32214
Maya
-
-
bnd42 #30932 Respekt és Tisztelet...nagyon jó! -
imp99 #30931 Új teaser tőlünk, én az alien katonán és pár tengerészgyalogoson dolgoztam.
Aliens: Colonial Marines -
razorback #30930 Tehát a maya 2012 service pack-hoz képest újabb verzió ez a subscription advantage pack? Vagy hogy kell ezt értelmezni? :)
-
vdanee #30929 eloszor unottan neztem hogy mi eza sz*r de aztan 1:49nel leesett az allam :D -
Az Ars Magica nekem nem ugrott be, de a kezdeti középkori dallammal nagyon gyorsan hangulatba hoztak :) A támadás alatt pedig a zene... kissé talán túl epic :D A szimulációs srácok mindenesetre megdolgoztak a bérükért :D
Mondjuk most néztem az aláírásban, hogy Tomasz Baginskiék szüleménye az anim... Az arcokon így már látni a stílusukat, de elsőre alapból nem tippeltem volna rá :) -
Nem tudom, miért pont ennél a videonál, de nekem egyből az Ars Magica szerepjáték, illetve a Renier-féle Mersant könyvek jutottak eszembe hangulat ügyileg. -
a 2012 esetén Alembic Point cache, új node editor és AMD Bullet Physics engine alapú solver a különbség... -
razorback #30925 Ez a maya subscription advantage pack pontosan mit takar, mi a különbség maya 2012-höz képest?
-
hát ez igen hűűűű volt... pláne a zenéje... Durva... :) -
bnd42 #30923 a SIGERSHADERS-t nem ismerem,de vray-hez itt vannak jó kis cuccok:
http://deex.info/wordpress2/category/tools/ -
razorback #30922 Hali!
A SIGERSHADERS V-Ray Material Presets Pro-hoz hasonló util nincs véletlenül mayahoz?
-
Witcher új anim -
bnd42 #30920 Mocap, igen...gyűjtögetem netről a free mocap fileokat, ezeken a linkeken sokat lehet találni, sokszor van bennük egy kis hiba de egyszerűen ott kell vágni az animot és akkor okés :))
https://sites.google.com/a/cgspeed.com/cgspeed/motion-capture
http://mocap.cs.cmu.edu/ -
JackMeadow #30919 nézegettem a csatornádat, a táncolósanimáció mocap? -
bnd42 #30918 Bëlga trailer heli anim breakdown
-
kenyeresdaniel #30917 Gratulálok az államvizsgához , meló mellett brutál lehetett készülni. -
montressor #30916 akkor most engedelyt adok egy kis maya-zasra is :) -
montressor #30915 nem semmi! -
félreértesz, nem húztam fel magam (bár stresszelni stresszeltem mostanában egy "keveset", 2 hete még azon agyaltam hogy hogy a francba fog sikerülni a valszámom, aztán hirtelen sikerült, őrült rush-al készülés államvizsgára 2 hét alatt (cirka 800 oldal anyagból), mindezt 8 órás munka és 4 órás utazás és 2-3 óra másodállás mellett :D) -
Gratz Magni!:D -
montressor #30912 jo' van magni, ezt csak ugy mondjak. ne huzd fel magad
latod, kileptel (na jo felig mar kint voltal) a nagybetus eletbe maris stresszeled magad
grat meg1x
-
ezt mondták az ovodára, általános iskolára és középiskolára is... máig egyiket sem sírom vissza, mindnek megvolt a jó és rossz oldala... most leginkább menekülök az egyetemtől amennyire távol csak lehet, speciel köszönöm szépen tök jól érzem magam a munkahelyemen (sokkal jobban, mint valaha az egyetemen...). Persze lehet hogy majd 60 évesen visszasírom, de nem várhatok arra már most is... -
Gratulalok en is, sok sikert! :) -
Midas #30909 grat es sok sikert a tovabbiakhoz :) -
montressor #30908 grat, de ne aggodj, majd visszasirod :) -
jah, nem mellesleg leállamvizsgáztam csütörtökön :D csak azért nem írtam azóta, mert este már nem volt net, pénteken-szombaton pedig kötelező céges buli volt egy négycsillagos szállodában teljes ellátással :)
Szóval immáron már nem vagyok egyetemista :D -
bnd42 #30906 Az első angol nyelvű Bëlga-szám trailere, 8 napot adtak rá a fiúk, ez lett a vége...
recorder.blog.hu/2012/01/20/b_lga_klipelozetes
-
Rashen #30905 Köszi, kiindulásnak ez azt hiszem jó lesz. -
Kakaduduka #30904 Ha erre gondolsz akkor így: Link -
Rashen #30903 Tiszteletem!
Ha csak wireframe-t akarok renderelni ahhoz milyen beállítások kellenek, hogy jól is mutasson? -
Slyr #30902 Sziasztok!
Elnézést nagyon off leszek, de remélem azért valaki tud segíteni.
Autocadből importáltam egy objektumot, ami igaz egyben látszik, de több mint 1000 surface-ből áll.
Azt szeretném elérni, hogy egy surface legyen.
A grouppolt surface-eket animáltam is, gondolom elveszíti az animációt, a konvertálás után...
Ebben kérném segítségeteket.
-
Én ha jól értelmeztem a dolgot ott azzal azt akarja mondani, hogy érdekesebb kompozíciókat hozol ki, ha ahhoz a spirálhoz igazítva rendezed el a dolgokat. Amúgy a szemed automatikusan nem a kép közepére fókuszál, senkinél se. A szem először mindig a kontrasztot keresi meg, mert az alapján tud fókuszálni. ha van egy karakter a képen világos háttér előtt, akkor automatikusan a karaktert fogod nézni, mert ott van a kontraszt.
Amúgy meg azért is fontos sztem kompozíciós szempontból az, hogy ne feltétlen középre helyezz mindent, hogy asszimetriát vigyél a képbe, ami már alapvetően izgalmasságot ad az egésznek. Baromi sok kompozíciós alapszabály van, amit érdemes betartani, de persze teljesen rendhagyó módon el is lehet térni, és nagyon érdekes képeket lehet ezáltal készíteni. A legfontosabb mindig az, hogy milyen hangulatot, milyen hatást akarsz elérni a képeddel, ez kell, hogy vezérelje a kompozíció beállítását. -
Most nézem én is ezt az efficientet. Érdekes. Tudom, hogy bennem van a hiba, de én centerközpontú vagyok. Leges legelőször mindig a kép középpontjára pillantok, és ha a téma nem ott van, akkor vándorol el a szemem máshová. Szóval, az a spirálgörbe az én agyamnál tökéletesen mellé lőtt. Bár gondolom a kivétel csak erősíti a szabályt. -
KirkHammett #30899 Nekem nem akar elindulni, pedig a 3 db dll-t bemásoltam a maya/bin könyvtárba és a szkriptet pedig a mayában a szkriptedirba másoltam és enter, de hibaüzenet és semmi...
Mit rontok el? -
bnd42 #30898 iray beállítás, én ezek alapján csináltam meg
http://forum.cgpersia.com/f20/iray-maya-2012-anyone-has-max-2012-installed-please-help-30776/
http://area.autodesk.com/forum/autodesk-maya/news-and-announcements/tips-enable-iray-in-autodesk-maya-2012/ -
a 2gb-ost venném, lehet gyorsabb a másik, de a memória 3d-hez sokkal fontosabb.
iray-t csak tudom, hogy működik, gnomon masterclassban alex sandri ezt magyarázza, abban az is benne van, hogy kell aktiválni. sose próbáltam még... -
KirkHammett #30896 Peet, ezt írtad: "de mr alatt meg ott van az iray"
és ezt hogy lehet elő csalni??? Régebben kerestem ré, vmi kis script is volt, de nekem nem csinált semmit (valszeg én rontottam el vmit) -
vdanee #30895 van vmi uj vga kartya "448 edition" ezt tudja vki mit jelent?
nvidia 560 ti 2gb ilyet akartam venni eredetileg de most van belole valami 560 ti "448 edition", de az csak 1280mb...
most vajon melyik a jobb a tobb memorias vagy a kevesebb de ujabb? -
gergo4 #30894 Ezekről még életemben nem hallottam!
Azt hiszem ezekre az információkra volt szükségem!
Tök jó! :-)