Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nem tudnátok nekem segíteni. Még láma vagyok a Mayaban, és nem értem hogy a space -el való váltáskor miért lesz a képernyõ fehér. A nézetek közötti változtatást megcsinálja, de mind a teljes képernyõs mind a négy nézetes verzióban eltûnik a virtuális tér, és helyette csak fehér minden.
Köszi
apropó oryon! Ha azt mondom hogy nincs rajta még semmilyen textúra az elég? magyarul se displace se semmi...tehát az is modellezett 😄 de nyugi az ilyen 10 másodperces dolog 😊 nem arra megy az idõ 😊 egyébként azért kell modellezve mert késõbb majd animokban lesz nagyon közeli elhaladás a part mentén meg mindenütt, ezért ha lehet akkor mindent kidolgozok amilyen jól csak lehet 😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Elfogadtuk volna (ill. enyém a felelõsség, mert én blokkoltam) mert jó a tutor...de szeretném, ha rendesen beillesztenéd a képeket, hogy sokkal jobb legyen a kinézete (és ez neked is fontos lehet)...bocsi, de ilyen maximalista vagyok 😊
Remélem nem okoztam túl nagy gondot és elnézést a kellemetlenségért.
Szívesen segítek megtanítani használni a "rendszert", ha elakadsz benne.
//ezzel csupán szeretném neked megtanítani a képhozzáadást és mint látjuk, nagyon érthetetlenre sikerült ez...így megnézzük, hogy meddig tart megtanítani és milyen súgó ill. változtatásokat kell eszközölnünk ezért...
Most visszakerült a tutor a "Tutoriál küldése" alá, ahol tovább szerkesztheted ill. javíthatod a képbeszúrást és újra elküldheted, hogy kiengedhessük.
Várjuk mielöbbi javításod, hogy kitehessük.
Köszi.
Oryon
Atlantis_pre_1
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Ha el szeretnéd küldeni, akkor kattints a kis zöld pipára.
Ha valami gond van vele, természetesen szólunk és nem szeretnénk más munkájába belejavítani, úgyhogy majd megkérünk rá, ha szükséges.
Köszönjük.
Oryon
Oryon
Ja a Marking Menükrõl szól
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Nem nagy durr, de az alapok benne vannak, ajánlom figyelmedbe...sokat érhet számodra és könnyebb megtanulnod a mayát ezáltal, de ez csak tipp. 😊
Oryon
Ahhoz, hogy ne világítson át egy tárgyat, pedig kapcsold be a ray-tracing opcióját.
Remélem ezt kérted.
Oryon
Oryon: Anyag javítva lesz.
Lekonel: Hát ezt olyan 15 óra alatt <#idiota>#idiota>. Fõleg az 0/2-es adaptív AA miatt. Kellett a vékony tartóvasak miatt. 0/1-es AA val nagyon csúnya volt. Amúgy be lehet lõni olyan 3-4 perc per framre. FG-el meg motion blurrel. Szerintem egészen jó az a 3-4 perc. Az elõzõt pedig 8 óra alatt leszámolta. olyan 2 perces framenkénti renderidõvel.
www.gaborhertelendy.com
De addig nem mindenki.... 😊)
(Egyébként nem a scrollozás a fõ probléma.)
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Miért nem keresnek vissza az újoncok a Maya3d.hu site-on?
Mert nem találják a vissza gombot.
Szerintem a shelf-bõl nyugodtan ki lehetne venni, és
a cikkek/hirek alá és fölé is mehetne egy-egy elõre/hátra link.
Egyébként ha keresek egy cikket akkor még 1024x768-ban is le-fel kell
scrolloznom a lista megnézéséhez és a vissza gomb megnyomásához.
Megyek vissza passzivba. 😊
begyüjtöttem pár száz metál textúrát 😄
és majd ezt mind összerakni...huhhh szép meló lesz 😄
Na köszi mégegyszer 😊
Várja az ember, hogy nyugalomba térjenek a testek és elmarad 😊
Az anyaga viszont nem tetszik...miért nem változik a szöge az Anisotropic specularnak?
Vagy az valóságban is ilyen lenne?
Oryon
az anyagon javitanek meg mert az nagyon egyedi, meg talan a nagy gombnek nagyobb sulyt adnek. Ma'r ha fembol van.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://perso.club-internet.fr/lemog/lemog_textures/menu01.htm
http://www.mayang.com/textures/
http://www.texturewarehouse.com/
http://textures.pedramk.com/index-html.php?pos=texture
talán jó valamelyik.
Oryon
Egy újabb kis unalomûzés.
Drawain: A minõség.... 😊. Egyébként nyomok majd egy tutort róla úgyis kell az anyag a sitera.
Oryon: Jólvan. Jöhet még sok ilyen tutor. 😊 A contestes jelenetrõl pedig postolhatnál néhány végsõ rendert ha nem nagyon titkos a dolog 😊
chain3
www.gaborhertelendy.com
Pl.: Adobe Premier, After Effect, Combustion, stb. ami neked jobban esik.
Oryon
Csak, hogy kép is legyen a fórumon...és tõlem is 😛
A videó-tutoriál egy Fresnel tükrözõdéshez és egy rövid elméleti adalék a Fresnelhez megtalálható a Maya3d.hu-n. 😊
Oryon
Oryon
Penatesz, nézz utána az uv mapadnek és a shader filetexture node-jához kötött placement node-ot is ellenõrizd le, mert a hiba ezeknél lehet. Hacsaknem a textúrát csináltad meg ilyenre ps-ben, bár azt nem hiszem.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Oryon: a texturenode-ban nem többszöröztem (legalábbis nem tudok róla).
Penatesz