Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ezt meg levezetésnek, vagy csak úgy...
nem nagy szám, de nekem tetszik
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Szóval még kerül rá bõven cucc.
Boba a zene a Hair végén van. The Flesh Failures. Szerintem nagyon passzol az SW-hez.
(A zene honnan van? Az is nagyon bejön.)
Az eastpark-os videónál pedig nagyon jó az ötlet, gratula érte !!!
Penatesz
http://web.axelero.hu/steone/temp/rabbit013.jpg
most ezt csinálom, próbálgattam rajta a hdri-t, még csak simán rá van rakva a textura a shaderek nincsennek beállítva.Az uv sincs mindenütt meg.
Meg mivel Fõnix már elszólta itt magát, berakom ezt is.
ftp://eastpark_download:[email protected]/eastpark-sw-special.mpg
A Glue3D-t v. RealFlow-t kipróbáltad?
A Fluid-t?
Oryon
Kaptam egy ilyen feladatot,hogy próbáljam ki mit is tudok, dehát ez a víz téma annyira nem megy mint amennyire szeretném.
Folyóvíz: Fluids, glue3d, RealFlow és a hagyományos technikák...lehet válogatni, hogy melyiket szeretnéd.
Én megnézném mit bír a Fluids, mivel a másik kettõ szvsz alkalmatlan nagy mennyiségben...esetleg még Ocean - PaintFX.
Ha nem megy, marad a hagyományos technika...lemodellezed, feltextúrázod és animálod 😊
Pontosan mire is kell? Mit szeretnél vele pontosan?
Oryon
per aspera ad astra
Youth
Youth nincs belõle egy nagyobb felbontású képed?
Penatesz
Youth: Hasonlóan szép modellrõl készült shotok alapján építettem fel a topológiát, bár annak nem volt iylen szép a háta de ugye az nem is látszik 😉.
Oryon: Sok a hiba még a topológiában de szépen apránként kijavítom. A kulcscsontot majd akkor csinálom amikor a fejét. A kar hosszán én is filóztam aztán így hagytam de szerintem ha behajlítja a karját akkor nem fog ilyen hosszúnak tûnni ha meg mégis akkor lecsippentek belõle. Ruha is javítva lesz ha nem leszek lusta 😉.
na akkor egy kis update.

www.gaborhertelendy.com
Ja és továbbra is szeretnék ötleteket folyóvíz megvalósítására. Kezdõ vagyok tehát érthetõen ha szabad kérnem. 😊 eclipse
Én még a kesztyû (és alkarvédõn) hosszát is rövidre venném az ujjaknál...és fõleg vékonyabra.
Ez olyan, mint valami gladiátor, viszont így nehezen fog meg egy kardot...de szvsz. 😊
A váll alsó találkozása a mellkassal szvsz túl éles...kevésbé élesebbre kéne venni.
Talán még ami hiányzik az a kulcscsont. Persze nem túl erõsen láttatni, mert úgye kövér...de egy picit.
Persze testhibák, stb. majd mehet rá...bumppal ill. displacemappal.
A ruha alja lehetne nem egysíkban végzõdõ...hanem hullámokban (nem az oldalsóra gnodolok, az jó, hanem a vízszintes síkra). Esetleg lelogó díszítésekkel.
Mostmár semmi sem mossa le, hogy mindenért baszogatlak 😛
Jól van na, ez csak az én véleményem és azért osztom meg, hátha segíthetek vele tökéletesíteni...csak építõ jelleggel, mint mindig 😄
De elárulhatnád mi készül! 😊
Alig várom a folytatást 😊
Oryon
Youth
valahogy nem áll a helyén az a rész 😊 de amúgy jó lesz ez...csak tedd már helyére a mellkast légyszi 😄 dobd szét a 2 felét 😄
www.gaborhertelendy.com
Addigis, ha valakinek van kritizálnivalója akkor csak hajrá...
link
www.gaborhertelendy.com
Egyéb kiexportálható adatokat hogyan lehetne megoldani?
//vrayben egy szép nagy lista van erre...azt nagyon elirigyelném maya alá 😄
Oryon
Mental rayel nem lehet motion vektorokat kiexportálni valahogy, aztán utómunka progiban pl shake, ezzel kezdeni valamit?
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
és állítsd "all soft" -ra... ha ígyse jó akkor van még tippem.
Youth
Kezdõ vagyok és egy honda s2000-est csinálok éppen és a képen láccik a szélvédõnél hogy nagyon kockás lett az a rész és azt szeretném kérdezni hogy azt hogy tudom kíjavítani? (polygon-nal csinálom)

Nem raksz rá valami kocsi shadert? 😊
Szerintem hagyd így aztán kezdj el renderelni, a következõ meg még jobb lesz.
Youth
Szint neki!!! 😊
Majd kormnyezet feledteteti az esetleges hibakat 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A subdiv arra kell, hogy 2 hónap után megund az egészet és félbehagyd (ld. my mustang) 😛
Komolyra fordítva: a legszebb, leglekerekítettebb és legtökéletesebb íveket poly modell Subdiv modellé konvertálásával tudod elérni.
Ekkor a """"low-poly"""" poly modelledbõl csinál egy subdiv modellt (asszem erre írtam scriptet, hogy autómatába minden objektet külön konvertálgasson át és ne kelljen nekem egyenként...és a vissza út is egy kattintás) és az egységnyi felületre jutó háromszögek száma szabadon állítható (majdnem mint a Nurbsnél, hogy """"végtelen""""...).
DE: sokkal pontosabb, nehezebb (+ állandó oda/vissza konvertálgatás/undo-zás), sokkal több részlet kell és sokkal több mindenre kell figyelned...
Én azt tanácsolom, hogy próbálgasd több iterációval a Smooth-ot és szvsz az is bõven elég és az sokkal kezesebb (baj esetén nem landol a kukában a modell...csak visszaveszed a divisiont a Smooth node-odnál).
//Ha hülyeséget írtam kérem javítsák...köszönöm!
Oryon
Penatesz
Na ide is eljutottam, elso maya model es eso MR render, nem nagy szam tudom😊
Meg furcsa volt hogy poly-subd-poly lett a tutorial alapjan a kocsi vegkifejlete, de hogy mire volt jo ez az oda vissza alakitgatas nem egeszen ertem, na majd egyszer talan...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Remélem nem szárnypróbálgatásról van szó, hanem konkrét integrációról és minimális buggal fog mûködni... Nagyon várom már, mikor dobják ki a maya7-et?
SAS van egy olyan gomb a skin weights toolban, hogy toggle hold weights. Ez arra jó, hogy lefixálod a csont által beállított súlyértékeket, és azon más már nem változtathat. Sajnos a 6.0-ás mayaban ezt elrontották, bugos a dolog, úgyhogy próbáléd meg 5.0-ban vagy 6.5-ben.
nem olyan sok van sztem mar hatra... 😊