Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srávcok!
Valaki nemtud nyárra valami jo melot?😄
Tudom nem ide vág de hátha...haverral ketten olyan munkatempót biztosítunk amit senki más ez garantált!😄

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Magoo
hallgass Oryonra 😊 totál igaz 😄
ehhez a melóhoz jó ha idõmilliomos vagy 😄DDDD na meg legyen elég erõs idegzeted 😊

Ajánlom linkek ügyben ezt az oldalt, elég sokat fáradoztam a hasznosabb weboldalak kigyûjtésével!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

oryon
A "bármilyen" az relatív...meg, hogy megtudd csinálni az nagyon egyénfüggõ.
DE sok-sok gyakorlás után bármit meg tudsz csinálni, amit szeretnél, ha elég kitartó, ügyes, stb. vagy.

A könyvet én is ajánlom. Alapokra jó, erre majd lehet építeni a netes leírásokkal, oktató videókkal, stb. és utána már csak a kreativításodon múlik a dolog.
Nomeg idõ, idõ és idõ....nagyon sok idõ kell hozzá.

Oryon

inz
van egy csómó, csak rá kell keresni google-lel 😊
pl itt, de van ott is 😊

x

xelag
remélem itt megtalálod amit akarsz,de az a baj hogy angol.

http://www.bretthardin.com/pages/maya_links.php

itt csomó van
xelag
És ha ezt végigolvasod és megtanulod,akkor tudnék bármilyen figurát készíteni?
Nekem is megvan, én is ezzel kezdtem. Nekem bejött és az alapokat tényleg meg lehet belõle tanulni. A lényeg,hogy figyelmesen olvasd el mert különben nem sokra mész vele. (Saját bõrömön tapasztaltam 😊 )

xelag
Sziasztok,én most vettem egy maya a 3d világa könyvet,ezzel szerintetek elsajátíthatok nagyon sokmindent amit a mayáról tudnom kell?
2cd volt hozzá.
Emberek! Megvilágítással kapcsolatos tutorial nincsen valakinek? Megköszönném.

deko
Penatesz: jól látod, hiszen ez még kezdetleges fázisban van, csak a shot miatt megtükröztem.Majd ha lesz kedvem befejezem. Ezen még túl sok a hiba fõleg a sárvédõkön kell karosszérialakatost alkalmaznom😊
Sajnos én sem érzek túl sok kéztetést az autókhoz😞

Flegos: nagyon szépen alakul a paripád, azért mert nem írok, attól még figyelem minden alkalommal a feltett képeidet!

deko --- az élet értelme: 42 ---

Magoo
há' nem tom ki csinálta azt a tutort 😄

fle go
Oryon: a poen a dologban hogy ugy indul poly>subd>poly szoval amit most latsz az mar megint poly😊 es azert csinalom igy mert ilyen a tutorial, kulomben meg se tudnam csinalni😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

oryon
Valóban nagyon pontosan és részletesen kell egy ilyen modellt megalkotni...törekedni a maximumra, és akkor azt kapod, amit szeretnél.

Oryon

oryon
Nagyon dicséretes wire. Kár, hogy az újabb verzióból nem tudsz mutatni részleteket 😞

Oryon

oryon
Nem értem, hogy miért sub-diveltek...egybõl...így hogy fogsz visszalépni polyba, ha kell?

Oryon

Nekem a visszapillantó sem rémlik, ezeket magamtól csináltam. Na látod az enyém meg az ilyen kis apróságoktól lesz egyedi. 😊

fle go
Igyekszem,de hozza kell tegyem tutorial alapjan nem olyan nagy ordongosseg.
Lesko: ha jol emlekszem az a darab amire gondolsz, nincs benne a tutorialban sem, de lehet nem artana betenni.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Meg dobj még rá szállitást, jo kis 25% os áfát 😮)
www.leonardo.sns.hu n ft ban is ki van irva asszem
Penatesz
Deko jól látom, hogy a szélvédõn dupla edget viszel végig? Ez azért van, mert folytatod azt a mit a kocsi hátán elkezdtél és ott dupláztál, vagy valami más oka van? Vagy esetleg rosszul láttam?

Penatesz

Boba
Tessék blendert használni😊 Amúgymeg a többi program sem olyan olcsó... talán az XSI Foundation a legolcsóbb a profi packok közül a maga $495ös árával.

Pricing: USD Euro GBP Yen
Maya Platinum Bundle - starting at $2999 €2.999 £1999 ¥400,000
Maya Platinum Bundle - Unlimited starting at $7599 €7.599 £5070 ¥1,000,000

Ezt tudtátok???? Kissé drága cucc. Én hülye meg meg akartam venni! Na majd egy lotto 5-ös után.

Forrás: alias.com

Nem akarok szõrszál hasogató lenni de mintha kimaradt volna az ablaknál egy elem. Vagy esetleg direkt nincsen benne? Külön gart. a lámpa miatt!

Magoo
Flegos: gyorsan fejlõdsz 😉

fle go
Hogy hol ronthattad el igazán nem tudom talan nem ügyeltél annyira a részletekre. A felni meg valóban nem uaz mint a tutorialban, direkt csináltam másmilyenre, ettõl kicsit sajátomnak érezhetem.
Folyóvízre sajnos nekem nincs ötletem, nálam nagyobb mágusok kellene megadják rá a választ.

Még valami!!! Azóta sem kaptam javaslatot a folyó víz efektre. Tudom,hogy nem könnyû de tényleg kellene, szóval ha foglalkozott valaki a témáv al akkor pls írjon valamit. Megvannak a pluginek de nem mentem velük sokra, egyszóval HELP!

Flegos igen szép munka. Valahogy az az érzésem,hogy jobban néz ki mint az enyém. Persze örülök más sikerének (na persze módjával 😊 ) de asszem jogos a kérdés,hogy vajon én hol rontottam el???
Ja és még valami. A felni nem ugyanaz ami a tutorialban volt.

fle go
Mi lesz transformer? Vagy goauld sapi?😊
Jelenlegi allas nalam elkeszultek a hatso lampak😊

Aldaryn
Jé, gundam modellt is de rág láttam... 😊 hajrá!

per aspera ad astra

inz
énis megmutatom hát, h épp mibe fogtam bele
Aki kitalálja mi lesz ez (ha egyszer elkészül), az kap egy fél gundam lábat ajándékba! 😛
erre 😊

x

Az ótó készítés vágya engem sosem kapott el, biztos bennem van a hiba, de deko autójának szép a hálója.
Aldaryn
Nagyon szép modell, kár, hogy nem készültek még belõle szép, studiófényes csillivilli renderek!

per aspera ad astra

Magoo
deko munkáit akkor se tudnám szidni ha akarnám 😄

fle go
Le a kalappal, kivalo munka, gratulalok hozza!

deko
na találtam egy régebbi verzsönt, úgyhogy megszinesítem én is a fórumot:

fle go
szerintem az nem horpadas, valoszinu felesleges polyhalo keletkezett mikor a letukrozott elemeket egybeolvasztotta, de lehet tevedek.
lesko latom Te mar a Mitsubishi jelet is raraktad😊

Magoo
kérdezni akartam 😊

Penatesz
lesko mi az a horpadás a szélvédõdön?

Penatesz

Na itt van az én autóm wire képe.
Ez sem áll kevesebb polygonból....na de mindegy.
wire

fle go
Fogok ra szakitani idot, de nagy idohianyban szenvedek, es meg nem jutottam a finomitashoz, de remelem ahhoz is eljutok hamarosan.

Magoo
Flegos: amúgy még mindíg érvényes a korábbi említésem, hogy az ablak körüli ívet finomítani kéne. túl erõs törés van ott, pedig ott finom fordulatnak kéne lennie. ha ennyire high poly akkor használj sztem sculpt tool-t. egy kis smooth-os festegetés segítene sztem 😊 de hanem hát nem...te döntöd el 😊

Gondoltam berakok én is egy wire képet az én verziómrol de majd inkább holnap. Bent van minden cucc a melóhelyen. Remek....

deko
hogy a bánatos hóhér akassza fel a lejáró licenset😞 most akartam feltenni az autókám wire-jét, de közölte, hogy lejárt a 30 napos felhasználhatóság. ja és ez max😛 úgy hogy megkíméllek titeket egy jódarabig ettõl a képtõl😄

egyebkent sztem nagyobb kepet rakjal be, mert megmondom oszinten tippeltem mi a problemad 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

az a "csucsokkal teli ize"-ugy hivjak hogy "contoroll polygon" arra szolgal hogy nagyjabol lassad mit is csinalsz. EGyebkent a felulet vegtelenul sima.
A "tesselation" -ra keress ra a helpben es megleled a valaszt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Falabu
Hello all!

Kérdésem a következõ. Képen látható tárgyat extrudáltam(magyar vagyok) és nem egy sima görbe felületet kaptam hanem egy csúcsokkal teli izét? Hogyan tom ezt orvosolni?

Kép

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Magoo
hát...nem akarok kötekedni, de sztem egy kicsit sok a poly szám 😄
Csak én látom így? 😄

xelag
csak hülyéskedtem,nem szoktam inni,se cigizni
Boba
Bocs, az mingyá más...

xelag
hi,én 16 vagyok,úgyhogy már beszélhetek az osztálytársaimmal csúnyán