Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Penatesz
Bocsi, tudom... de lusta voltam 10 percnél többet várni.
2k-nál a 1,2-es AA nálam halálos 😄
Kicsinyítsd le a 2k-t és akkor jó lesz 😄DD
Oryon
😉
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Akit érdekel Lewy videója küldhet nekem is privátot és megy a link 😄DD
Oryon
én tuti kompozittal oldanám meg...
Youth jó lett a kéz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ez egy normál ujjatlan...nem tudom a végsõ jelenetet, de szvsz nagyon jól mutatna egy ütésgátló betéttekkel teli verseny-ujjatlan kesztyû...
De biztos ez illik majd a jelenethez....szal nem szóltam 😄
Oryon
Na nem sokat haladtam, jóformán semmit, csak lazítás gyanánt megcsináltam a karakter kezét, amin biciklis/ujjatlan kesztyû van:
A keze nemigazán fog látszódni, úgyhogy nem is dolgoztam ki részletesebbre. Bár 1x smooth + textura és senki nem veszi észre a hibákat azon a 20 pixelen amit elfoglal majd a képbõl 😊
Youth
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Parancs, értettem!
Nem tudom, mik azok a fehér valamik az illesztéseknél, tényleg úgy néz ki, mintha ki lenne gittelve, tankokon meg olyasmi nem igen volt menõ. Aztán a festés sötétebb részei, amiknek ha minden igaz, sötétbarnának kellene lenniük, én enyhén pirosasnak, itt-ott rózsaszínnek látom. A lánctalp meg mintha egy picit túlméretes lenne. Ez lehet, hogy valójában is így van, nekem egy picit furcsán hat.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
a texturánál a birodalmi kereszt is a szám tul jo állapotu a tank festéséhez képest, igen az élek sem az igaziak, viszont nem látok sok szegecselést, lemez illesztést, mondjuk ilyet nem, de pár tankot csináltam, azokon volt ilyesmi, lehet ezért tünik még kicsit sterilnek, ha hülyeséget mondtam akkor sorry :o)
Valójában tököm tudja miért is írtam... lehet egyszerûen szar napom van
Elnézést
Sziasztok
Youth
Talan az meg rosszabb, ha 6-an beirnak egy abszolut WIP dologra, ami felig van kesz, hogy: -en itt kicsit amolyanra, meg ott ilyenre, amott pedig olyanra- mikor meg kesz sincs es esetleg a keszito pontosan tudja milyenre akarja/kell csinalni es nem veletlenul irja, hogy WIP 😊. Szerintem az ilyen topicokba akkor kell kritizalni, ha keri a keszito 😊, vagy ha valami iszonyat egbekialto dologra kell figyelmeztetni a tapasztalatlan "tanulot"...a profi olyat meg mar ugyse nagyon csinal. Persze aztan siman lehet, hogy csak tulmisztifikalom ezt az egeszet. 😄
Ezért baszogatjuk egymást állandó jelleggel Mayerral, hogy "itt rossz, ott javítsd". Érted... Na mindegy.
Youth
Nem tudom volt e már...
A lövegtorony - hátul nézetnél - éleinél túl szabályos az az ívheggesztés.
Ezt leszámítva királyos lesz.
Oryon
Én nem kritizálom, majd ha kész lesz.
Phoenix, Lekonel: Nyugodtan írjatok kritikát azért raktam fel. Egyébként meg teljesen igaz hogy nagyon rosszak az élek. Túl vannak korrodálva. Nah lesz ez még javítva a késõbbiekben. Most pedig egy kis update. Phoenix kedvéért lénctalppal 😄.
king tiger1
king tiger2
www.gaborhertelendy.com
Skacok, volna egy kérdésem. Súlyozom a karakterem vertexeit, és ha egy bizonyos értékkel megváltoztatom egy adott vertex súlyozását, akkor ezt a hibát csinálja, amit a képen látni. Nem tudom, hogy mi alapján választja ki épp ezeket a vertexeket, nem tudom milyen súlyozás alapján csinálja, de sehogysem sikerült rájönnöm, hogy mi a hiba. Találkozott már ezzel valaki?

De mondom, ez csak teszt...mert egy barátommal versenyben megcsináljuk a WaterFall-t 3D-ben...de azt viszont a legjobbra akarom 😛
Oryon
per aspera ad astra
De én nem belekötésnek szántam 😛
Észrevétel,...majd 5 tankot raktam már össze makettben és abbol vontam le a következtetést
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
http://www.aviatorvfx.com/?cmd=frontendScreeningRoom
Keep up the good work, Mayer!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Csak 1db renderelt kép és kész!
De a kamerát rögzíteni kellett, ha elmozdítom, akkor már nem jön ki 😞((
És nem 1-2 napi, csak 1/2=0.5 napi munka 😄
Lassan dolgozok 😄DD
"Mert szerintem 2 renderelt kép és photoshop maszkolással 1 óra alatt kész a kép! És így a legegyszerûbb" nem biztos ill. nem hiszem, hogy pontos lenne az a kompozit, itt pedig minden pixel számít, különben szétesik 😞((
Sajna nem toldozom tovább, mert ez amúgyse túl nagy meló...majd a WaterFall-t. Azt megéri, ezt nem.
Köszönöm neked is!
Valamint nagy-nagy gratu a tankhoz. Nagyon király lesz!
Oryon
www.gaborhertelendy.com
Van egy kis frissítés tankügyben. Jelenleg itt tart a mapelés. A shader még csak annyi hogy color meg bump map.
tigris
oryon: Engem kifejezetten zavarnak a vetett árnyékok. Térben ugyanis ezek pozícionálják az egyes elemek pontjait, tehát mégha akarnám se tudnám a kocka hozzám legközelebbi sarkát a legtávolabbinak nézni, pedig gondolom ez lene a cél. Ne legyenek vetett árnyékok ne legyen ground, legyen közelebb a tárgy és legyen egyszínû a háttér. Akkor kijön majd minden amit mutatni akartál. Egyébként jó ötlet és jól megh is csináltad csak ezek miatt a "hibák" miatt nem jön rendesen ki amink ki kéne jönnie a képbõl.
www.gaborhertelendy.com
De értettem ott is + itt is mit mondasz de már nem akarok tovább szenvedni vele...értsd meg, az +1/2 napi munkám lenne ha megmozgatom a kamerát 😞((
Majd a WaterFall-nál jobban ügyelek.
Köszönöm, mégegyszer!
Oryon
deko --- az élet értelme: 42 ---
Rivatunerrel sikerült BIOS frissítés nélkül patchelni az ATI hivatalos FireGL T2-128 drivereit (ver.8.062), pontosabban csak az ati2mtag.sys-t kellett, mert az ID- és még mittudomén milyen védelem (3dsmax, asszem) a legújabb driverekbe állítólag már nincs beépítve, így azokat nem kell😊)
A módosított drivert aztán parancssorból (makecab ati2mtag.sys) becsomagoltam sy_ kiterjesztésû fájlba. A telepítést azonban csak az eszközkezelõbõl tudtam megoldani, mert a setup.exe indításakor nem talált kompatibilis hardvert firegl-hez (gondolom, mert a bios nem lett frissítve). Most elsõre úgy tûnik, minden ok, a maya nem fagy le indításkor. Gyorsan csináltam két kb. 400000 vertexbõl álló poligont, ezekkel wireframe üzemmódban kb 10 fps a képfrissítés, shaded üzemmódban csak néhány. Szóval nem tudom, most akkor siker, vagy sem. Van valakinek ötlete?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"