Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem a képeket és nagyon megteccet ez a program. És azt szeretném kérdezni hogy ennek a programnak van letölthetõ próba verziója (vagy esetelg teljes) mert szívesen megismerkednék vele.
Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever
igaz hogy nekünk szórtabban volt, de nekem bejött a stílusuk. 2 hetente 1 hétvége, komplett napok. na mindegy 😊 kinek mi 😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
😊 egyebkent az utolsot nem ertem.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A leonardónál a kezdõ tanfolyam intenzív volt, 5 napon át napi 10 óra. azaz majdnem 50 óra leszámítva az ebédet, meg a kávé, cigi és "pisi" idõt😛. 4 évvel ezelõtt volt 40 000,-. a haladó tanfolyamot már nem intenzíven végeztem el, mert nem tudtam egy hét szabit kivenni, ezért 2 hetes volt, napi 5 órában. az 60 000,- volt. na akkor lehet összehasonlítani.
Ja és amit hozzáfûznék, hogy a tanfolyamok végén kikellet tölteni egy értékelõ ûrlapot amit a tanulók osztályoztak az oktatókról. szóval ott figyeltek az oktatás minõségére.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Én náluk voltam, de maxot tanultam. NE ÜSSETEK! 😄 Így is Mayas maradtam 😊
Csak meg akartam tanulni Max-ot, és lényegében meg is tanultam 😊
Azért az én szívem mindíg is a maya-é 😊
nemtom ez a "szakmaisaganak" mennyit art, de nekem forog a gyomrom toluk.
nemreg volt egy erdekes eszmecsere az egyikkel es kiderult hogy a csavo fullra nincs kepben. Biztosan sokan ismeritek. Persz aztan azzal jott hogy miota dolgozik ennek es annak es hogy melyik ceg miert ugy csinalt ez vagy azt.
csak eppen a temahoz nem birt tobbet hozzaszolni. ezert forog a gyomrom az ilyentol, ha azt mondta volna oke, ebben nem vagyok otthon nem lett volna semmi sem. Egyebkent az idok soran ez sokukrol kiderult.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
MAYA kezdõ I.
Óraszám: 15 ( 5 alkalom x 3 óra ), 65.000 Ft + ÁFA (16.250,- Ft)
MAYA kezdõ II.
Óraszám: 15 ( 5 alkalom x 3 óra ), 65.000 Ft + ÁFA (16.250,- Ft)
MAYA kezdõ III.
Óraszám: 12 ( 4 alkalom x 3 óra), 55.000 Ft + ÁFA (13.750,- Ft)
+ 6 (2 x 3 óra) gyakorlat, 25.000 Ft + ÁFA (6.250,- Ft)
MAYA kezdõ I-II-III + gyakorlat.
A három kurzus és a gyakorlati órák kedvezményes tandíja egyben összesen: 42 + 6 gyakorlati óra
210.000,-Ft helyett: 175.000,-Ft + ÁFA (43.750,- Ft)
MAYA középhaladó I.
Óraszám: 12 + 9 (4 alkalom x 3 óra + 3 alkalom x 3 óra gyakorlat ): 110.000 Ft + ÁFA ( 27.500,-Ft )
de nem akarok hülyeséget írni, szóvel ezek csak kb árak. 😉
Penatesz
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Magnificat: Ezt azért majd írd oda mikor kiteszed az oldalra...meg a többiek is figyeljenek erre, mert nem mindenki tudja lejátszani. Ez rám is vonatkozok mert én sem írtam oda de erre valamit ki kéne taláni..
www.gaborhertelendy.com
én ennyit mondanék fel...kihagyva az igazi alanyt: "Sziasztok én vagyok a jani, ez a mittomén milyen tutorial, remélem tetszeni fog nektek. na lássunk hozzá!" 😄 kb ennyi lenne 😊
De persze ízlések és pofonok. 😊
Most pedig megyek vissza modellezni 😄
Nemazért, de az elözõ jobb volt.
Most érzõdik, hogy eleged van és belefáradtál, de ettõl a tutorial nézõidnek is rosszabb lesz.
Hagyd az intrót...csináld a többit és egyszer ha érzel még lelki erõt csináld meg szépre, de ne legyen benne, hogy "átkozott" meg, hogy "sokadszorra mondom el", stb.
Nem kellemes nah. De ez szvsz és ha késöbb sem lesz kedved, akkor leadhatod így is. Remélem azért lesz 😊
Hajrá! 😊
Oryon
http://menthiristic.uw.hu/tutors/mts_intro.rar
ez az utolsó változat... Logo váltás nincs, jó ez 😄 mást már nincs vagy kevés benne a nyelvi baki, de ettõl kezdve ha lesz, lesz 😄 ember vagyok 😄 háttér is marad, mert az van most nekem, és nem cserélgetek ezért... Úgyis a maya fog látszani...
egyelõre bug mentesnek tûnik, a "fasza effekteket" meg gondolom ki lehet iktatni, mellesleg engem az elsõ pillanattól zavart😊 De mindenesetre tetszik a 7.0, picit jobban bele kell ássam magam...
A háttér meg szerintem kissé durva ehhez 😄
Talán jobb lenne egy kis animált logó pörgetés közben a szöveg vagy pár részlet demoként összevágva, de ez csak tipp és szvsz. Természetesen úgy csinálod, ahogy jól esik. Nekem így is jó, poénos 😊
Csak bakimentes legyen és akkor korrekt lesz 😊
Oryon
Penatesz
Penatesz
Na tutor intrója:
http://menthiristic.uw.hu/tutors/mts_intro.rar
MAjd mondjatok véleményt
Egy-kettõ tényleg hasznos, de a többi... 😞
Nagyobb durranásra számítottam és ismét csalódnom kellett, annyira azért nem kiforrott a maya, hogy ne lehessen fejleszteni.
Az új animált dolgok szépek, de sok polynál úgysem tudja lekövetni, így felejtõs.
De persze a rövid teszt alatt stabilnak és használhatónak tûnt.
Remélem másnak jobban tetszett.
Nálam marad a max 😛
Oryon
Egy kis cloth teszt hogy ha rászánom magam hogy megcsináljam az egész animációt ne legyen a ruhával gond.
Modellezés, uvzás, textúrafestés, csontozás, skinnelés, animálás. olyan 6 óra. a render is ennyi volt. A modell már kész volt csak kicsit redukálni kellett a faceket.
video

www.gaborhertelendy.com
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen