, de azt nem szerettem. szándékosan nem vennék ennél nagyobbat. a kollegám 2 monitoros megosztással dolgozik, 2 17"-oson. (az egyiken a szerkesztõ nézet, a másikon a menük. na azt sem nagyon tudnám elviselni, bár õ esküszik rá.

Phoenix007
És minél többet! <#idiota>

Magnificat
Szal akkor nekem is jó lesz a 14"-os 1024@60Hz helyett <#buck><#buck><#buck> Remek... Szóval minnél nagyobbat használtok ti is, és nem tft-t...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

inz
😊) x éves 14"es (13") katódsugárágyúval énis kipróbáltam a 2 monitoros dolgot de vhogy nem volt az igazi 😛
<1napig ottmaradt egy zöld folt a monitorom szélén amiért melléraktam a kicsit 10 percre 😊>

x

Phoenix007
19" 1280x1024@100 Hz + 17" 1024x768@100Hz

Valami hekkerprogival hajtottam régebben 130Hz-en is, de azt elég nehezen viselte a monitor, de hát ugye ha választani kell, hogy mi menjen tönkre, a szemem vagy a monitorom...

én egyenlöre egy 19" os aoc n nyomulok, 1280*1024 ben 85 hz en elég jo még, de 1600 as felbontásban csak 75 hz et tud, az elég gáz már :o(
Peetmaya
Samsung SynMaster 900Sl-Plus
1600x1200@85Hz jó ez, nem folyik semmim semerre ettõl a monitortól😊

inz
1600on nekem már kifolyik a szemem 85Hz mellett is 😊 igaz csak 19es a monitor, gondolom nem arra tervezték, viszont így jobban eladható h tud ekkora felbontást 😊 (meg is vettem <#zavart2> 😊) eldzsi f900p

x

oryon
A szememre a 65Hz-em sokkal jobban 😞((

De lehet egy szintet feljebb lépek...talán kibírom a 85Hz-et 😄

Oryon

1600x1200 85 Hz
az alatt káros az egészségre a maya <#idiota>