Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
x
* Improved Final Gather method
* New Rapid Scanline method
* Improved displacement approximation in mental ray for Maya
* Improved approximation on Subdivision surfaces
* New file texture filter types
x
Phoenix, akkor te még nem dolgoztál nagy polygonszámú jelenetekkel? 1 millió az marhasok.
most pedig megragadok egy hólapátot és csinálom amire kiképeztek <#violent>#violent>
x
melegséggel tölti el a szívemet, hogy kijavították a belassulós bugot, és most mér nem csak a maya lassul be, hanem az egész gép 😊))
jó-jó ez csak egy béta még 😛
amúgy itt ott tényleg gyorsabb lett (hájperséd pl.)
x
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Mecha
Csak az optimalizálás férne rá, meg se merem mondani mennyi poligon a vége 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Én is feltöltöm, hol tartok ma:
Mustang
Mint kiderült rossz referencia miatt az egész arányait meg kellett változtatni, így kissé torzult -> újra kell dolgoznom az egészet 😞((
Penatesz: szép lesz az!
Oryon
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Penatesz gratula, te is szépen haladsz az autóval. Az én meglátásom szerint te hasonlóan Mayerhez, az inorganikus modellezésben fogod megtalálni a profilodat. Csak így tovább, röpüljenek a wipek😊
Phoenix, le a kalappal. Mennyi ideje dolgozol rajta? Egy wire-t lehetne nézni a részekrõl?
Nagyon komolyak mindenkinek a munkái.Youth felteszel wire-t is ha megkérlek?(Ez box modellingel indult,vagy egybõl edge loop-al?
Penatesz
Szégyenkezve de egyenlõre még én sem tudok mit felmutatni...de hamarosan erõt véve magamon nekilátok folytatni a Mustangot.
Addig is gratulálok Youthnak és Mayernek!
Jó kis project lesz! Hajrá!
II. Világháborús anim lesz?
Drawain: dicséretes téma 😄DD Eddig jó!
Oryon
Na én is így vagyok ezzel, találtam valamit, ami megtetszett, gondoltam kifaragom Mayában, aztán majd felpakolom, ha már néz ki valahogy. De hát kicsit nagy fába is vágtam a fejszémet, meg vetületi kép sincs róla, meg hát idõm se sok.
Na szóval ezt találtam:
A feje neki,
a keze neki,
és a nagytotál.
Aztán itt tartok:
fej WIP 1
fej WIP 2
fej WIP 3
láb WIP 1
láb WIP 2
láb WIP 3
Na kezicsókolom...
Nagyon ott van a szeren mindket cucc, a fej is meg a tank is.
(nemet?)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Naná hogy Mayer is felrak pár képet 😊. Szóval az én feladatom lesz valószínûleg az inorganic elemek elkészítése. Kezdtem ezt egy német tigris tank elkészítésével. A modell már 100%-os, mekiálltam UV-zni és a test már készen is van, próbálok neki valamelyik nap festeni egy mapet és majd akkor lesz a következõ kép. Addigis itt van pár kép.
wire1
wire2
wire3
http://www.fw.hu/mayerart/tiger_wip6.jpg
http://www.fw.hu/mayerart/tiger_wip7.jpg
http://www.fw.hu/mayerart/tiger_wip8.jpg
Egyenlõre ennyi!
www.gaborhertelendy.com
személyisége lesz neki? mert ez olyan, mint egy általános fejkészítõ tutorial prfi végeredménye...
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Nos, Mayerrel nekivágtunk egy közös projectnek, részleteket nem mondanék, mert még eléggé kidolgozás alatt áll az egész, ami biztos, hogy benne lesz az animban azt elkeztük közösen csinálni... A munkálatok elég lassan haladnak, mivel suli mellett elég nehéz csinálni, na mindegy. Akkor jöjjön egy modell tõlem, aztán majd Mayer is benyom remélhetõleg egyet.
Szóval egy teljes karakter lesz belõle, ruhával, felszereléssel, mindennel, egyelõre csak a feje van kész, úgy gondolom lehetne még 1000 millió dolgot javítani rajta, de nem akarom, hogy ezzel menjen el a fél életem, így már az UV-zést csinálom... Majd a következõ fejmodell jobb lesz remélhetõleg és öregebb, ráncosabb.
Minimális mozgása lesz a fejének, mint pl pislogás, szájmozgás, de semmi több, mivel inkább állóképhez készült a fej, szóval õ egy arckifejezéssel fog lenni 😊
Két nagyobb kép:
Férfi fej wip 1
Férfi fej wip 2
Legközelebb majd akkor jövök képpel, ha vagy a karakter kész lesz, vagy elkezdem próbálgatni összehozni a bõrshadert...
Na minden jót!
Youth
Penatesz
Olvastad a végét? Érdekes.
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=105&var2=0
Nah megtaláltam. Asszem nem próbálom ki mert eléggé rizikósnak tûnik a beavatkozás 😞(( (régi BIOSal felülíratni a mostanit, stb.). Azért jó, hogy a FireGL kártyák tényleg szinte ugyanazok mint a radeonok de mégis ennyit elkérnek értük...
ha windows alatt vagy akkor nagy esellyel konvertalhatod at quadrova, valamelyiket csak reszlegesen (hardware AA nem mukszik, de geomtria gyorsitas mint az allat), valamelyiket teljes ertekuve (az orajeltol fuggetlenul)
Nekem most egy Ati 9600Xt Turbo van es FIreGL T2 re konvertaltam es teljes erteku, mukodik a hardware AA is, es minden programban mukodik a brutal gyors opengl.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hát sok közöm nincs a témához, de azért érdekel 😊
Ami miatt inkább nVidia az a hardwares overlay plane kezelés (paintFX pl).
Godfather maya cg plugin inkább játékfejlesztös cucc fx shader iráshoz van, de ahhoz kiválo cucc, nagyon szépen mutatja a bump mappinget is real time ban
Lényegében a Hardware-es renderelést valósítja meg, megfizethetõ árú NVidia videókártyákon. Annyit tudok, hogy az NVidia driver-frissítéseiben jóval több a 3Ds tervezõprogramokhoz való javítás, mint a riváliséban. Ez persze jelenthetné azt is, hogy ennyivel több a hiba benne, de tapasztalatom szerint az ATI kártyák sem a legmegfelelõbbek a célra... Igazából nem volt még alkalmam hasonló kaliberû NVidia kártyával tesztelni a maya-t, de szerintem az FX5700as több mint elég a modellezéshez, ugyanis ennek hatékonysága ma még mindig kevésbé múlik a videokari teljesítményén, mint a processzorén vagy a memóriáén. Magyarul nem lesz sokkal gyorsabb a dolog egy izmosabb kártyán 😊.
Vooooaaaaaah!
>cpsToolbox 3.0 a highend3d.com-on.
Yeeeeeaaaahhh!
>nVidia CG
>Realtime shaderezõs progizós, szerintem...
Cooooool! Thx guyz!!!
Realtime shaderezõs progizós, szerintem... Bumpmappingot, reflection mappingot és egyéb nyalánkségokat, amiket az újabb (DX8 and up) GPU-k kezelni képesek.
régebbivel nem probaltam. Csak a script-et masoltam at az megfelelo
konyvtarba es mar megy is.
Kivallo parositas a cpsToolbox -al. (connect poly shape)
udv