Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nemtud nyárra valami jo melot?😄
Tudom nem ide vág de hátha...haverral ketten olyan munkatempót biztosítunk amit senki más ez garantált!😄
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
ehhez a melóhoz jó ha idõmilliomos vagy 😄DDDD na meg legyen elég erõs idegzeted 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
DE sok-sok gyakorlás után bármit meg tudsz csinálni, amit szeretnél, ha elég kitartó, ügyes, stb. vagy.
A könyvet én is ajánlom. Alapokra jó, erre majd lehet építeni a netes leírásokkal, oktató videókkal, stb. és utána már csak a kreativításodon múlik a dolog.
Nomeg idõ, idõ és idõ....nagyon sok idõ kell hozzá.
Oryon
http://www.bretthardin.com/pages/maya_links.php
itt csomó van
2cd volt hozzá.
Sajnos én sem érzek túl sok kéztetést az autókhoz😞
Flegos: nagyon szépen alakul a paripád, azért mert nem írok, attól még figyelem minden alkalommal a feltett képeidet!
deko --- az élet értelme: 42 ---
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Oryon
Oryon
Lesko: ha jol emlekszem az a darab amire gondolsz, nincs benne a tutorialban sem, de lehet nem artana betenni.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
www.leonardo.sns.hu n ft ban is ki van irva asszem
Penatesz
Maya Platinum Bundle - starting at $2999 €2.999 £1999 ¥400,000
Maya Platinum Bundle - Unlimited starting at $7599 €7.599 £5070 ¥1,000,000
Ezt tudtátok???? Kissé drága cucc. Én hülye meg meg akartam venni! Na majd egy lotto 5-ös után.
Forrás: alias.com
Folyóvízre sajnos nekem nincs ötletem, nálam nagyobb mágusok kellene megadják rá a választ.
Ja és még valami. A felni nem ugyanaz ami a tutorialban volt.
Jelenlegi allas nalam elkeszultek a hatso lampak😊

Aki kitalálja mi lesz ez (ha egyszer elkészül), az kap egy fél gundam lábat ajándékba! 😛
erre 😊
x
per aspera ad astra

lesko latom Te mar a Mitsubishi jelet is raraktad😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A "tesselation" -ra keress ra a helpben es megleled a valaszt.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kérdésem a következõ. Képen látható tárgyat extrudáltam(magyar vagyok) és nem egy sima görbe felületet kaptam hanem egy csúcsokkal teli izét? Hogyan tom ezt orvosolni?
Kép
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––