Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Tudnátok segíteni a Magnificat mts_beginner_part1.avi letõltésében?
A második rész meg van, de az elsõrõl lekéstem.
Köszi.
Jó lenne, nagyon, mert nem alszom... 😉
Amugy en meg 2 honapja lattam a Scuzz csatornan ezt a klippet, nekem nagyon tetszik!
(ui, ha telleg ossze tudom szedni a gondolataimat... most kicsit odavagyok😄)
Láttátok a Nine Inch Nails - Only c. klipjét?
Klikk it out!
Van benne egy tábla szögekkel, amik egy videó pontjainak luminance értékei alapján ki-be huzogatódnak, kirajzolva térben, mintegy displacementként a videót. Namost ezt hogy csinálták?
Én úgy közelítetném meg a kérdést, hogy csinálnék egy softbody hálót, aztán a videót ráraknám valahogyan(?) a paint softbody weights toolra (1 képet be lehet, de többet?), majd a particlék helyére geometriák - szögek - instacerelõdnének.
Lehet sokkal egyszerübb a megoldás, nem programozói oldalról nézem a problémát, vagy hasonló...tudtok esetleg valami más megoldást / ötetet?
Tutorialok jöhetnek, akár errõl is 😛
Tenkjú!
http://mts2.atw.hu/mts_beginner_part2.avi
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Amúgy part kettõ megy felfele
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Olyan alap low-poly modeling tutorokat keresnék, amikbõl megtanulhatnám a modellezést olyan szinten, hogy végre meg tudjak csinálni egy billentyûzet-gombot.
Ismer valaki ilyen alap tutorialokat.
Elõre is köszi:
Vikusz
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
Youth
Youth
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
No régóta sokat emlegetett videóm elsõ darabját sikerült felszuszakolnom, a második most készül... Elsõ darab lett maga csak 350 mega körüli, szal az egész tuti felette lesz... durván a felénél csaptam le... a link
mts_beginner_part1.avi
akinek van türelme végignézheti 😄 remélem nem túl sok helyen mondtam hülyeségeket, hiába, én is még csak erõsen lent vagyok a program ismeretében
Oryon
ezt post-ban szokás hozzárakni. úgysem akarsz 3-4 perc animációt kiexportálni...
még lesz rajta sok meló, de a többi modellemet is szeretném felpofozni a demómhoz. na itt a link:
Time Machine 2
Oryon
x
ha mondjuk én külföldön akarok tanulni, hogy diplomát szerezzek, akkor azt hol szerezhetem meg?
tudnátok segíteni, vagy legalább annyit, hogy milyen kulcsszavakon induljak el, hogy hogyan nevezik az ilyen szakokat, computer graphics, vagy animáció?
elõre is kösz!
Szerintem a jarhatobb ut az amit innen tobben is valasztottak (jomagam is) hogy irany a muveszeti egyetem. Ha muveszeti hattered van, akkor konyebb lesz jot alkotni a programmal is. Az is csak egy eszkoz. A lenyeg, hogy megtanuld milyen legyen a vegeredmeny. Ha ezt tudod, akkor eltudod erni, de ha ezt sem tudod, akkor a program nem tud segiteni. (Gondolok itt arra, hogy pl a Matrix2-ben a szellemek animacioja nevettseges volt... rossz anatomiai tudas vagy valami miatt, rossz helyre kerultek a bone-ok a modellekben, es emiatt lett rossz mozgas. )
Remelem valamit kitudsz hamozni a hozzaszolasombol, es hajra, sok sikert... lekell ulni es csinalni. Es rajzolni is nagyon sokat kell, marha sokat segit.
Elöre is köszönöm, a segítséget!
Kezdő Mayás, tanonc
Asszem akkor lesz amúgy osztálykirándulásom. Hmm majd meglássuk.
Youth
Oryon
lehet késöbb még módosítom itt ott, de most nem nagyon van rá idõm. 😊
leginkább a szék aljáról hiányzik a faragás, de majd késöbb meglesz 😊
na itt a kép:
TheTimeMachine
Szerintem az a gond, hogy kulcsoláskor nincs kijelölve a lámpád. Mindíg csak a kijelölteket kulcsolja a progi.
deko --- az élet értelme: 42 ---
-What\'s your name?| -Amigo!| Amigo what?| Amigo Amigo!