Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt combustion vagy akarmi ertelmezni tudja es ez alapjan blurolja a kepet/layert
3,matte object erre keress ra maya helpben
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Sajna nem tudom mi az a "velocity channel" és nem tudom hogyan számoltathatnám ki. Esetleg egy kis infót ha tudnál adni, azt megköszönném.
Egyenlõre a Maya Hardware render-t használom a kerékre és a vízesésre, és ennek a Motion Blur-ját...messzirõl úgysem látszik a gyenge minõség, de legalább gyors 😄DD
Csak kompozitálni kéne, ezért:
Hogyan rendereljek külön egy tárgyat, amely takar egy másikat és takarásban van másik által is, úgy, hogy PS-ben egyszerûen be tudjam kompozitálni?
Oryon
ilyet meg nem csinaltam, de sztem mennie kell.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Körbenéztem, de semmi 😞
/még a nagyágyú google-t is bevetettem...de csak amin már 3x átmentem, azokat adta ki újra 😞/
Valamint, ha a blur-os megoldás túl lassú lenne hogyan oldhatnám meg PS-el?
Tehát, hogyan rendereljek külön egy tárgyat, amely takar egy másikat és takarásban van másik által is?
Sorry, ha láma téma/kérdés, de most semmi jó ötletem sincs 😞
Oryon
mr 3.4
A nevem: Hall 9000 system 😛
Majd...még nem publikus a verzió 😞
Hát...inkább keress meg és adok egy egyszerû, de nagyszerû tutort (amit Szala is adott), mert nincs kedvem még egy tutort írni mostanság 😄DD
Oryon
Meg azt is ird le hogyan csináltad particle val😊
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Glue3d-t ne...ez is lassú és most örülök, hogy megoldottam a kerék dinamikával...szal marad ez. A Glue3D nagyon kikezdi a gépem teljesítményét 😞((
Valaki tudna mondani valamit az új MR-rõl?
Milyen maya alatt, hányas verzió, stb.?
Oryon
Egyebkent azt is meg lehet probalni hogy gluevan csinalod es valami trukkos kis materialt teszel ra ami feledteti a "darabos" jelleget.
Nenadesz: köszi.
Végülis Szala segített tegnap, most Particle-val oldom meg és a víz esését használom fel, hogy megtekerjen egy vizikereket...közben fröcsköl, szal amit tudtam (igaz nem sok tudás 😛 ) kihoztam a részecskerendszerbõl 😄
DE a Motion Blurros megoldást lehet felejtem.
Mert csak a kereket tudom elmosatni vele...lehet azt megjátszom.
Mivel a Particle-t csak hardveresbe számolja..ott meg nincs MR Motion Blur...azt mindenképpen PS-ben kell.
Köszi az ötleteket!
Oryon
Oryon, realflow vagy glu3d-t próbáltad már a vízeséshez? Gondolom egy pár napig szimulálná, de szép lenne, az tuti😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Youth
per aspera ad astra
Ja és csak neked mondom, hogy kb 5 percig a Maxos bannerod volt kinnt, mivel nem tudtam hogy kell képet berakni aztán, megnéztem a forrást 😊 De pssz!!
Youth
Na, jó Mestert nem illik szekálni.
Tényleg jó, hogy kiraktad!
per aspera ad astra
Youth
Nos, hosszú cím helyett bátorkodtam berakni ezt a kis képet...
Youth
"""" Maya 6 Beginner’s Guide Bundle
The Maya Beginner’s Guide Bundle will introduce you to the various
components and functions of Maya and will allow you to get comfortable
working in the Maya user interface. This DVD bundle provides you with 5
unique products and a copy of the Maya Personal Learning Edition 6
software to help you to start discovering the possibilities Maya can open
to you including Maya Beginner’s Guide: Introduction; Maya Beginner’s Guide
| Animation and Modeling; Maya Beginner’s Guide | Rendering and Dynamics.
Discover 3D -- Geared for the 3D novice, The Learning Maya 6 | Beginner's
Guide Introduction DVD addresses your questions in language you can
understand including English,French,German,Japanese and Korean Languages.
(DVDR only, Rip=English)
(Disk 1)
Understand the fundamentals of Maya Modeling -- Discover how to use Maya’s
most popular surfacing tools: primitives, polygons, subdivision surfaces
and more.
(Disk 2)
Understand the fundamentals of Maya Animation -- Discover how to use Maya’s
most popular animation tools: path animation, key-framing, blend-shapes,
hierarchical animation and more
(Disk 2)
Understand the fundamentals of Maya Rendering -- Discover how to use Maya’s
most common rendering tools: shading, texturing, lights, cameras and more
(Disk 3)
Understand the fundamentals of Maya Dynamics -- Discover how to use Maya’s
most popular dynamics tools: particle effects, rigid body and soft body
dynamics and more (Disk 3)
Bonus CD -- Includes Maya Personal Learning Edition 6 software.
(not included in this release since its anyways a free download)
Key Features
- Clear, easy to understand demonstrations
- Step by step tutorials right in the Maya UI
- Scene files
ISBN:1-894893-83-2
Runtime: 60min, Disk 1
Runtime:180min, Disk 2
Runtime:180min, Disk 3
http://www.alias.com/eng/education/learning_tools/maya_beginner/
lm_beginner_guide_bundle.shtml
Modellezés v. Dinamika / és hogyan?
(csak egy képhez kell)
Oryon
a googlét (és más keresõt) hanyagolom KELL így mobiltelefonról továbbra is. így nem véletlenül tõletek kérek segítséget. sajnos nem én voltam aki megnyerte a lottó 5-öst.
deko --- az élet értelme: 42 ---
http://www.highend3d.com/maya/tutorials/bakeshadows/
www.dw69.tk
van valakinek ilyen linkje? köszi elõre is.
deko --- az élet értelme: 42 ---
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Persze mindenki máshogy viszonyul a dologhoz. Aki modellerként kap munkát, máshoz nem fog érteni meglehet, de modellezést kenni fogja nagyon. (Bár magyarországon eléggé mindenesnek kell inkább lenni ahogy észrevettem.)
kirpobalni dolgokat "eles" kornyezetben. Sztem ezekbol lehet a legnagyobbakat profitalni.
Mas, nezte valaki a maya 6.5 mental ray rendereret?
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Amúgy mi van a pap sírjára írva? "Tanulmányait befejezte." <#idiota>#idiota>
bar ha magadnak meg akarsz felelni az mindig azt jelenti hogy folyamatosan, egy eleten at fejlodni kell.
No ez persze nem azt jelenti, hogy nemszeretnék úgy modellezni mint Stahlberg 😉
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.