Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peet: A láng paint effect. Mivel eddig nem nyomtam software renderrel ezért eddig nem nagyon használtam de eléggé jónak tûnik. Nem sokat állítgattam szal ez majdnem present setup.
www.gaborhertelendy.com
De tényleg segítsen akinek van kedve tutorokkal!
A mayás közösség érdekében!
Oryon
Kap valami mást is a nyertes? 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Tutorial író pályázatot írok ki ezennel maya3d.hu-ra. Az nyer aki a legtöbbet írja, vagy feszi videóra 😊
Magnificat: hol vannak a videók? 😊
Youth
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
picit húzd feljebb a translucency-t a gyertya shadernél, hogy viaszosabb legyen, és talán alulrl egy derítõ lámpát betehetnél, valamint egy erõsebb vibráló pointlightot a gyertya lánghoz.
a tüzet mivel csináltad?
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Csak hogy nehogy meghaljon a fórum. 😄
gyertya
www.gaborhertelendy.com
SiRRuRG valószínûleg azért van ez, mert a test bindolva van a csontvázhoz, így a csontvázzal kontrollálod a test mozgását. Következésképp nincs értelme a testet mozgatnod, mert sokkal finomabban tudod megoldani a csontvázzal...😊
Lesko az élsimításokat vedd sokkal nagyobbra, valamint pár derítõlámpát szórjál be a jelenetbe, mert nagyon sötétek az árnyékok. Illetve lehetnének áttetszõbbek az anyagaid.
Csütörtökön ki jön el a maya 7 bemutatójára?
sakk
Elérhetõségek:
-MSN: [email protected]
-Oldal: http://huntc.aw.hu
-Másik MSN: [email protected]
-Forum:
http://www.callofduty.hu/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=1728
Oryon, akkor intézd el, ott találkozunk csütörtökön, én mindenképpen elmegyek, nagyon érdekel!
Probáld meg .fbx be kiexportálni, és azt beimportálni maya ba, elméletileg mindent átvisz, az animokat is, mostanában én is ezt használom, mondjuk nem animra
másik kérdés:
max kameramozgását át lehet konvertálni mayaba? ha igen, akkor mivel?
deko --- az élet értelme: 42 ---
Idõpont: 2005. augusztus 25. csütörtök, 10:00
Helyszín: Leonardo SNS bemutatóterme, 1033 Budapest, Szõlõkert u. 4.
Az Alias augusztus 15-tõl szállítja a Maya 7-es változatát, amely teljesítménybeli növekedés mellett rengeteg rég áhított újdonsággal örvendeztette meg a Maya felhasználók népes táborát.
A MotionBuilder full-body IK technológiájára épülõ karakteranimáció, az új poligon-modellezõ és a textúrázást könnyítõ UV eszközök nemcsak a játékfejlesztõk munkáját teszik igazán hatékonnyá. A Maya 7 specializált vizuális hatásokat kínáló tárháza, az új Toon Shader, a fejlett render layering technológia, valamint az alapvetõ 2D-s programok (Adobe Photoshop, Illustrator, Macromedia Flash, CAD alkalmazások) közötti könnyû átjárhatóság több lehetõséget nyújt a 2D-s grafikusoknak és designereknek egyaránt.
Penatesz
Legközelebb kérünk, hogy warez témát ne kérdezz itt.
Köszönjük!
Oryon
Szóval a másolt maya7-et hogyan kell felcrackelni? Please segítsetek. Ha esetleg nem sikerül, akkor kérlek áruljátok el, hogy mondjuk a maya6 vagy maya 6.5 mivel tud kevesebbet mint a hét?
Üdv:
DJviolin
vagy hasonló... tervezek majd még alapokat, "kényelmesítõket", pl marking menü, hotkey, hasznosokat, pl projectek... stb... Tudom, kissebb száj, több munka, de azért is uff 😄
Na itt az új, konszolidáltabb intró... Semmi negatív tartalom... A személyes dolgok azért maradtak 😄
Régen milyen jó volt...de már rég most van 😞
Oryon
www.gaborhertelendy.com
Vannak oldalak, amelyek alapból szerzõdésben vannak egyes reklámszolgáltatókkal és azok aláhúznak és linké tesznek minden reklámmal kapcsolatos szót...szerencsére az SG még nem ilyen, így konkrétan ezért kéretik nem szidni!
Oryon
LoWs: Mayában nincs ilyen opció. Illetve nem így hívják. Ha arra gondolsz amire gondolom hogy gondolsz akkor ez tükrözve van x tengelyre és aztán a tükrözött és az eredeti ösze van varrva. Meg az uv tér is így van.
www.gaborhertelendy.com
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
akkor érdekességképp nálam így néz ki a fórum, itt peet hozzászolása fölött állt a kurzor:
http://www.deko.atw.hu/egyeb/sg00.jpg
Kezdő Mayás, tanonc
Új vagyokk itt de nagyon érdekel a Maya és szeretnék komolyabban foglalkozni vele.
Mayer békája és kisembere tök jól néz ki!
A Mayás alap painteket érdemes használni? Ha nem akkor hogyan lehet újjakat csinálni?
Kezdő Mayás, tanonc
?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.