Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem túl zsíross:S
Hogy lehetne teljesen élethû? mayernél láttam olyat...
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Aztán meg volna egy kérdésem. Egy ismerõsöm átküldte nekem a cége logóját. Szeretném ugyanazt a logót textúraként bevinni. Lehetséges ez? Mármint a logo tulajdonképpen textúra, szövegbõl is áll, csak persze nem betûtípus, hanem grafika. Be lehet ezt valamilyen módon vinni a mayába, hogy aztán polyként lehessen vele dolgozni? Mi a módja ennek?
Köszi
Egy dummie-nak is joga van fejlődni!
1. eset: fogsz egy poly plane-t és rárakod texturaként a fényképet, aztán már csak forgatnod kell a megfelelõ beállításhoz.
2. eset: fogsz egy kamerát, (Legjobb, ha létrehozol egy új pers kamerát.) Aztán view -> image plane -> import image plane.
A bongo olyan mint a konga.betettem képet aszontatok szar a háttér és gondoltam egy fotózott háttér elé rakom be..csak nemtom hogyanis😊
Egy képre hogyan is tudom rácsinálni a Bongómat?😊 valami plane t kell rakni meg minden segijjetek lécci😄
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
Mataharii az edit polygon menüben van egy ilyen almenü, hogy textures. Ha jól emlékszem... Amúgy miért 6.5-öt használsz?
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ha már itt vagyok, mondja már meg nekem valaki legyen szíves, hogy a maya 6.5-ben hol találom a Polygon UV-t!
Köszi
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
a "ta'" a thanksz roviditese. Eletben igy hasznaljak, legalabbis a youth. En Leedszi lakos volnek ha ugy nezzuk😊 Szoval eletben "ta'"-t mondanak, emiatt.
Ausztralok erdekes allatfajta... nem mondtak neked, hogy "We've gone out to the bushes?"... csakmert az azt jelenti, hogy elmentunk a belvarosbol valahova. Alapjaraton videket jelent a bushes "ausztralul". Lestem nagyot mikor a kiscsaj beszolta nekem, hogy "My father gone to see the bushes" en meg vakartam a fejem, hogy mit akar a faterja a bokroktol, oszt elmagyaraztak.😊
Vagy ha duplikalsz, akkor ne instance-t allitas be hanem szimpla copy-t.
Hogy tudom megcsinálni, hogy ha duplikáltam valamit, és csak az egyiken akarok módosítani, az ne érintse a többit?
Tudom, dummie kérdés, de lásd a mottóm!
Köszi
Nagyon szepen koszonom !!! Sokat segitettel nekem is, meg szerintem sokaknak...prezentaciokhoz, webre stb. etalon moka ez. Megegyszer THX.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
De valami harcos, stratégiás, szerepjátékos lehet 😄 Annyit láttam belõle, hogy volt egy kisebb hadsereg, ráközelített a manus a harcosokra, és lengett a lábuk alatt a fû, én ott bepisáltam, utoljára a CS volt amivel játszottam, ez számomra nagy sokk volt. Szerencsére nem tudok semmi konkrétat még a nevét se a játéknak, így esélyem se lesz hogy valami titkosat kikotyogjak 😊 Én csak egy külsõs surmó vagyok ott...
Youth
Véletlenül talán 2 hete csináltam egy ilyet, hogy majd az új maya3d-re feltöltöm. Addig is használd egészséggel: objectworx tutor
Az ne zavarjon hogy a renderelés maxban van... szinte ugyanaz mayaban.
Youth
Amúgy milyen játékon dolgoztok most? Ha jól veszem ki valamilyen fantasy játék lesz, nem?
Hogy tudom megcsinálni, hogy ha duplikáltam valamit, és csak az egyiken akarok módosítani, az ne érintse a többit?
Tudom, dummie kérdés, de lásd a mottóm!
Köszi
De annyi minden van...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

http://web.axelero.hu/gyraph/CAP.jpg
http://web.axelero.hu/gyraph/Flip_Flop.jpg
http://web.axelero.hu/gyraph/Eyeglasses_Female_WIP.jpg
http://web.axelero.hu/gyraph/Vodafone_Region_C.jpg
semmi xtra, lenyeg, hogy lement a tv-be 😊.
Annyira regota varok toled egy olyan tutor-t, hogy hogyan lehet megcsinalni az interactive quicktime dolgot. Regen egyszer utaltal ra kulso linkel, hogy hogy kell megcsinalni, de sajnos nekem nem volt clear. Sirva konyorgok, ha 1szer lesz idod ra, mert szinten webre is vannak mindig keresek, de az ugy lenne brutal jo <#rinya>#rinya>...Az a korcsolya még mindig etalon.
En is modelezgetek reklamstudionak kulsoskent, de animaciorol még mindig csak fogalmaim vannak...
Én valahogy így rendezném a loopokat:
Persze csak ötlet... de ha megnézed az arcokon a ráncokat azok is valami ilyen vonalakban képzõdnek...
Arc izmai: link
Ha minden igaz majd egyszer lesznek itt quick timban forgatható korcsolyák meg minden ilyesmi, állítólag most ez a menõ 😊 A webdesignernek dolgozok be néha nagy ritkán ha kell neki valami: link
A másik meg egy magyar cég... A nevüket nem tudom, de nem is olyan ismertek, nem nagyon publikálnak, de a játék ami készül iszonyú brutál...
A pályákhoz csinálok pár kiegészítõ kelléket egyelõre. Kasza, üllõ, kardöntõforma, stb amik elszórva vannak a pályán, a modellezés nem sok idõ, de az UVzás az igen :/
Köszi Flego!
Youth

Youth: sok sikert, es ugy latom nem vakon tapogatozol a vilagban.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nagyon szorgalmas lehetsz, ha már most elkezdtél tanulni az érettségire😊 Mindenesetre hajrá, menni fog!
Én mostanság tanulok az érettségire, mellette meg bedolgozok egy pesti játékfejlesztõ cégnek, meg egy amerikai gyereknek (közvetve a mission sportszergyártó cégnek).
Youth
berakom igy hátha jobb
Na ezt ma csináltam alle!
Te amúgy mostanság min dolgozol? Olyan ritkán írsz valamit ide a fórumra...
Lehet, hogy felre ertelmeztelek, de ha mozgatod egy bizonyos reszet akkor ugye nem az egeszet jelolod ki? Nurbs curves-nel es surfaces-nel is van vertex (CV) meg hull edit. Jobb klikk a targyra oszt igy valaszd ki. Ha igy csinaltad akkor sorry.