Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
http://www.worley.com/fprime.html
😉
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az ilyen progressziv preview dolgok nagyon jok arra hogy az ember a scenet osszeallitsa, masra nemigen. De nincs is ezzel semmi gond.
MR nem hinnem hogy valaha is a Radiosity utjara lepne, megmondom oszinten hogy csodalkozom hogy emelett tette le a voksat mivel az ma mar kihalofelben levo eljaras. Hogy mr csinal e valaha progressziv renderelot, a previewhez nemtom.
Nenad, hát lehet igazad van, nem kötöszködni akartam, de azért elég gyors volt az a renderablak ottan a videókon, és tükrözõdést is közel realtimeban számolt. Komolyan van ilyen gyors a vray?
Amúgy nem azt mondtam, hogy ez a renderer veri a vrayt, hanem ha egy MR pl beépítené ezt az enginet, és felfejlesztené arra a minõségi szintre, amit az MR képes adni, akkor az MR verné vrayt.
RADIOSITY...
Sokkal lasabb es problemasabb eljaras mint GI. (speci tesselacio kell neki, bazi sok memoria, es joval lasabb, mert brute forceal szamol) Mondjuk nem ertem miert csak a photon mappingot emlitette meg mint alternativ lehetosegt, azert mar van jopar masik eljaras is, es ami azt illeti a flickering problemat mar regen kikuszoboltek. (Lock to pixel pl.)
A radiosity egyetlen elonye (sztem) - ha valoban ilyen lesz - az hogy a kalkulacio utan nezopont fuggetlen. Barmerre fordulsz nyomja kifele azonnal a kepet.
midenesetre nagyon meggyõzõ volt ez a pár mov, iszonyú gyors engine. nem értem, hogy miért nem csinálnak MR-hez egy ilyet, szarrá huggyá verné a vrayt vagy rendermant sebességben, és azért azt valljuk be, MRbõl ki lehet csikarni elég szép minõséget...
összegezve, gyerekcipõben jár még ez az iguana renderer, de kíváncsian várom a folytatást, mert ebbõl még akár valami jó is lehet, ha valamelyik nagyobb renderer felvásárolja...
Jól van na...nyugodtan mondhatod 😛
Csak halkan, nehogy híre menjen, hogy...pszt! 😛
Igen, én is csak 6-hoz találtam 😞((
Oryon
ezentul ezt a szot csak másik topikban fogom használni, mondjuk oda meg nem irogatok, szoval nehéz lesz :o)
Ha jol láttam csak 6 oshoz van, vagy csak én nem találtam 5 öshöz, de akkor mondjátok nyogodtan, hogy csak azért van a szemem, hogy a szappan csipje 😮)
"Max arra , hogy elökészitsünk egy komolyabb rendert :o)"
Kéretik mellõzni ebben a topicban a "Max" szó használatát!
Megértését köszönjük!>
"Max arra , hogy elökészitsünk egy komolyabb rendert :o)"
Kéretik mellõzni ebben a topicban a "Max" szó használatát!
Megértését köszönjük!>
Bocsi, ezt nem lehetett kihagyni 😄DD
Meggyõzõek a képek 😄
5-ös alatt próbáltad?
Oryon
ezt láttátok már: http://www.iguana.sherweb.net/
kiprobáltam a sebessége elég jo, pár dolgot nem tud, de van interactiv render ablaka, ami lekörözi a maya ipr renderét.
Szoval talán érdemes vele jobben foglakozni.Max arra , hogy elökészitsünk egy komolyabb rendert :o)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
(hót ugyanien szemû nénivel találkoztam szilveszterkor ^^,
asszem kb 40x említettem meg neki, h hasonlít imbrugliára :F)
olyan festményszerû, de tetszik
x
Bocsi...tudom, nem felejtettem el...elkészítem már mert régóta igérgetem 😄DD
Mentségemre váljon ezzel "kellett" foglalkoznom: Retus
ON
Oryon
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Oryon pajtás ígért nekem egy ZBrush displacement map tutort már régen, amit szívesen látnék már!😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
deko --- az élet értelme: 42 ---
Lehetsz te a MS beépített Paint-el is a legjobb!!!
Bár akkor néznék egy nagyot 😄DD
"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!"
Lényeg a lényeg: próbáld ki mind és válasz ki számodra melyik a jobb! 😄DD
Egyébként itt a modellezés részét használták ki...arra tényleg nagyon jó...de nem biztos, hogy festeni is jól fogsz tudni vele!
Oryon
Most akkor melyik a "legjobb" modell-textúra festésére:
Bodypaint vs. Deeppaint???
Oryon
Bodypaint CSAK festõ program. Zbrush-al érdemesebb, nyíltabb progi, töbmindenre képes. Ha mindenképp 3d-s festõ program kell akkor Deep paint, mivel van mellé Deepuv. Sokat gyorsít.
Penatesz
Persze, hogy tõled is kell, csak azért mondtam hiftut, mert õtõle le is tudtam szedni. Persze ha te is meg tudod oldani valahogy hogy online átvegyem, az marha jó lenne. Esetleg pesten valahol, ha megbeszéljük. De mivel kirúgnak a koliból, az online lenne a legjobb. Amíg van 😄
Az lenne a kérdésem, hogy mostanában nem terveztek olyan tutorvideó letöltést, mint a multkor? (Apache-ra gondolok)
Mondjuk az olifántot. Vagy bármi mást... Már megnéztem ezekeeeet.....
plíz
ui: ezt fõleg hiftutól kérném
Tulajdonképpen a kérdés az volna, hogy hogyan tudok rendermanban passokat renderelni? Ha jól tudom alapban passokat renderel, csak kompozitálja is egybõl, és az it-ben rögtön ezt mutatja meg. Nekem a pass-ok kellenének.
Van egy élem, és szeretném lekerekíteni.
Hogy lehet megcsinálni?
Kijelölöm az él 2végpontját, és van valami parancs?
Kösz
http://youtube.com/indieGoTV
Az nem lókolbász? <#idiota>#idiota>
lófejet meg nem kérek, mert már teli van vele a kamra😊<#wave>#wave>
enyhén offtopic, de ti úgytom tudtok segíteni..
pólóra vasalható anyagot hol szereztétek be az sgmayás egyenruhához?
esetleg elvittétek vhova és ott rányomtatták?
privátba lééécc aki tudja köszi
x
Csinálj, akár PS-ben, egy nagy, négyszögletes képet, így: egy fehér alapra rakj fekete köröket, koncentrikusan és folyamatosan növekvõ rádiusszal!
Ezt Planar mappinggal vidd fel a felületére (gondolom henger alapjára) a Bump Csatornára...egyébként meg lehet Blinn...fémre hangolva (magas és éles tükrözõdés, stb.)
Oryon
Oryon
azt szeretném kérdezni, hogy mental ray-el hogyan tudnék egy féktárcsára csíkokat rakni?
!?
Hát mit csináljak veled?
Lófej? Betoncipõ? Selyemfonál?
Lehet szavazni...
bye
..::S::L::M::..
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Penatesz