Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy fasza
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Elnézést az AA hibákért, a végleges 1K-ban nem lesz csak egyenlõre erre volt kapacitásom.
Oryon
www.gaborhertelendy.com
A képed meg szép lett.
Szerintem lehetne egy kicsit élesebb a Caustics-od élei.
Oryon
Nenadesz: Hát én nem tudom hogy müxik ez Mentalnál de én 10 000 fotont lõttem rá 😊. De mondjuk látszik is hogy elég mosott lett a nagy fotonok miatt.
Youth: A DoF miatt kell a 3-mas max AA de egyébként nincs nagy külömbség a -1;3 és a 0;2 közt. 0; 2 -vel kicsit csúnyább a dof.
www.gaborhertelendy.com
ha zárt térben vagyok, és nincs háttérszín, akkor FG-vel olyan, mint nélküle, akármiylen erõs lámpát teszek be, sõt még a világító tárgyak sem világítanak FG-vel különbül, mint nélküle... szal nekem ez a mental rayes fényszimuláció még nem nagyon jött össze
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
AA miért -1;3 ? 0;2-vel milyen lesz? Nem nyomnál egy ilyet is?
Youth
Persze 2-3 lámpa is elég FG-vel a szép eredményhez...csak most egy speciális esettel állok szemben 😄
A legmegfelelõbb az FG + Gi számolás = szép eredmény/viszonylag "gyorsan" csak sok idõ mindkettõt szépen/pontosan beállítgatni 😄DD
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
www.dw69.tk
ez a 10 000 photon nekem kevesnek tunik. vagyis asszem mentalnal addig lozod amig ennyit ossze nem gyujt. Ugy ok. 😊
Most álltam neki megtanulni Mental rayt és még nagyon kezdõ periódusban vagyok de íme egy kép. Próbûltam egy nagyon erõs reflective causticsot összehozni és így sikerült.
www.gaborhertelendy.com
Tûzfalam van fenn...sajnos kell😞(
A maya 5 install ok volt/de amint inditok a tûzfal bejelzi,hogy a maya.exe kommunikálni akar az internettel...
Lehet -é ebböl vmi gondom..../gondolom értitek miért aggodok./
Ha elutasitom a választ,akkor simán kivágodik a progi.
Ha letiltom a netet,akkor pedig a licence ablak ugrik fel...
thx.....
nekem meg az a bajom, hogy pl. forgatásnál a 6.5 nem mutatja, hogy éppen milyen szögnél járok. az eddigiek alul mutatták. így hajnalban nem tudom értelmesebben elmagyarázni 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Így olyan mint egy Pivot állítás...csak akkor nem jelenne meg a nyíl sehol.
Resetelt Preferences beállításokkal is ilyen?
Oryon
Van egy kis problémám. Maya 6.5-öt feltettem és a képen látható hogy milyenek a manipulátorok. A mozgatás forgatás és átméretezés manipulátoraim nem mûködnek minden ablakban. Álltalában csak a top viewportban mûködnek. Valaki nem tudja miért lehet ez?
maya 6.5
www.gaborhertelendy.com
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nem találkoztam ezzel a hibával...csak gondoltam feltetted a másik fájlt is.
Talán lehet, hogy javítana ha feltennéd...hátha 😊
Oryon
ezt teszem fel, és nem kérdez rá semmi ilyenre... Custom install esetén is csak a szokásos: Licence, Documentation, fur, cloth, live... stb
Az MR_Satellite-t ne ragd fel, csak a 6.5-öt. Hátha megoldja.
Oryon
ffs 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Maya 6.5-ben hogy lehet lelõni a Satellite CPU keresést? Mert most nem tudok MR-rel renderelni, mert azonnal hiba, hogy nem tud küldeni a prociknak adatot. De csak a sajátommal akarok renderelni... Meg a másik: indításnál írja, hogy MR found 8 satellite CPU. Na ezt kellene lelõnöm. Köszi
Youth
Van egy megoldás MJPoly Tool.
Minden mayával megy (5.0, 6.0, 6.5), nem kell telepíteni és bár nem tud minden BPT-os cuccot, de van amiben meg ez tud többet és nem okoz hibát, mint a 6.0-ás BPT...szal próbáljátok ki...nekem bevált...és ingyenes 😄DD
Oryon
Segítõ közremûködéseteket kérném! Hogyan lehet 1 objektumot wire-ként renderelni? Fontos és sürgõs lenne. Elõre is kösz.
Emberek , Nektek müxik rendesen 6 os maya alatt a byron? Felpakoltam és a campfer is a a solid campfer is tök hibásan müxik, vissza rakom a modellt 5 ösbe, ott az 1 es byron tök jol megcsinál mindent tök jol.
na, kedves emberek, helyrehoztam a gépem, most már újra Maya-ready a cucc. fel is rakom a 6.5-öt izibe', és itt a fórumon is többet fogtok látni.
Rögtön egy kérdés: akkor már van 6-os maya alá BPT, ugye? neadjisten 6.5 alatt is mûködik? és neadjisten le is tudom szedni valahonnan? (temészetesen szigorúan legális úton, ha valaki warezolni akar, az szégyellje magát és írjon privátban. köszi.)
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
A nagyon szépen üldögélnek a trónjukon, és idõnként egy-két aprósággal tartják fenn a fojamatos fejlesztés látszatát. Persze, az újabb és újabb verziók mögött így is hatalmas emberi munka van, viszont ha azt nézzük, milyen cégekrõl van szó, már nem is tûnik oylan nagy erõfeszítésnek.
per aspera ad astra
Youth
Youth: Nempont ködöt, de felhõket tervezek alulra, az egész sziklacumó a felhõk felett lesz... ill lesznek felhõk a két sziklaszirt között is, de azokat sem rajzoltam fel... Majd mayában megpróbálom megoldani, ha tényleg elkezdem megvalósítani.
(sajna ezen a héten kevés idõm lesz... szombatra kész kell legyek egy tanulmányrajzzal egy autóról(Dodge viper a kiszemelt), egy villamos eszközrõl a konyhából (kávéfõzõt választottam) illetve egy butorról... és csak ma 4 órát rajzoltam, de elsírom magam olyan szinten vagyok😞 )
Egy zavar csak, hogy a kamera lefelé néz, namost akkor látni kéne kicsit a földbõl egy kicsit, vagy megoldod köddel? 😊
Youth