Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.maya3d.dk/Scripts/MJPolyTools/
elég jo és nem plugin, tehát mindegyiken fut
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
na erre kíváncsi vagyok!
Drawain azt mondod, hogy inkább NVidiára érdemes beruházni, mert az jobban alkalmazkodik a cg programokhoz? Mi az az NVidia CG plugin?
A 6.5 még csak béta? Mert akkor asszem nem görcsölök vele, meg a 6.01-el se, hamár a horizonton van a 6.5....
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A lényeg: ha 6.01-ben mentek egy cuccot, akkor egy 6.0-ás hiba/kellemetlenség nélkül meg tudja nyitni azt a *.mb fájlt?
Oryon
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
vegigneztem ujdonsagokat, lehet nemsok mindent fogok hasznalni kozuluk😊
www.dw69.tk
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Az is biztos, hogy nem a proci miatt van... Igazából nekem úgy tûnik, mintha valami memóriakezelési probléma lenne...
Egy egy dolog pillanatnyi és egyszeri lassúlását a kevés memóriám okozzam, mely egy erõsebb mûveletnél elfogy, így addig persze, hogy belassúl. De utána ha megszûnik a mûvelet végzés, máris minden megy, normál sebességgel.
Oryon
Milyen problémákat oldott meg?
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
maya 6.5-rol mittudtok? egyik nap lattam dc-n, demeg nemtudtam leszedni...
www.dw69.tk
Régi NVidia-ról váltottam 9600XT-re. Rögtön elõjött pár hiba.
Bár az NVidia-val nem volt gond, de lassú volt nagyon. Most gyors,
de az elején szívtam a hibákkal. (Bár ez még maya5-el volt.)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Úgy tûnik, hogy eddig a legstabilabb maya az az 5.0, amit eddig az alias a piacra dobott. Kíváncsi vagyok mit kezdenek a 7.0-val.
Hitfu, köszönjük a cuccot, én a magam részérõl már hozzáfértem!
Nem tud vki megoldást erre a problémára? 😞
Egyébként néhány dolgon egy kicsit segített ha XPben a kompatibilitási beállításokat win2000-re állítottam, de ezt ti bizonyára már tudjátok 😊.
Ha nem, akkor délután leszedem. Mondjuk 4 körül.
off:
nem tudjátok, hogy cd íráskor miért lassul be baromira a gépem?
másnak is ilyet csinál? Neroval irok.
on
4-5 sec, mire elõjön a menü. Ami nem lene olyan borzasztó, dehát ezt igen gyakran használja az ember....
x
Mert én lassúnak mondom a Space-st is, pedig 0.5ms alatt behozza...de nem használom, mert meghülyíti egy picit a mayám, ha sokat van nyitva...a nagy erõforrásigény miatt.
Oryon
De, akkor nem tudom nálad mi a gond 😞
Oryon
Penatesz
maya6 van fent és bpt 6-os, semmi mas mert ujraraktam az egeszet
www.dw69.tk
Megvan már az új videókártya és azzal csinálja ezt?
Hátha a drivere miatt....
A Space-es menü is tetûlassú???
Oryon
Mit ír ki?
Most csak 6-os mayád van és arra raktad a BPT 6-ost, vagy fent van egy maya 5 + BPT 5 is?
A Byron Bevelt raktad fel vagy a BPT 6-ot?
Oryon
mar ujraraktam egesz mayat, de meg mindig azt a hibat irja ki...😞
otlet?
www.dw69.tk
Mégegyszer megemlítem, nem volt szándékomban fikázni, csak véleményt nyilvánítottam.
hajrá, kitartást! ...mert aztán ha egy üzlet egyszer beindul😊...
deko --- az élet értelme: 42 ---
Azért került csak fel 3db "harmatgyenge" kép, mert ezeket tudjuk mi...
Feltölthetnénk több giga képet, csak azokkal az a gond, hogy nem saját kezüleg csináltuk. Mivel kb. a PS világát 5%-ban ismerem ezért ennyi tellik tõlem-tõlünk!😞
Ui: Ezt az egészet azért próbáljuk elindítani, mert az interneten böngészve azt tapasztaltuk, hogy a magyar grafikusok, fotósok igen jók, (ha nem a legjobbak) 😊) Viszont vagy creditekért kell dolgozni, hogy valamit feltöltsenek, vagy simán elvesznek a nemzetközi 9-9.5 milla képáradatban...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Debianhoz csak egy csomagot kell feltenni,
openmotif-nak hivjak. De a Linuxos Maya mellett nekem ott volt
a openmotif*.*.deb file.
Wine-al (win emu) a 4 es photoshopot probaltam anno, PIII 500Mhz 512Mb
turhetoen ment. de azert win alatt jobban megy.(ez a jatekokra nem igaz,
mert a directx helyett valami sokkal jobb van linux alatt)
Crem !
Szerintem jo 5let ez nagyon! Letisztult, 1szeru design is bejovos. Csak igy tovabb! Remelem szep gyujtemeny all igy ossze.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
deko --- az élet értelme: 42 ---
De kicsit furcsálom.
Ha csinálok egy képet...mondjuk ami nem tölti ki a 4:3-as arányt...pl: 1024*400.
Ekkor egy tök fekete 1024*768-as háttérkép közepére rakva már beleillik a témába - igaz érdekes és valszeg csúnyán hat majd - de egyébként meg nem tölthetném fel?
Bár egy szép kép még nem lesz háttérképnek való.
Tehát konkrétan annak szánva kell a képet csinálni, hogy érdemes legyen feltölteni.
Oryon
De egy valami érdekeset találtam ott: www.maya3d.dk
"konkurencia"...felháborító...Grrr 😄
Oryon
lehet nyitott ajtokat kopogtatok, de a deep exploration uj cortex update je már kezeli a 6 os maya file okat , és egy hasonlo dolog mint byron poly : http://www.jakob.welner.dk/ mjpolytools , elég jo dolgokat tud ez is
Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatõr grafikusok, fotósok munkáját egybegyûjtsük. Egyenlõre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fõ kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekrõl, késõbbiekben skin-ekrõl van szó.
ArtWall