Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiftu
Oh még egy megjegyzés.
Kirakhatnátok a honlap az Autodesk logot is.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

THx, áhh figy nem kell bocsánatot kérni én csak örülök hogy megvan a csomag, inkább én tartozok hálával mert leküldöd.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

hiftu
Mit értesz azon, hogy a dev-re irtad? ?😊

hiftu
Még mindig NEM warez fórum!

Magoo
a pluginok között mayatomr -t kell bekapcsolni 😊 sokan eltévednek ennél a résznél elõször 😊

A Mental Ray-t külön kapcsold be a plugin managgerben, különben valóban nem lesz választható. Részleteket viszont nem nagyon tudok mondani, úgyhogy ha valaki tudja akkor arra én is vevõ lennék.

Ja imp, a csomag újra nállam van, sikerült elcsesznem a címzést, anyám gondjaira bíztam, holnap megy a postára elviekben már a normál címzéssel! Bocsi, mégegyszer a késés miatt!

Nah lenne egy olyan kérdésem mit kell tudni a renderelés alatt található pár variációról: pl Maya softwer, Maya hardwer stb és a Mental ray? ami mondjuk nekem hiányzik a mayából pedig teljes verzió van... 😞

Helo !

Már elég jol megtanultam a mayát, de a PLE miatt nem igazán tudom használni. Saját netes játékba kéne pár képet csinálnom, de nem akarok visszatérni a +dstudiohoz, mert azt már rég elfelejtettem. Meg szerintem a maya jobb. Nem tud valaki segíteni nekem , hogy honnan szerezhetek cracket, vagy használható verziót?

Aki tud, dobhatna egy mailt az [email protected] címre

Kösz!

Amelyiket meg tudod "venni"....Utánna tutoriálok és szépen lassan belejössz!

totya24
hali!
érdekel a maya, csak nemtom, hogy kezdjek neki.. egyáltalán: melyik verziót érdemes használni?

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Jaj de ismerõs észrevételek 😊 (valami nagyon hasonló leveleket írtam én dev-re 😊)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

hiftu
Kritika:
- Nekem túl nagy volt egy cikk bemutatkozó bejegyzése. Így csak 5 fért egy oldalra. Azért ennél több is lehetne.
- Túl sok helyet foglalt a design. Számomra nem szükséges, hogy a Maya felülete legyen a weben.
- Galéria jó, de az outliner-es változat nálam furcsán mûködik. Egy normális
galéria jobb lenne.

hiftu
Nem nagyon vagyok benne a (Maya) forgatagban, de a szakértelmemet fel tudom ajánlani.(PHP programozás)
Viszont lelkesen olvasom a megjegyzéseket, és a cikkeket. 😊

Semmi gond, a galéria is egészen más lesz, inkább az kellene, hogy milyen feature legyen benne és mi nem.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Ha szabad egy megjegyzéssel élnem! Az oldalon nekem a galéria volt az ami nem igazán volt tiszta! Építõ jellegû kritika, nem fikázás!!!!

Ha szabad egy megjegyzéssel élnem! Az oldalon nekem

Ha tudsz, mutass róla egy wire! Érdekelne!

Jó lesz ez, csak így tovább! Láttam a mailt, holnap válaszolok is!

Nah most ezen dolgozok csak sajna alig jut 3 naponta fél órám rá, szóval lassan készülget.

Magnificat
Részemrõl 98% hogy jó a szerda 17-18 skype...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

deko
Dehogynem... pont arra gondoltam, hogy téged kikötözünk, Darts táblának.P

deko --- az élet értelme: 42 ---

Remélem semmi beszüntetõjellegû dologról nem lesz szó....

youth
Na akiknek nem lenne skypeja, az letöltheti itt: www.skype.com

Youth

youth
ez a 17-18 jól hangzik. Mondjuk szerda?

Youth

deko
Nekem skypen 17-18h között. MSN konferencia este 8 után. 7 köznap.

youth
Mikor legyen a megbeszélés? vagy ki, mikor ér rá?

Youth

Szerintem egy konferenciabeszélgetés keretében le tudnánk zavarni a találkozót és akkor mindenki könnyebben rá tudna érni (nincs utazás, stb.). Skype nekem jobb lenne, de akkor mindenkinek kellene oda regisztrálnia egy accot. Jó lenne ha addig mindenki meggondolná, hogy tudna e, és mivel, segíteni egy új lap létrehozásában (PHPrõl van szó), ötletekkel, designtervekkel, egyebekkel. Mi a "konferenciára" már készülünk egy tervvel, részleteket majd akkor elmesélem - azonban azt mindenkinek jól meg kellene gondolnia, hogy mi volt jó és mi rossz a mostani oldallal, miben kellene változni s miben nem.

deko
skypen is jó lenne, de akkor csak munkaidõben tudok résztvenni.
Az msn sem rossz, támogatom.

youth
A személyes talit én nem tudom megoldani, de MSN-en is lehet konferenciát nyomni, vagy Skypen és akkor még dumálni is tudunk mikin...

Youth

deko
Kedves Maya3D.hu szerkesztõk,
A jövõhéten egy sürgõsségi összejövetelt tartunk, az idõpont még nem eldöntött.
A téma az oldal jövõje. Lehetõség szerint aki tud készítse fel magát.
Amennyiben a személyes összejövetel nem megoldott, egy gyors irc csatornát kellene létrehozni erre az idõre, és ebben az idõpontban mindenki legyen jelen.
Bocs, hogy ide írom, de a mailszerverem bedöglött.

hello!
VAn egy probléma: Amikor rámegyek a Scale tool-ra akkor a kordináta tengelyek szürkék és a végtelenbe nyúlnak. Mit tegyek? elöre is kössz.
Áhh nagyon jó!!, lesko írtam mailt ismét pár lérdéssel bombázlak 😊

CTRL+C CTRL+V és megvolt a http...mindegy lényegtelen

Falabu
Há(hol marad a)ttp://?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Magyarázza el nekem valaki,hogy mi a baj a link beszúrásával? És miért rakja be a gép a link elé a "www.sg.hu"-t?
w3.enternet.hu/petici/z8_5.gif ez itt a jó cím!

z8
ez alõzõ link szar, valamit elcsesztem!

Na azért mostmár igazán mondhatna valaki valami véleményfélét a vacak autómrol! Bár még mindíg csak félkész, és továbbra is vannak benne hibák, de legalább már nem kell elõröl kezdenem,hogy kijavítsam õket! Ja és a polygonszámot is sikerült jócskán lejjebb nyomnom, mostmár csak 75000 polyból van. Na a lényeg, véleményt kérek! BMW Z8

Penatesz
Kreativ Alkotók Technológiai Talalkozója azaz KATT a Leonardó sns szervezésében!!!

További információk és regisztrációs lehetõség a KATT2005-re a Leonardo weboldalán található. http://www.leonardo.sns.hu/esemenyek/katt2005_jelentkezes.html
Az elõadáslista ugyan még nem végleges, de érdekes témák várhatóak és a már hagyománnyá váló állásbörze sem marad el.

Penatesz

Magoo
köszi 😄
Ez igaz hogy szeretem a mütyürüköt nyomni 😊 türelem játék az egész 😊

Magoo, te nagyon kened a sok kis mütyürös-bizgentyûs modelleket. 😊 Én már tankokat sem nagyon szeretek modellezni.
Magoo
örülök hogy tetszik nektek 😊

imp99: az idõgép modellje már régóta megvan (láthatod is a honlapomon), de mostanában készül el a fotoreal verzió 😉 Remélem mindneki elégedett lesz vele végül 😊

Köszi a levelet Magoo! Egyébként láttam a filmet amiben az idõgép volt....és persze hogy az is lenyûgöz mivel rendkívül összetett modellrõl van szó, felraktad a mércét mondhatnám így is 😊

Össze-vissza rosálom magam...ez nagyon ott van gratula!

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

inz
szép nagyon!
Sztem küldd el a 3dtotal-nak is, ott szeretik kitenni a gépjármûveket címoldalra😊

x

Magoo
Na felnyomtam pár képet a honlapra. Úgy néz ki ez a finish. Hátul még kellett volna 1-2 müanyagos dolgot belevinni de így sztem hatásosabb és morcosabb 😊 az egyetlen dolog ami elöbb utóbb cserére kerülhet az a kerék anyaga, de most a többi modellt javítom fel elõször 😊 csak azért mert másfél óra egy render a kicsikérõl 😄DD az idõ meg csak úgy repül... 😊
Na itt a Tumbler Galléria

Na eddig jutottam ma! Véleményekre azért továbbra is kíváncsi vagyok!
Z8 harmadszor

Magoo, ez iszonyat pofás. Én nem nagyon kedvelem a Botman-t de ez a kocsi pöpec. Talán a gumit venném kicsit sötétebbre.
Magoo
na itt a Tumbler a d21-en
még finomítva lesz egy picikét 1-2 anyag, de azért már látszódik a végsõ 😊 majd kerül fel több kép is de azmár egyenesen a honlapra 😊

thx

Az autó oldalán nem kell nézni azt a mélyedést 😊 idõközben megint rájöttem,hogy másoszor is sikerült elrontanom a dolgot, de sebaj majd harmadszorra már jólesz. Ja és az elõnye a harmadik verziónak,hogy talán nem lesz 150-200 ezer polygon.