Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Aha értem. Jó okés, megnézem így.

Youth

youth
Köszi, megpróbálom megint.

Youth

nah csak a link hiányzik 😄😄😄
white remove

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Itt van a "white remove" plugin ez azt csinálja hogy az adott layer-rõl kitörli a fehér színt (ott üres lesz a layer) és aztán "clone bélyeggel" javítod én erre gondoltam és megvan a kép 20 perc alatt...és nem lesz ugyanolyan 😊

meg kell ra egy kis plusz bump

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

upsz
takony2

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

de termeszetesen nem default ertekekkel,
valahogy igy kepzelem el a taknyot 😄

takony

nem, azt hogy ha a kamerabol inditasz sugarat az ami erinto jobban tukrozodik mint ami meroleges. azaz egy gombre nezel akkor a gomb kozepe nem de a szelei tukrozodnek.

youth
Ez mit jelent? ami közelebb van jobban tükrözõdik?

Youth

tukrozodes eleg falloff:perpedincular/paralell jellege van
egy pici glossyval

youth
Mostmár mindegy, elkezdtem leszedni, a felén már túl vagyok, majd olyan lesz a shadere hogy reflektálja a környezetét aztán ennyi, vagy hogy lehetne ilyen nyálkás shadert összehozni? 😊
abból áll a nyálka hogy átlátszó és tükrözõdik nem?

Youth

select/expand selection/gaussian blur?
select/expand select/offset?
stb

sztem kell az a nyalkas kinezet. fuggetlenul attol hogy meg csilloghat a kornyezet rajta

youth
Szal ha valaki tudja hogy lehet az elsõ képrõl leszedni a kis fehér részeket úgy hogy ne mindenhol ugyanolyan színû legyen helyette hanem valahogy a környezetébõl kalkulálja ki mégis milyen szûnû legyen az adott helyen, akkor lécci osszátok meg velem. Kössz

Youth

youth
Köszi, de ez machoz van nem? Nekem beszart tõle a PS, le is szedtem.
Amúgy szerintem ezt nem lehet máshogy megoldani mint festegetéssel. Vagy hogy mûködik ez a remove white?

Itt egy részlet a textúrából, amin még láthatók a becsillanások:

És itt a fejénél lévõ rész, amit vagy egy órán keresztül festegettem, hogy ilyen legyen 😊

A szaturációt majd lejebb veszem szerintem, mert így elég pirosas, sárgás a bõre, kicsit kifehérítem majd, hogy olyan éti csiga kinézete legyen 😊

Youth

Itt van valami "remove white" plugin ps-hez, de nem hiszem, hogy ez jó lenne neked...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

youth
Hol? PS-ben? Nem találom...

Youth

youth
Jajj necsináld már, azért mert max nyugodtan jöhet ide is, most van kb 50-100 ember aki evvel foglalkozik az akkor megint ír 4 különbözõ fórumba, azon belül is nemtomhány topicba, itt SGn amúgysemn ez a fõ profil, de így is van 2 topic ezzel kapcsolatosan... ejj emberek 2 részre szakadt Magyarország 😊))))

Youth

Van egy ilyen plugin "white remove" ez kiszedi a fehér részeket

oryon
Én ökörködöm, de mostanában csak 2D-ben festegetek. Ha meg 3D-zek, akkor max, akkor meg azért nem rakhatok ide semmit 😞

Oryon

youth
Olyat nem, mert ahol tudom ott nem dolgozom ki, és az alján is csak egy fehéres- sárkás szar lesz, így is kurvanagy meló. Már egy napja szórakozok PSben hogy a becsillanásokat leszedjem.

Na majd ha lesz új kép, felrakom.

Többiek nem baszakodnak valamivel? Gyerünk dobáljátok a képeket!!!

Youth

Magnificat
Egyébként ez valójában mekkora?

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Magnificat
Lehet 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Miért nem modellezed le "youth-ot a békát" 😄

ThomasGins
Üveglapon alulról nézve elég mókás a csiga,olyat is csinálsz?😊

\"So always look on the bright side of death\"

youth
Ez elgondolkoztató lesz, felnyitom az emberek szemét arra hogy nem érdemes csigát modelelzni 😊

Youth

youth
Ez kérlek szépen a Vetési, ahol bioszosokat képeznek. Persze én nem tartozom közéjük...

Youth

ThomasGins
Jól néz ki!
Milyen suli ez,hentes és mészáros?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Magnificat
ez nagyon undorító 😄 😄 😄
Azért vicces anim lesz?

Aldaryn
Nah, igen, ugye, akinek van gépe hozzá, az megteheti, hogy fotózza a texmapjait. A sok highlightot retusálgathatod le azért...

per aspera ad astra

youth
A suliban van 2 nagy afrikai agárcsiga, ugyan nem éti, de megpróbálom úgy alakítani hogy olyan legyen, a bõrük hasonló 😊
Egy fotó róla 😛

Youth

Aldaryn
A szokásos minõség. 😊 Amúgy fogtál egy csigát, és most fényképzgeted ezerrel? 😄

per aspera ad astra

youth
Rájöttem, hogy anatómiailag nem korrekt a kis csúszó mászó barátom, de szerencsére nem sok biosztanár fogja megnézni 😊
Ja textúra most készül 5Kx5K 😊 Közeli rendereken is elég részletes, na de még nagyon az elején vagyok.
Zbrush meg szarakszik, csak 4K-s textúrát lehet csinálni :/

Youth

Mayer
Hahó emberek! Hová lettetek? Mayás ifjak-öregek. Digitpent (vagy egeret, a régimódiak kedvéért 😊) a kézbe és nyomás mûvelni valami szépet. Teljesen 0 az aktivitás.

Sokat kell tanulni meg dolgozni mi? Na ne etessetek 😄. Gyerünk, maxosok pörögnek ezerrel napi 30 hozzászólással mi meg heti 3 mall kullogunk. Na jó csak azért írtam hogy hátha valakinek megjön a kedve ha hajtják 😄.

www.gaborhertelendy.com

Mayer
Yo man. Tuti ez is tanítani való lesz. Keep it up! Én is rajta vagyok egy animon. Eddig -10% van kész mert gakorlatilag ötlet stádiumban van a dolog 😊.

www.gaborhertelendy.com

youth
Egy pár másodperces animot próbálok összehozni, eddig ennyi van belõle kész:
Csiga (a fõszereplõ)
Lehet este újra UVzom a csigaházat...

Youth

hát ez elég neccessen jön le így szerintem senki nem fogja leszedni

Magnificat
köszi, ilyen ideiglenes megoldásokat mi is tudunk, nálunk is gyors a net (kolis, ergo soktíz néha száz MBit)

Kérdésed passz

Jameg nem tudtok a lejjebb említett nineinchnails-es videós szöges effektre valami tippet? Hogy kössem össze a videó pixeleit a szögek translétjeivel? Thx!
Hozzám felrakhatjátok a 300 megás tutoriált kb egy hétig, szerintem nem szól érte a rendszergazdám, meg amúgy is nagyon érdekel. Elég gyors a server!

ftp.illnevil.com
username: illnevil-guest
password: uranus77
Magnificat
Mellesleg nem tud valaki egy helyet
ahova gyorsan lehet feltölteni 4,7 gigát, és onnan el is lehet érni? úgy hogy addig ne töröljék, míg le nem szedem?

Minden bizonnyal meg is van az a sávszélesség amit ígértek csak amikor én próbálkoztam akkor éppen túlterhelt volt vagy valami ilyesmi! Majd megpróbálom még este is!

Hm.. sorry, nem néztem meg mennyivel jön le csak felnyomtam meg örültem, hogy valahogy el lehet érni. Ha valakinek van tárhelye akkor szívesen feldobom oda. Pedig a dynamicweb megabites hozzáférést ígér, én se örülnék ha 17 Mbit-el csak 500b/sec-el tudnám húzni 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Lesko Te egy szerencsés ember vagy! Nekem 500 bájt/sec-el jön (180 óra) :-)
Megpróbálom lehúzni csak van egy kis gond...jöna cucc lefele csak éppen 621 bájt/sec-el ????? (éljen a 3 Mbit-es kapcsolat)

Kérlek ne warezolj ebben a topicban, mert tilos!

ha erdekel valakit maya tut, keresseitt.tagsag mar csak meghivasos alapon de meg van parezer szabad hely.irc-en kerdeznek tiz kerdest
mire valaszolnod kell es helyesn hogy felvegyenek .ha elolvasod az oldal szabalyat es a faq ot tudni fogod a valaszokat
Rendben, akinek még midnig problémája lenne a Magnificat tutor elsõ felének letöltésével annak mégegyszer:

Kattints ide IEben (firefox-al save target as). Nem túl egyszerû olyan tárhelyet találni amin el lehet helyezni 340MBot és nem ATW :-/.

NeverI
hello népek!

Arra lennék kiváncsi, hogyan lehet mayában levenni a normal mapet? valahol a neten megtaláltam, de nem nagyon tudtam megcsinálni.. 😞
elõre is köszi a segítséget

Ha nem menne a közvetlen link miatt próbáld innen majd a tanácsok menüpontból.