Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiftu
Nekem is rögtön a Fallout intro jutott eszembe.
Nagyon szép lett.
Blueprint alapján dolgozol, vagy szimplán képrõl?

Peetmaya
gratulálok igényes modell. ehhez dukál egy hasonlóan igényes textúra, shader, aztán környezet és render😊
ha kész leszel SG Awardot biztos kapsz érte😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Aldaryn
Tényleg Fallout hangulatot áraszt. 😊 Csak jó sok rozsda kell még rá. Szép a modell, a Vulcan is a tetejében, csak a felfüggesztésével van gond, szvsz. Rá van rakva egy cilinderre? 😛 A fegyver erejét tompító rugós felfüggesztés kellene oda.

per aspera ad astra

Boba
Tök Falloutos, rulz!😊

Õõõ ez mit is takar? 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Magnificat
Haba-haba 😄😄😄😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Én meg ezen dolgozom...

Hummer

Hát van még rajta mit javítani... bár a modell nagyja azt hiszem lassan kész.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

oryon
oks...hajrá! 😊

Oryon

Magnificat
Jogos... 😄 Most láttam, hogy a visszapillantó is lemaradt 😄 Hát igen... 😄 Kijavítom õket... Köszi mindenkinek

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

deko
elvileg a héten elindul... sajnos még pár funkció nem lesz mûködõképes, de menni fog😊
Amúgy köszi a felajánlást, ez nagyon rendes tõled, de a programozónkat már meghajtottuk rendesen, úgyhogy épp belehúz😄

deko --- az élet értelme: 42 ---

lol kihagytam egy gondoltato.tt..szal ott ilyen kábelek lesznek majd láthatok 😛

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

köszi😊
kitüremkedés?😊 az a tenyere alapbol, és kérlek az ilyen luk akar lenni, mintha megsebesznek majd a kábelek😛

oryon
A kézfejen lévõ kitüremkedés az mi?

Amúgy nem lesz rossz...alakul...csak lassan 😞

Bár én real-abra csinálnám....de ez már az én gondom 😛

Oryon

Sziasztok ismét😊
Itt tartok a robotkézben😛
http://leko.srv.hu/kezready.jpg

hiftu
Sziasztok!

Tudom, hogy nincs sok jogom errõl pofázni, de szeretném megtudni, hogy
mikor lesz az a nap, amikor a maya3d.hu-n tartalmat lehet majd
szemlélni. Mi hiányzik még? Ha szabad programozói kapacitás, akkor
Én fel tudom ajánlani a sajátomat.

Kösz.

Peetmaya
bocsánat, csontozni tudok, fogalmazni nem😊

Magyarul legyen vastagsága a karosszériának, meg ne olvadjon egybe az ablakkal 😊

Peetmaya
varrd el az éleket, mert így elég furák. A szélvédõ és a karosszéria találkozásánál pl. Vagy a kerék felett, túl élesek a vonalak, olyan hatása van, mintha csillogó papírból lenne. nincs térfogata. Nem tudom érthetõ-e😊

Magnificat
shadert majd kell, mert ezek alap blinnek...de még mit?

Magnificat
Murcielago
Na itt a képem... Viszonylag végleges... Mit javítsak?

Peetmaya
Oryon az biz kizárt eset, addig jó a mental ray😊

Na emberek a publix serveren a mappámban van a blastcode okito anyag, ami van rola ha kell valakinek
oryon
Ne várd...használd...csak tedd fel hozzá a konkurenciát 😄DD

Oryon

Peetmaya
én igazából még mindig a vrayt várom mint a messiást, mert már annyi jót hallottam róla, hogy fel lett csigázva a fantáziám😊

oryon
Úgy legyen...sokan várunk egy jó render-t maya alá 😄

Oryon

pl finalflares,finaldof "kickass" cebas product, a szememben visszaadja a ceg hitelet. Ugy gondolom hogy ok mostmar a minosegre mennek ezek utan. Amit senki sem fog banni. Magyaran ha hozza a szinvolat a fr stage2 sztem nagyot tud utni mayan.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Érdekes... Fõleg a dev roadmap. 😊 Mayára elõbb hozzák ki mint MAX-ra. Esetleg a MAX terén tapasztalható piacvesztés miatt? Logikus lenne.

per aspera ad astra

http://www.finalrender.com/products/products.php?UD=10-7888-35-788&PID=52

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Wow... nagyon kellemes. 😊 De iylen élethû fejet azért láttunk már párat... Nekem a láncingtõl esett le az állam.

per aspera ad astra

youth
Amúgy a füle tetszik a legjobban.

Youth

oryon
hehe...hát ja...de azért szép lett 😛

Még én sem néztem meg...de ami késik... 😄

Oryon

youth
Jó azért nem a köbön, de tényleg nagyon frankó. Hmm lehet hogy felpakolom a 6.5-t aztán megnézem már énis ezt az SSS-t... Ááá mégse, van 300 MB szabad a gépemen, majd máskor.

Youth

oryon
Azta de durva....ez igen.
REAL a köbön.

Nem igaz, hogy mindenki képes MR-el csodákra...csak nekem nem megy 😄DD

Oryon

youth
Boba
Szala: Hullámot lehet generáltatni, a foam-ra még nem jöttem rá... Amúgy maya helpjében elvben bennevan mindkettõ leírása... hullámgenerálás alapból csak kör alapú tárgyakra mûködik korrektül, nálam mondjuk ezzel nem volt gond.

Peetmaya
szala érdekelne mindekit szerintem!

Blastcode hoz van pár explaple fil om, meg az elsö lesson is , ha valakit érdekel, viszont Boba -t megkérdezném, hogy a fluid os dolognál a jelzöbolya az dinakailag is helyesen mozgott, generált e hullámot és foam ot is? Köszi elöre is
Magoo
Nekem is jöhet BlastCode normális tutor! 😄 már régóta keresem 😄

Igen, Blastcode nekem is megvan, de egyelõre elég kevés vagyok hozzá, a dokumentáció sem túlságosan érhthetõ úgyhiszem.

Peetmaya
Penatesz ismerem ezt a plugint, de még soha semmit nem sikerült vele csinálnom, ha neked igen, akkor kérünk róla tutort😊)

Nem tud valaki valami jó fluid tutorialt?

Magnificat
thx

Penatesz
Gondolom ez itt érdekelheti a népet. Szerintem eléggé meggyõzõ. Illetve itt a plug-in is hozzá, hogy 15 napig lehessen kisérletezni vele. Jó szórakozást !!!

Penatesz

oryon
Alakul ez...de tényleg még sok idõt kell ráfordítanod...de szép lesz.

Oryon

Magnificat
Na csak hogy lássátok, én se csak beszólogatok a fórumba (azt is ritkán), hanem alkotok is valamit... Elsõ normális autós kísérletem... véleményeket kérek (persze béta még, és sok él durva még, nincs is kész, de azért jöhet keményen... max duzzogok egy sort 😄😄😄)
Murcielago

http://leko.srv.hu/kezready.jpg
nahh itt jarok...texturazni kéne még😊

off: Ja, csak kár hogy a sorozat nem jutott el hozzánk. Akkor többet is láttunk volna belõle. Meg a csajból, meg a kicsibõl is akinek az a kor felel meg jelenlegi korszintjéhez. 😊

Penatesz
Boba ez a fluid teszt nagyon el lett találva. Ugyan nem fotoreálok a képek, de olyan hangulata van, pláne az éjszakai képnek, hogy le a kalappal.

Penatesz

Magoo
az LIS Maxos volt???? áááááááááááá 😄 franc...na mindegy 😄 egyébként tényleg arról mintáztam. Kár hogy semmi tervrajzom nem volt. Csak néhány xutyok képem a filmbõl 😊 amúgy szerintem is nagoyn korrekt film volt látvány terén. Mai napig gyönyörû effektekkel volt tele. 😊 és én még azt hittem hogy maya-s volt..... 😄

Boba
Van benne valami😊 Amúgy sztem nagyon jó az a film, grafikailag is tök korrekt... (Max-al készült😄 )