Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
Lassan dolgoznak azok a manusok, pedig sokkal nagyobb kedvem lenne mayazni ha lenne Vray hozza, akkor legalabb rendert tudnek csinalni elfogadhatot😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

dw69
az meg arebb van😊
eloszor ilyen egyszeru mozgasokon gyakorolok..aztan kesobb majd valami komolyat😊

www.dw69.tk

inz
a'lat
sas egészestés anim lesz? 😊

x

oryon
Most néztem az oldalt...mayához semmi demo/free sincs 😞

Oryon

dw69
énis megmutatom min dolgozgatom:

http://myportfolio.uw.hu/maya/character02anim01.avi

www.dw69.tk

Háj!
Ugyan nem maya, de anim kezdemény.
metro-wip
Vettem egy fényképezõt azzal vettem fel a videót ami az alapjául szolgált.Azóta már kiégett egy pixel, ment garanciális javításra vissza a gép.

fle go
Vray for maya, van mar valami fejlemeny? Nekem gazos az angolom ugy hogy hiaba olvasgatok a hivatalos honlapokon😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

oryon
Mondtam, hogy errõl PSZT!!! 😊))

Nálam még mindig nem megy...most versenyt futhat a Rendermannal 😛

Oryon

inz
szupertitkos elit XSI-ninja squad alakul valahol, a fórum sorai között 😊)
(najó nemis, csak próbálgatjuk unalmunkban <#idiota>)

x

oryon
A tutort írtam meg neked 😛

De még formázom mielött közzéteszem 😄

Oryon

Peetmaya
ez az alterego jó cucc, szétröhögtem rajta magam😊) le kéne töltenem a full verziót, csak a probléma az, hogy 150mb helyem van😊
na de tényleg nagyon terelõdik a fórumon a téma, ki min dolgozik éppen, elõ vele, had kritizáljak, mást úgysem tudok😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

oryon
Lehet benne volt ez is...nem tudom már.

Ha a kb. 2 órásat láttad, akkor a végén két ELTE bölcsészkaros mutatja, hogyan vették fel az újraszinkronizált hangokat, bakijaikat.
Ha ez volt a végén, akkor az az! 😄

Oryon

Phoenix007
Hát ... az is valami Matrix paródia ... aszittem ugyanaz, mint amit Oryon mondott.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

deko
úúúristen mi folyik itt?
Ha még balázs pali is idekerül, akkor én magamtól:
<#banplz>

deko --- az élet értelme: 42 ---

mookid
A trailer. ezek szerint nincs sok köze a teljes filmhez (én csak a trailert láttam).

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Boba
Phoenix, amirõl Te beszélsz az mi? Azt honnan lehetne megszerezni?

(Nekem a Vektor nemigazán tetszett... súlyos 10 perceket kell várni 2 pojén között... akkor már inkább megnézem ujra a Starwarz paródiát...
"de jó anyag😄 ")

Boba
Honnan tudtad, hogy én vagyok? Tükrözõdtél a sütõ ajtajában.

"Ki hallgat Balázs Palit?"

ez.

Phoenix007
-Tudod mi van odaírva? ... Szerintem az, hogy "konyhaajtó" latinul..."

Ez az?

oryon
Már mondtam neked: www.alterego.hu

Vektor - Mátrix paródia

Töltsd le és nézd meg!

Oryon

Phoenix007
Milyen Mátrix videó?

oryon
UV kiterítés hagyományos széthajtott doboz forma.

A textúra meg rajzolt...ZBrush-ban...errõl szól a tutor, szal abban nem lehet hiba 😊))

A hibát félig megoldottam, csak jó lett volna egy jobb megoldás.

Azért köszi!

Oryon

ez a matrix video nagyon kesz van 😊)
oryon, sztem az uwv mappingodat kene megvizsgalni..
nemtom hogyan nez ki az alap objektum de ha elletores van rajta akkor lehet hogy a textura nem okesan koveti a feluletet.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

dw69
és jóóó, maskor elobb irok😊
koszi inz

www.dw69.tk

inz
ilyen esetben asszem mielõtt rárakod az ik handlet, meg kell nyomni a Set preferred angle gombot (ugyanott, skeleton menüben)

x

dw69
lecci segitsen aki tudja mi a megoldas:

http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=877

www.dw69.tk

Köszike😊

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

oryon
http://perso.club-internet.fr/lemog/lemog_textures/menu01.htm
http://www.mayang.com/textures/
http://textures.forrest.cz/
http://textures.boom.ru/main_e.htm
http://www.1000skies.com/

Hátha...

De TOTAL TEXTURES csomagot ajánlom! 😄

Oryon

fa texturak
http://www.eveneer.com/
http://www.veneerwood.com/engl/furnier/furnier.html

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Srûácok! Egy pár textura oldal linket adjatok be légyszíves!

oryon
OFF:
Tudom ki õ...csak azt a bakit nem láttam még, te! 😄DD

www.alterego.hu - VEKTOR : 1x megéri megnézni! 😄DD

ON.

Oryon

mookid
david Bowman, a Discovery kapitánya. A fõhõs 😊
Matrix: hát igen, nem kéne ilyen közelrõl mutatni a dolgokat. Még jó, hogy Morpheus szemüvegében nem türközõdik a fél stáb, a kapszulák mögött.
(Ja, jut eszembe, bár ez már nagyon off: www.alterego.hu... legalább a trailert...)

oryon
Valaki tudna segíteni? PLZ!

A gond az, hogy a displacementnek nem átfolyni kéne az egyik face-rõl a másikra, hanem a textúra rendesen folytatódna az íven is...tehát ott is tûskéknek kéne lenniük és nem "átfolyásnak"!

Remélem érthetõ 😄

<#help>

Peet: jelzem a tutort megírtam, de addig nem akarom kiadni, míg egy rendes végeredményt nem produkál...és itt elakadtam 😞

Oryon

oryon
"2001 Ûrodüsszeiában Bowmannak..." Hmmm...ennyire nem mélyedtem bele, pedig nagy kedvencem.
Lehet még1x meg kell néznem 😄DD

Mátrix 1: mikor Neo elõször nyit be az Oraculum-hoz...a kilincs reflection-ban ott a kamera 😛

Oryon

mookid
ja, nem érdemes kikockázni a filmeket. szõrszálhasogatás és lehangoló. én ezt az elsõ résszel csináltam, hát mit mondjak, legolas pár képkocka erejéig epilepsziás rohamot kap, miközben átmegy CG-be, samu lefejeli szerencsétlen cavetroll tökeit, miközben átfut a lába között, ilyenek...
Kedvenc bakim még az analóg korszakból (ehhez elég sokszor meg kellett nézni): a 2001 Ûrodüsszeiában Bowmannak, miután a szkafander fejrésze nélkül pár másodpercet az ûrben tölt, hogy visszamehessen a hajóra és aztán elindul a légmentesített térben, hogy lekapcsolja HAL-t, kilóg a csuklója az ûrruhából egy pillanatra. Nem varrták oda rendesen. A másik kicsit snassz, de azért itt is biztos fordult egyet a sírjában Kubrick, mikor észrevettem: a Ragyogás fõcím-stáblistája alatt az elsuhanó tájba belóg a helikopter nagy propellere. Úristen.

oryon
Dolgoztam én is olyan helyen ahol ilyen tábla volt.
Hát órákig néztük de nem tudtuk megfejteni 😞

Csak az arckép és alatta sok, színes csík...mely egy ember munkáját jellemzett...csak pár csík. Ez az ami számít?

Oryon

Aldaryn
Ezek az apróságok egy filmben egyáltalán nem számítanak hibának, szvsz. Oylan szédületes mozgásban azt sem tudod, hova kapjad a fejed, mit is nézz hirtelen, és nem az apró részléetek, hanem az összkép az, ami számít.
Az más kérdés, hogy esetleg egy kimerevített nagyfelbontású állóképet lehetne külön beállítani, és úgy renderelni, de azt hiszem ez anyagilag nem éri meg nekik.

A.

per aspera ad astra

ha igy nézel egy filmet akkor a episode 1 race résznél pl gyufa fejek voltak a nézök :o)
Peetmaya
persze szala, ez egyértelmû. A szar munkaerõ nem dolgozik, a jó meg igen. Azért kíváncsi volnék arra a grafikonra, hogy mégis hogyan ábrázolták a munkateljesítményt, mi alapján, milyen mértékkel stb.😊

Gyûrûk ura 2. részbõl van egy képkocka szépen kicicomázva feliratokkal, mint háttérkép. Valamelyik nap nézegettem a képet, és olyan hibákat szúrtam ki, amik valahogy nekem nagyon illúzió rombolóak voltak. Az orkok másznak fel a létrákon, és nem a fokokra lépnek/kapaszkodnak, hanem csak a mozgásuk néz ki úgy, de a levegõ is marhajól megtartja õket. Az árnyékok el vannak csúszva a tárgyaktól, valamint a létra és a fal találkozásánál egymásbasüllyedt a két polygon tárgy, és ez nagyon csúnyán látszik... Érdekes, hogy ilyen dolgokra nem figyeltek ennél a filmnél, pedig azért a szakma mondjuk legjobbjai dolgoztak rajta.

az agyonszervezett nagy studiokrol mindig az jut eszembe, mikor az egyik cégnek meloztam és grafikonon ábrázolták az emberek munkáját, teljesitményét ,min dolgozik, miota, meddig :o) Lehet én vagyok ehhez korlátolt, de bizonyos határokon belül nem lehet mindent megmondani mi mikorra készül el, szoval szerintem az embereken sokkal több mulik mint a szervezettségen.
Peetmaya
Oryon zûrösen😊))
Akármennyire is jól szervezettek akarunk lenni, mindig közbejönnek problémák, amik felborítják a menettervet, úgyhogy nagyon zûrösen😊
Lassacskán kezdek azon a véleményen lenni, hogy nagyobb studióknál hiába az agyonszervezett, rendezett pipeline, ott is akkora káosz lehet egy egy munkánál...😊
köszönöm a gratulációkat, de mondom, ez azért lényegében 2 ember érdeme.

Peet elsõosztályú munka!

oryon
Én már a múltkor is a csodájára jártam...

Nagyon tetszenek! Nagy, nagy gratu!

Egyszer mesélhetnél bõvebben (ha lehet), hogy hogyan is zajlik egy ilyen elkészítése...pontról, pontra 😄

Oryon

Phoenix007
Hát nem rossz, nem rossz, laikus szemmel ugye dícsérik is, de én, mint szakmabeli ... <#idiota>

gyraph
Vegigneztem mindet, nagyon szepek. Gratula!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Aldaryn
Bravó! Ezek nagyon jól néznek ki!

per aspera ad astra

Peetmaya
Eddigi látványterv munkáim

volt jópár álmatlan éjszakám ezek miatt úgyhogy grr😊
igazából 3-an csináljuk ezeket a terveket, én a 3d-t, van egy textúrázó munkatársam, és a fõnök, aki megmondja, hogy hova tegyük az asztalokat meg a színpadot satara...

Phoenix007
Eeeegen... valami ilyesmire gondoltam én is ... meg lehet esetleg nézni?

vazze, nincs szenyobb dolog az eccakazasnal 😊 1 nap meg elmegy, de ha zsinorba kell... egyebkent kivancsi vagyok, majd mutasd meg, ha lehet

Peetmaya
látványtervet csinálok, de ezt te is tudod...

Phoenix007
Persze, hagyjuk már! 😊 Mit dolgozol?