32214
Maya
-
Midas #30853 BUEK minden forumozonak !!! -
KirkHammett #30852 Írd le, hogy te milyen beállítással rendereltél, akkor talán könnyebben tudunk segíteni.
Azt ellenőrizd le, hogy a fények jók-e, van-e egyáltalán, A Render Settings>Common>Render Options>Enable Default Light be van e kapcsolva...
Esetleg a Render View ablakban nem maradtál az alpha csatorna nézeten...
Vagy esetleg állítottál a RenderLayer ablkban valamit...
Nekem ennyi jut eszembe hirtelen, de tudni kellene, h mit, mivel és milyen beállításokkal akarsz renderelni.
Tud esetleg valaki olyan tutort a neten, ahol ilyet elemezgetnek: Nuclear Explosion, sajnos én nem találtam. Ilyet szeretnék készíteni...
Más.
A galériámba beraktam a hegedű végleges változatát. Ha van egy kis időtök, egy-két visszajelzést, kritikát szívesem veszek tőletek... -
kkowika4 #30851 Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy milyen beállításokkal rendereltek, mert nekem csak egy naagy feketeség látszódik mikor renderelek, a művem nem :(
Köszönöm. -
Bocsi, rosszul emlékeztem, az Vdubban volt.
Felraktam a vegast, de nem találom hol kell. sokan írják, hogy ha minden adat (fps, képméret...) megegyezik az eredetivel, akkor jó lesz.
amúgy erre keresgettem, mármint ez állt a legközelebb a válaszhoz, amit még elértem:
google -
kenyeresdaniel #30849 Egyszerűen nem találom :S -
asszem a felső menüben van egy olyan, hogy hagyja az eredeti hangot, vagy a videót
használtam is már, tehát van ilyen, csak nem emlékszem, és nincs fenn a progi. -
kenyeresdaniel #30847 Hali.
OFFOLOK kicsit ha megengeditek.
Videovágás téma , tanácstalan vagyok ,hátha valaki tudna megoldást.
Sony Vegas forumot ahogy nézem ritkábban olvasgatják.
Hali.
A segítségeteket szeretném kérni.
Sony Vegas Pro 8-al egyszerűen nem jövök rá hogyan kell ugy renderelni hogy NE változzon meg az eredeti fájl felbontása,kodolása,stb.
Tehát egészen egyszerűen szerkeszteni akarom a videot ,kivagdosni belőle részeket stb , semmi effekt ,semmi plugin.
Kissé körülményes renderelésnél a video felbontását , kodolását ,stb kiválasztani ,hogy a minőség megközelítse az eredeti videot.
Sok kis video fájlom van és nem akarom ezt eljátszani annyiszor.
Kell hogy legyen valami egyszerű modja , beállítási lehetősége annak hogy a lerenderelt video paraméterei (kivéve a hosszúsága)megegyezzen az eredetivel.
Eddig VirtualDub-ot használtam ,ott szerkesztés után Video-Direkt Stream Copy , és ennyi.
Van ilyenre lehetőség Sony Vegassal ? (kell hogy legyen :P) -
Midas #30846 szep darab elfogadnam :) -
és "nem is olyan drága" :D a codra-nál alig 120k-val drágább, mint a 21UX :D (757k helyett 870k :D). bár nem tudom milyen felárak vannak máshol, de 2500 dollár még áfával együtt is 750k...
-
hmm, ezt nem is láttam még...
elég kellemesnek tűnik :D újabb elérhetetlen álom :D -
kenyeresdaniel #30843 Nagyon jól néz , wire nélkül esküdni mertem volna hogy smootolva van. -
Most nincs itt Maya, meg mindent reflexből/hotkey nyomok ott is, szóval lehet, hogy nem lesz pontos, mert fejből diktálva néha tévedek :):
Azok az érdekes zöld vonalak a Face Normals-ok. Azok akkor jók, ha egy irányba állnak, neked ez most nincs így. A Normalsban tudsz rajta (felső menüsor) Reverse-t nyomni, vagy esetedben egy Conform jobb lenne. Display- Polygon Faces- Normals-ban tudod ki és bekapcsolni, Object módban kell lenni hozzá. Azt hiszem. -
JackMeadow #30841 mért nem vennel asus? Mit vennél helyette? mért? (asus a 2. legmegbizhatob marka elvileg)
azert kell h noti legyen, mert tervezek elcsapatni :D -
Új és nagy renderek
Nagykép_1
Nagykép_2
Nagykép_3
Nagykép_wire
Kicsiben:
-
Kakaduduka #30839 Ja meg akkor a hiba: azok a normális vonalak, a számok, meg a pöttyök sem így kellenének, mert így mindig ott vannak ha vertexet akarok akkor is -
Kakaduduka #30838 Hali, tudnátok egy kicsit segíteni ebben?
Eredetileg azokat a pöttyöket akartam a face-ek közepére, mert hogy jobban látni, aztán valahogy ez lett belőle. window->settings/preferences/preferences/polygon részen pipáltam elvileg a Faces Centres menüpontot be, akkor nem történt semmi, gondoltam ez nem az, folytattam tovább a dolgomat aztán egyszer csak ezt dobta ki... -
Nekem Asus laptopom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve
Viszont, ennyi pénzért 100% asztali gépet vennék! -
vdanee #30836 en Asust soha nem vennek, foleg nem laptopot, de ez csak az en preferenciam. meg nem is ez volt a kerdes :) -
Köszi mindenkinek!
Az ötlet volt csak meg, hogy gépvirág, aztán alakult, hogy a szirmokat pl tartsa kábel, ami egy csörlőn megy át, majd egy daru húzza, ami mellett legyen valami erőmű... stb
szal így adta magát :D
készülnek nagyobb renderek, csak lassú :D -
Huhh, milyen árak.
Szerintem 8 Giga mem is untig elég. Bármire. Persze mindig lehet fokozni.
Schorby: Bravo!
-
JackMeadow #30833 Sziasztok! Gépet szeretnék venni ket gep között vacilálok az egyikben erősebb a proci kicsivel meg a videokartya, a masikba viszont belefér 16 gb memoria. Szeretnék zbrushal nyomulni ezért gondolom h kéne a 16gig, 8 az mennyire elég szerintetek? :D
egyik 16 giga mem
masik
-
Ezt elötte megtervezted vagy lerajzoltad?
Ha nem akkor te beteg ember vagy ( jó értelembe ) :)
Gratula.Sztem viszed még valamire ebben a témában. -
Öregem, ez még wirében is tök vagány. :)
-
és egy wire :D -
Én is mindenkinek kellemeset kívánok, és karácsonyt!
Közben elkészült a virág, amit barátnőm kapott:
(nagyobban) -
zenoka #30828 Platform fuggetlen boldog karaconyt nektek is!:) -
Kellemes Ünnepeket! -
aqa #30826 Boldog Karácsonyt! :) -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Kellemes Ünnepeket! -
Rashen #30823 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :) -
kenyeresdaniel #30822 Hali
Csöpnyi módosítás után meguntam a FORD modellezését, sajnos túl sok helyen megtört a vonalvezetés.
Tanultam belőle az a lényeg. Mielőtt darabokra szedném és smootolhatová tenném legközelebb elötte megcsinálom a végleges , "tökéletes" low-poli modelt. Utólag már mikor minden külön objektum és minden smootholva van elég nehéz módosítani egy ívet ami több objektumon keresztül fút .Latice hálóval probálkoztam kicsit de az is pontatlan lesz.
Akit érdekel esetleg itt megtalálja
http://www.sharecg.com/v/57898/browse/5/3D-Model/gt-500-(2007) -
vdanee #30821 eleg szomoru hogy jobb videot csinal mint a panasonic sd40em :(
legalabbis nekem -
nemrossz, szép képe van.
az azért vicces a videóban, hogy a rolling shuttert mint feature-t mutatják be:D:D:D -
Beszereztem egy sx40-est :)
Csak elszerettem volna vele dicsekedni, egyenlőre zh-k vizsgák és sötét miatt még nem tudtam sok körülmény között kipróbálni, de q.va jó :)
Bocsi az Offért! -
efficient cinelighting egész jó, picit sok benne az ismétlés, de ettől függetlenül hasznos
environment sculptingot néztem még, vannak benne hasznos dolgok, de alapvetően semmi olyan nincs benne, amit máshonnan eddig nem lehetett volna megtanulni, és egy picit összeszedetlennek is tartottam.
elkezdtem még nézni a fluid effectseset, az nagyon hasznos, csak zavaró, hogy a fickó baromi lassan dönti el a beállításokat, a tutor 2/3-ada azzal megy el, hogy húzogatja a csúszkát jobbra balra, majd egyszer csak átírja egy számra, és úgy hagyja. -
szerintem eddig mindig érdekes volt, bár az elmúlt 1-2 kicsit kevésbé mint a 2008 vagy 2009-es (azt hiszem), abban a warhammeres zseniális volt... meg az efficient cine lighting...
de ez idén is jó nagyon... -
Hú ebben most van ami engem is érdekel. Az előbbi üresjárat volt sajnos. Várandós. -
hmm... közben szép lassan lezajlott a 2011-es Gnomon Master Class -
azért ez sem néz ki rosszul...
pláne hogy engine-es anim