Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs vaku, hanem mindig más oldalról egy lámpa világítja meg, na még nem tudtam kipróbálni más testel, de majd erre is jut valamikor idõ remélem...
Youth
Tök jó lesz, ha sikerül. Vakuzni muszály?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Ha az tekercs áthúzva, akkor biza ki van kapcsolva
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
-What\'s your name?| -Amigo!| Amigo what?| Amigo Amigo!
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Egy kis kísérletezgetés tegnap:
3Dtotalon volt egy tutor, hogy kell fotóból normal mapot ill, displacement mapot nyerni. Teljesen nem sikerült jól, gondolom azért mert a tárgy amit fotóztam eléggé erõsen tükrözõdõ, aztán a nomrla mapon is látni hogy nem okés néhány helyen.
Kép
Az eredeti fotó egyike
Normal map
Displacement map
Az a baj, hogy a normal több mint 2K-s mégis egy 512-es displacementet generál belõle. Talán a hibák miatt...
Ja barkácsoltam egy kis állványt ennek az egésznek 😊
Este csinálok megint valamit, keresek egy jó tárgyat ami elég matt, remélem az jobban sikerül majd...
Youth
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Van benne szó a felépítésrõl, kamerakezelés, status line, move rotate scale, selection lehetõségek (vagy 5 fajta, benne a paint selection tool is), pivot pont, snap-ek, kis hypershade, kis outliner, kis hypergraph, attribute editor, channel editor, layer editor, layerek, kis animáció...stb... szóval nagyon kezdõknek nagyon alap dolgok... Az elsõ olyan 1-1,5 órát átnéztem, azt nem kell újravennem, nem mondtam egetverõ baromságokat ( 😄 ) illetve felesleges dolgokat, a többit meg megnézem holnap, hátha újra kell venni... 13 darabból áll egyenlõre...
www.gaborhertelendy.com
Kicsit mar lassan Sketchup. 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mondjuk én is poly-t használok, a nurbs-szal néha nem értem, mi miért van 😄 Mármint hibáknál 😄
Oryon
Game-ben mondjuk eleve minden poly, a pazers phase 2ben olasz és a afrikai házakat modelleztem ott ugye minden poly volt.
mert Atlantisz 99%-ka Polyból készült nálam 😊)))
na mindegy ez én vagyok 😊
bár sok esetben poly+nurbs kombinációja eredményesebb lehet, de nurbsel akkor is precízebben tudsz modellezni. Poly inkább organikus modellezésre jó
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Mivel érdemes modellezni? Görbe alakzatot hogyan érdemes poligonnal elkészíteni.
(Az épület része lenne.)
Kösz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ehhez még jön egy rész, továbbá lehet, hogy egy-két rész
újra lesz mondva...
lesko: 7-fõn kiteszek neked egy csomagocskát, és akkor küldöm a linket.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Szeretném már megnézni, hova került a yodám. 😊
Más: Úgy gondoltam ha lesz lehetõségem feltölteni, minek is áljak meg kisebb videónál, így most csinálok a kezdõknek egy gyors magyarázó tutort (amit a haver nem töltött fel, de nem is olyan baj, mert az 25 perc körüli volt, ez meg hosszabb lesz...). Nem tudom mekkora lesz, most úgy a felénél tartok, és ez eddig 75 mega körüli, amibõl pár sec vágva lesz (darabokban mondom fel, így nem kell az egész, 30 percnyi videót elmondani megint, ha hiba van), ez még most 1280-as felbontás, ez lemegy 1024x819-re. Eddig 35 perc, de még van hátra nem kevés 😄 Szóval remélem majd jó lesz... 😄
Kedves Mindenki,
szeretettel meghívunk a most pénteken (05.08.26) 19h-tól tartandó találkozónkra!
Helyszín:
Klub Kávézó,
Fehévári út 75.
http://www.klubkavezo.hu
Kérjük jelezd jöveteli szándékod a:
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=1150
topicban!
További információkat, valamint segítséget a megközelítéshez szintén itt találsz.
AP Team
Oryon