Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
1: pl Mi úgysem azt a Mayát használjuk, amit az ILM vagy a Pixar vagy a Dreamworks. (vagy pedíg írt programokat használnak, like ILM's modified Softimage, Pixar's Marionette, Matador)
2: mindíg az adott feladathoz legjobban passzolót használják.
3: rólad nemtudok semmit, magamról tudok nyilatkozni. Nem a program véges tudása fog engem vissza 😊))
(Amúgy amiben különbözik a 2.56 a 3-tól az a hozzáadott hang támogatása. de erre azt mondom, hogy esetleges plusz, de ugye cipõt a cipésztõl...)
Ami fontos, hogy nVidia kártyád kell legyen. Az Ati kártyák catalyst-je botrányos, bár várható egy új driver cumó amivel elvben lesz 3d-s gyorsítás. (hogy mi lesz az és mikor jön azt nemtudom.)
Photoshop nincs, valóban. Esetleg akinek elég lehet a Gimp...
nincs digital fusion? kár... még szerencse, hogy van jobb. Shake. (inferno meg flame sajna se linuxon se win-en nem fut, csak irix-en.)
játék is kevesebb van, esetleg ez is befolyásolható tényezõ lehet.
nem csak RedHat alatt megy, sokminden másra is fellehet tenni. Slackware alatt is mûködött, ill kiegészítéssel Debian alatt. (szvsz a Debian a szerver, míg RedHat inkább amolyan workstation cumó inkább...)
Szvsz az hat a "legszerveresebbnek", ami csak egy linuxot jellemezhet 😄
De mayát akkor még nem használtam, így nincs tapasztalatom errõl 😞
Régen próbálkoztam volna 3ds***-al is (nem mondtam ki 😛) linux alatt...de mikor azt láttam, hogy egy egyszerû WindowsCommandert is hibásan emulált, hát...elkeseredtem és visszatértem a win-hez.
Oryon
Penatesz
Oryon
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Holnap megpróbálom behozni azokat.
Fejbõl ilyenek vannak:
-meztelen nõ ref. kb 5-6. (referencia, pózok, normális/túlsúlyos(1)/sovány(1)) Magoo: Persze Anetta is megvan, de van más csúcs csaj is. 😊
-meztelen férfi 2-3 (referencia, pózok, normális)
-felöltözött férfi/nõ 3-4 (referencia, ömlesztve)
-fej (gesztusok)
-középkori jelmezek (nem teljes)
Írjátok meg, hogy melyik kell. Nem tudok ennyit elhozni egyszerre.
Egy anyag 50-100 mega között van. De van pl: 240 megas is.
Összetömöríthetem, bár nem csak hajszálnyival lesz kisebb.
Hitfu azok a képek engem is érdekelnének!
Az oldalon van kint egy videolist.txt. Kb ezeket tudom berakni.
Válogatni lehet, de már nem sokáig, mert februártól már máshol
dolgozom és megszûnik a hozzáférésem.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
V-ray for Maya: A csapat meg akarja csinálni az 1.5-ös verziót, aztán
rátért a V-ray önálló programnak átírásához és ehhez lesz a kapcsolodó felület a V-ray for Maya. (Szerintem még messze van.)
BPT: A Cgtalk-on nyilatkozott Byron: Egyelõre ez az alpha van meg.
De távolról sincs kész. Még nem publikus, mert sok a hiba benne.
(Valahogy biztos kiszivárgott.) Még 3 hónapig sûrû a programja, aztán
ha minden jól megy, akkor megint beleássa magát a BPT-be.
Referenciakép: Ajánlom az antidot hubot, ha kifogod elég sok referencia képet tudsz begyûjteni. Ha nem megy, akkor kirakok párat
a régrõl ismert oldalra. (Nemrég jött le kb 1,6 Gb. Persze nem mind csak meztelen csaj referencia.) Ja és ezek a háromdé_pont_eskáról vannak.
http://myportfolio.uw.hu/Maxwell.zip
www.dw69.tk
Oryon
nincs valami másik oldal? nem lehet olyan Qrva nehéz neten hozzá jutni ilyen képekhez! 😄 vagy tévedek? 😄
de mostmar nem erdekel, itt a 3.3😊
egyebkent byrons poly toolsban csak nekem nem mukodik bevel?
ezt irja: // Error: An unknown, severe, error occoured.
smart edge ring/loop meg nemcsinal semmit...lehet bezavar mj poly tools?😊 nemhinnem...
na mind1, meg nezegetem
www.dw69.tk
animom meg egyenlore csak ezzel a boxoskepuvel lesz, ezen akarok gyakorolni...ha mar nagyon megy karakteranim akkor csinalok valami komolyabb modellt hozza😊
www.dw69.tk
ehhez hogy is lehet hozzájutni? Mert érdekelne, ha télleg javítottak a sokpoly-s jelenetek kezelésén! (Végre letudnám renderelni a bongos jelenetemet 640*480nál nagyobb felbontásban is 😄 )
Eddig korrekt! 😄
Oryon
amúgy meg a fej sem totál kész, csak majd akkor akarom finomítani ha már a test is nagyjából megvan aztán már csak a végsõ finomítgatásokról van szó. na mindegy, ha érdekel akkor itt van:
http://www.tar.hu/magoo/kk_1.jpg
Szegénykém még Kojak de hosszú barna hajat kap majd. 😊 ya és persze a nyak az sehol sincs. tehát azt a részét egy cseppet sem formáltam 😊
Oryon
Az elején a rajzfilmesirést, hogy sikerült...?
Vagy inkább mivel? 😊
Sas: jó lett a lépegetõd 😊
Anim lesz belõle, vagy ez csak tesztnek készült?
Oryon
nem tudjátok honnan tudnék beszerezni jó referencia képet egy nagyon formál lány testérõl? persze a megfelelõ pozícióban a modellezéshez 😊 a www.3d.sk jó, csak fizetõs 😄 egy szép, vékony, formás lányról kéne kép legalább 2 oldalról. a fej már kész de a test a bibi 😄 légyszi segítsetek! 😊
most gondolkodtam, hogy visszarakom az ötöst, hogy abban építsek és hatosban rendereljek.
Peet az anim /rotoscope/ ötlete spontán volt, felvettem a videót a metróban, és nagyon tetszett. Aztán kitaláltam, hogy lehetne belõlle csinálni valamit, a fõ cél az lenne, hogy mikor bemegy az alagútba a metró akkor ott a sötétbe, különbözõ egymásba átmenõ animációk lennének, talán egy egész klippet csinálni így./Végig vettem az Arany János utca és a Deák tér közöti részt./A zene amúgy a fantasztikus Station egyik száma, sajnos csak koncert felvétel van belõle, az ének részek nem olyan jó. station.pcdome.hu az oldaluk, érdemes megnézni, mert nagyon profi weboldal.
steone nekem tetszik a kis anim amit csináltál, és jó a zene is alatta😊) Mi az alapötlete az animnak? mármint milyen lesz majd ha kész lesz?😊
SAS jó lett, megnézném egy részletesebb karakterrel ezt a mozgást!
Flegos ez elég buta indok volt, már ne is haragudj. Ott van MR, amire azért minõség szempontjából nem lehet panasz, mert ki lehet belõle csikarni ugyanolyan minõséget mint vraybõl vagy rendermanból. Az egyetlen hátránya az, hogy lassabb ezeknél a renderelõ programoknál. Szerintem azt nem hívhatjuk renderelésnek, hogy rányomsz a GI+FG gombra, meg a marhajórendertkérekbelõle gombra és kapsz egy fasza képet... Én a maya soft részével is marhajól eljátszogattam órákat, annak ellenére, hogy ezeknek a renderelõknek a nyomába sem ér, meglepõen sokmindent meg lehet vele oldani és meglepõen gyorsan, csak ki kell ismerni. Úgyhogy a tanácsom az, hogy gyúrjál rá az MR-re vagy maya softra és amit renderelni szeretnél, azt próbáld meg ezekkel, ha kérdés merülne fel, vagy segítség kell, mi itt vagyunk!
De most tökéletesen megy!
Sõt, néhány változás jobb, mint az 5-ösé 😄
Köszi inz!
<#worship>#worship>
Oryon
😊
x
Asszem végeztem a maya 5-tel! És ezek után valszeg sokan még 😄
Inz: nem lövöm le a megérdemelt "köszönöm" -eket...kérlek ad meg nekik is amire vártak eddig!
"Istenként tisztelnek majd"!!! 😛
Köszönöm!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Oryon