Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A sub-d dolog pedig azért kell mert egy tutorial alapján csináljuk és abban is benne van. Ennyi a magyarázat. 😊
a modellen is kéne kicsit javítani, valamint a shadereken, ya és egy jó render se árt 😉
Ez meg az én verzióm, nem lett olyan mint amit szerettem volna. Még valami a lámpákat nem kell nézni, keveset foglalkoztam vele, olyan is lett.
A kerékgumi egy kicsit szögletes még.
A kilincs ebbõl a szemszögbõl kicsit lapos, mintha nem emelkedne ki.
A textúra nagyon tetszik.
A lámpánál a raytracing beállításoknál a szórást (elsõ kapcsoló, rögtön a ray-ek száma felett) vedd egy kicsit fel, akkor sokkal lágyabb éleid lesznek.
Egyébként az MR sem ördöngõs, csak még én nem éreztem rá igazán....de majd te 😉
Én meg megvárom a vray for mayát 😄
//azért örülök, hogy nincs harag...mester 😊
Egy wire-t tudnál mutatni a low poly változatról?
Oryon
Flego mit akarsz még az autón csinálni (modellezés)?
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a suliban is,valaki odajön hozzám,hogy adjál már kaját,én mondom neki,a nagy faszt,vegyél magadnak.Az anyukám nem másnak csinálja a kaját hanem nekem,nem?<#violent>#violent>
Kimondom amit gondolok,de azért vannak barátaim,kivéve aki nem😊
kétféle ember létezik! akinek sok barátja van, és aki kimondja amire gondol 😊 nos én a másodikba tartozom 😄
Oryon
"kb 374 mb
a tiétek mekkora?"
Erre meg érthetõ okokból úgye nem fogsz választ kapni itt...magyarán ez egy moderált fórum, mely egy csapat oldalához is tartozik többé-kevésbé és szeretnénk ha ez megmaradna jelmondatunknak: "No Warez"
A te kérdésed még nem pont arra irányul, de jó elõre szólni.
Ilyen jellegû kérdéseddel esetleg magánban (privát) kérdezz. köszönöm.
//úgy látszik ma mindenkihez bunkó vagyok...sorry 😞
Oryon
valamivel másabb mint a full?
kb 374 mb
a tiétek mekkora?
ez eros volt 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Oryon
Mit kacsoltál rá MR-ben? (gi, caustics, fg közül?)
Szvsz egy-két kapcsoló értéke rossz 😊
//látszik, hogy vray-en "nõtt fel a gyerek" 😛
//Bocsi, ezt nem hagyhattam ki 😛
Oryon

Amúgy alapszinten az mondható el, hogy nagy különbség Max és Maya között nincsen. Profi szinten pedig azt mondják, hogy a Max-ot játékfejlesztésre használják inkább, míg a Mayat filmekben használják fel, hogy látványosabbak legyenek a jelenetek.
Penatesz
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Amúgy hol lehet megnézni az sg fórum privátüzeneteimet?
Ha tudnátok ilyen maya-s oldalakat küldeni akkor annak is örülnék,és plugineket is kénének,azért hogy már ha kiírom cd-re akkor már azért legyen egy pár db.
Amúgy camera track-re a legjobb a boujou szerintem. annak a legújabb verziójában sztem a hülye is tudna track-elni 😄
www.maya3d.hu tutoriálok és videó tutoriálok. Ajánlom szíves figyelmedbe. Vonatkozik ez a sok ráérõsnek is akik tutor írás vagy capture(ö)lés helyett itt trécselnek 😄.
Neked meg sok sikert a mayához.
www.gaborhertelendy.com
Természetesen a maya megtudja, hogy valós felvételbe "rakj" egy 3D-s, valóságban nem létezõ objektumot, stb...oda-vissza.
-Videót is meg tud nyitni, de...
De: Általában ezt kompozitálással oldják meg.
Külön programmal illesztik össze a 2D-s (valós felvétel, akár videó is, hisz az is képek sorozata, ill. számítógéppel generált kép, stb.) és a 3D-s (nem valós) képeket, egybe és akár videóvá (szekvencia).
Oryon
ezzel meglehet azt csinálni,hogy felveszek egy videót,és belerakok egy mozgó starwars droidot,vagy ûrhajót?
x
szval itt nem fogsz olyat látni, hogy: használj maxot 😄
használj mayát!!!!44
😊
x
Én inkább azt szeretném megtanulni,amelyik a jobb,a kettõ közül,3ds max vagy a maya a jobb?Nekem inkább az egyszerûbb,de mégis szebb kéne,amelyikkel élethûbb animációt vagy képet lehet csinálni.
Ha úgy döntesz, hogy a maya az a program, ami neked kell, akkor itt a fórumon, vagy a maya3d.hu weblapon találsz segítséget, ami alapján el tudsz indulni és meg tudod tanulni az alapfunkciókat.
Nagyon érdekel engem ez az egész 3ds dolog,és szeretném megtanulni
nem a legjobb minöségüek, de talán használhatoak