Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha mégsem találnád a Plugin Managerben, akkor a Browse-vel keresd meg és add be.
Winyoról csak nem tûnt el.
De a plugin-listában is tuti benne van.
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nah jó, én is meguntam 😊
Kidolgozok erre egy megoldást és ezután 1 linkkel elintézzük az ilyen kérdéseket.
De csak azért se írjuk ki...majd meglátjuk mennyire lesz hatásos módszer 😊
Inkább egy kicsit bûntetõs lesz 😄DD
Jól van, nem gonoszkodom 😛
Oryon
Egyébként meg e nick-et is többször le akartam cserélni már...eddig ez húzza a legtovább, de gondoltam most az egyszer had legyen gyereknap és örüljön Penatesz bá 😛
Oryon
Erõs a Dof, szerintem.
Bocs, nem lehetett kihagyni 😛
De komolyan...jónak tûnik, de semmit nem látok belõle 😞
Csinálj egy környezettel teli, Dof-mentes rendert és adok neki értelmes kritikát!
Oryon
tegyel neki vmi kornyezetet azon a ket percen nem mulik semmi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mondanátok róla véleményt? Tudom, erõs a DOF
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Na akkor most mi van?
www.gaborhertelendy.com
Nah, akkor a Windows color-t állítsd át és akkor olyan színû lesz a maya is.
Jobb egér gomb az asztalon/ tulajdonságok/ megjelenítés/ Speciális/ 3D objektumok és üzenetpanel színeit próbáld...
Remélem segítettem.
Oryon
/Klasszikus skin - alap: közép szürke/
Szerintem ezt a Windows színeinél állíthatnád be...talán a 3D-s gombok/stb.
Más ablakod nem ilyen színû?
Oryon
[/img]
http://www.debevec.org/
http://hdri.3dweave.com/library/
Remélem hasznát tudod venni.
Oryon
A másikat meg a Windows-tól.
Tehát ha nem tévedtem, akkor e két helyen kell megkeresned...
Többet sajna nem tudok mondani, mert nem tudom mi vajszínû nálad, mert nálam alapból semmi.
Ha többet mondasz, mutatsz, akkor talán rá tudok jönni.
Oryon
Az enyém (Philips) pl.: papír doboz, melybõl design-esen ki van vágva egy nagy felület, melyet átlátszó mûanyag borít, hogy lehessen látni a terméket. Majdnem mind ilyen most.
Belül meg egy papír-tartó van, mely védi és fix helyen tartja a fülest.
A fülesed meg nagyon szépen alakul.
Oryon
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(bocs hogy mégegyszer leírtam,de nagyon fontos lenne)
www.gaborhertelendy.com
Aldaryn: Köszi. Mostpedig kicsön hdri. Tényleg csak teszt jelleggel 😄.
Valaki légyszi külldjön valami szép indoor hdr képet mert kicsit kezd nekem is elegem lenni a jól bevált konyhából. Ha van valakinek akkor msnen vagyok ([email protected]) kösszi.

www.gaborhertelendy.com
http://www.this-wonderful-life.com/photo-shoot.htm
bár lehet hogy láttátok már,mivel ti már régebben foglalkoztok vele,amúgy az alsó videót nézzétek meg.
per aspera ad astra
Mondjuk béka vagy valami poénosabb állaton szerintem jobb lenne, de elösször akkor nézzük meg a macit 😊
Youth
Plüssállat? Hm ha jól emléxem barátom nekünk van egy macis projectünk amibõl NO_maci_22_version_c lett 😊. Esetleg cooperálhatnánk 😊.
Egyenlõre default vray padlón Frenkie. 😉

www.gaborhertelendy.com
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
vegyél ki egy részletet PS-ben a villanpózna árnyékából, majd erõteljesen blur-özd el. ekkor vegyél mintát a pipettával belõle és nézd meg az rgb színskálában az adatokat... ezt a mayában állítsd be színnek az árnyékhoz. akkor biztos stimmelni fog a képhez.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Néha egy History törlés, mozgatás, forgatás, felület részletesség állítása, stb. megoldja, de igazából igyekszem elkerülni és eddig még nem szorultam rá, szerencsére.
Oryon