Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Utóbbi esetben azt tudom neked tanácsolni, hogy felejtsd el a tutorialt, és inkább indulj el a saját fejed után, szívd végig a rögös utat, amin szépen kitapasztalod azt, hogy mitõl lesz egy modell jó modell. A 3-4. rongybaba már tökéletes lesz😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A haját kicsit hátra fújja a szél, ez talán a pajesznél látszik legjobban, de elég rövid a haja szal nagyon nem loboghat. Azért értem mit mondasz, de ezzel a képpel már nem szõrözök tovább /2óra render idõ, unalmassá teszi,bár kissebb méretben csak 1óra/, de az arc textúrán még javítok egy kicsit, akarok csinálni neki egy kis szkafandert /így írják az ûrruhát?/
deko --- az élet értelme: 42 ---
www.gaborhertelendy.com
Ez így tökre menõ + klaffa. De valami igazi tartalommal ruházd fel...ami belõled egy darabka...mert ez így egy nagyon aranyos, poénos kép. Tényleg fain. De nem találok belõled semmit benne!
Oryon
Kicsimoci bumm-bumm, kicsimoci bumm-bumm, kicsimoci bumm-bumm 100-al tép..."
(Jim Carrie - Ace Ventura 2 mod)
Ez így már nagyon jó.
Ami így hirtelen felmerült bennem, hogy az arca, de inkább az áll egésze: túl piroska lett...míg a homloka/pofija tök standard. Szal, mintha egy hétig sisakba lett volna (állvédõ nélkülibe) és a sok motorozástól + hidegtõl kipirosodott volna az állacskája. Pofiján lehet, de szvsz az állacskáján ne legyen pirosas rész!
Amúgy nagyon menõ 😊
Oryon
Mayer nagyon zavaró az, hogy forog a kamera, nem látni semmit normálisan így. Így nem biztos, hogy jogos kritika, de nekem úgy tûnik, mintha nem lennének egyensúlyban a tömeg-erõ viszonyok, túl gyorsan ugrik fel a láb, nem azokat a pontokat támasztja meg, amirõl valójában el tudna ugrani, nem rúgja meg elég dinamikusan a labdát, a kéz nem szorít rá a rúdra, amikor belerúg a labdába, a labda a rugásnál úgy eldeformálódik, hogy iszonyat sebességgel kéne elrepülnie. Nem akarok kötekedni, de nekem ezek tûnnek fel így elsõre.
Amúgy maradjunk a Peet-nél, a Peetmaya csak azért lett, mert elõttem már valaki beregelte a Peet-et. Thx
Penatesz
Youth
Flegos. Valóban nem stimmel a dugasz, nem is tudom miért ilyenre csináltam 😊.
Phoenix: legyen kezeslábas 😊
www.gaborhertelendy.com
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
akit nagyban érdekel azitt van
Mayer a kiírás elejérõl van szó:
Pályázatunk célja, megeleveníteni az egyik szereplõ, Csoki álmát, egy motorkerékpárt, mellyel bejárhatja az USA végtelen útjait.
Én is csak a feltételeket olvastam el, ott pedig csak a szelíd motoros életérzés szerepelt.
Nekem tetszik a tiéd, pláne a konektor, vagy is a poén.
Az árnyékok nem tetszenek annyira, meg a fás háttér nekem túl élénk.
De a robot karaktere nagyon bejön. Lehet egy Segway-re kellet volna állítani, az nagyon jó cucc.
Error: Cannot find an available port
Értem csak nem tudom mit csináljak hogy jó legyen.
valaki segítséééég 😊. Renderelnék aztán nem müxik
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
Javítottam a biker csókán, lehet megint kritizálni.
Figyelembe vettem a javaslatokat, amiket Deko, Mayer, Peetmaya és mások tettek. Még egyszer köszi az építõ kritikát.
Sikerült egy olyan bõr shadert készíteni, amire nem kezd el a maya pöttyözni, és elég jól is néz ki.
Mayer te sem olvastad el a Csokis részt?
Ez egy rongybaba lesz majd. Gonosz rongybaba, de majd megjavul😊

Tutira nem jöttem volna rá 😊. De pozitív hogy legalább ténylegh nem a 842- vot. Én meg voltam róla gyõzõdve hogy átakarnak verni és amikor a helyes választ mondja valaki akkoris azt mondják rossz. De jól van mégsem 😊.
Phoenix: Az egy 1 forintos csak át van méretezve meg színezve. Az 1 forintoson is ugyan ott van az 1-es számjegy ahol a tizesen.
Na és itt egy kis anim. Én csináltam. Elsõ animációm úgyhogy vigyázzatok a szátokra 😊 Persze ez még csak ilyen gyakorlás volt. Majd csinálok valamit amiben az idõzítés is mega mozgás is jó 😊
800 k
www.gaborhertelendy.com
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
tipikus megvezetõs mitLÁTós 😊
régebben láttam valami tesztet amiben egy darab angol mondat volt, és idõre kellett megmondani hány darab "f" betût tartalmaz.. asszem az ötödikre sikerült megszámolni rendesen mert egyes szavakat mindig átugrott a szemem 😊
x
x
OFF: Ma fél órát ültem az ATV elõtt. Ez a buzimókus fél óráig mondta hogy "sajnálm ez nem a helyes válasz" a 842 5ször hangzott el. Mondjátok már meg hogy szerintetek mennyi van a képen! Mert faterom kiakadt amikor hatodszor számolta át.
buzimókus
ON
www.gaborhertelendy.com
Youth
Pár óra modellezgetés után itt tartok. Folytatás tervbe van véve.
Józsi: top sicret 😊
Youth
Mert ha tovább dolgozol (tapasztalat...bár neked is van elég 😊 akkor pl. az orrnál rájösz, hogy kéne még (bár a te esetedben ilyen nem lesz 😊...szal ott leszel, hogy pár dolgot az eddigin meg kéne változtatni és ott újratervezni...akkor meg sok sok idõd teszed feleslegessé.
Magyarán túl sok polyból dolgozol szvsz...de ha maximalista filmes munka lesz...akkor nem szóltam!
Várom a folytatást!!!
Oryon
Meg nem ártana az egész Univerzumot megcsinálni köré...kockáról kockára 😄DD
Oryon