32214
Maya
  • kenyeresdaniel
    szép
    hogy csináltad ? valami sciptel ?
    háttér particle ?
  • Midas
  • Midas
    szep munka :) jo lett
  • JackMeadow
    közben sikerült megoldni, kicsit feldobtam a legelső modelemet amit csináltam:
  • JackMeadow
    van ötletetek h mit kelene meg alitani vrayen h ne legyenek ilyen cafatosa ahurok?

• fuszhi
    szép
  • Rashen
  • Rashen
  • Rashen

A fénybeállításról tudom, hogy kaki. A gépem teljes újrarakás előtt áll, így inkább az összecsapott világítással csináltam "gyors" képet. Még a végén készen leszek a kocsival, elképesztő :O
  • KirkHammett
    Köszi az még odébb lesz, mert kevés időm van rá...
  • Midas
    jol nez ki nagyon majd ha kesz akkor mindenkep kepet rolla :)
  • KirkHammett
    Remélem a végeredményről is ez lesz a véleményed...
  • kenyeresdaniel
    Nem gyenge :)
  • KirkHammett
    Itt megnézhetitek az új készülő modellem. Még sok van hátra, de szívesen veszek minden ötletet...
  • Midas
    Koszi amugy a world machine high-t mapja :)
  • KirkHammett
    Na bakker, ilyen egyszerű volt, már minden oké.
    Köszi!!!
  • schorby
    Próbáld meg, hogy az objektumra újra ráadsz egy shadert, akár ugyan azt, ami eredetileg rajta volt.
  • KirkHammett
    Nekem is tetszik, mivel lehet ilyet készíteni?

Egy kérdés, mert megint kifog rajtam a maya. Poligon modellezés közben olyat csinált, hogy wire módba átvált, illetve nem is vált át csak úgy jelenik meg, és nem tudok mit csinálni, nem is rendereli, hiába kapcsolgatok mindent nem csinál semmit, szerkeszteni lehet. Próbálgattam kitörölni egy részét, fill hole nyomtam rá, a normalsokat állítoottam, semmi eredmény...
    Hogy tudom visszahozni normál shader nézetre?
  • Garou
    Nekem bejönnek, ügyes!
  • Midas
    Ezek volnanak :D nem 3d de sztem tok jok

• Midas
  • Midas
    csinaltam egy float mapot tegnap es marha jol nez ki legalabb is szerintem ilyen random ize cucc majd folteszem megmutatni :D
  • Wearwolfff
    Na, srácok, már három hete nincsen netem, úgyhogy nagy unalmamban bele fogok kezdeni abba az épületes videóba, amit már jó ideje tervezek. Most legalább a vinyóm sincs állandóan tele mindenféle sorozatokkal meg filmekkel, szóval lesz rá kapacitásom. Csak majd azt lenne jó kitalálni, hol a fenében töltsem fel, mert a könyvtárban csak 20kb a feltöltés. Múltkor 25mb majdnem fél óráig tartott mire felment.

Meg nyilván több időm is lesz mayázni is.

szóval további jó munkát mindenkinek.
    Én meg nagyon ritkán fogok nethez kerülni előre láthatólag.
  • atila4
    Akit esetleg érdekel: Maya könyv eladó
  • Midas
    csinaltam egy kepet final gatherel es bizonyos reszek feketek lesznek valakinek otlet?
  • Midas
    Igazabol en high poly modelekel dolgoztam mindig is zbrusht meg egy idej nem hasznalok mayaban is lehet sculptolni. Es csontozva van azert lehet mozgatni. Majd lovok egy wire kepet vmikor rolla. Neha kell alakitani ezen a kepen is vannak torzulasok ha megnezed jobban. De sztem megeri bele fektetni egy kis idot.
  • JackMeadow
    szia, en is most egy csajszin dolgozom a lehetne egy pár kérdésem ezek lennének.

megmutatnád hogy milyen a lowpoly modell?
    milyen pozban modellezted?
    zbrush van rajta?
    miután behajtogatod egy pozba utánna még rávariálsz az izmaira vagy egyszer modellezted ki őket és utána a csontokra van bízva?

• Midas
  • Midas
    raya, egy regebbi modelt fabrikaltam at szoval eleg sokaig meg nincs is tul sok idom munka melett sajnos szoval tobb hetig.
  • Midas
  • Midas
  • fuszhi
    Gyönyörű a hölgy. Mi a neve? Mennyi ideig készült és milyen sorrendben. Üdv.
  • Davidka
    Köszi az infókat! jah, a külföldi árakkal énis tisztában vagyok, hihetetlen, hogy szó szerint tényleg mindent néggyel kell kb. szorozni. :(
  • Garou
    En netto kezdofizetest irtam, amit 2-3 Pesten dolgozo ismerosomtol hallottam. Ha ennel sokkal tobbet is adnak par helyen, az jo hir. Ez mondjuk anim-reklam reszleg, az archviz-rol mondjuk fogalmam sincs. Szemelyes tapasztalatom videken 2-3 eve volt 150 kezbe havonta, alkalmazottkent. En utana probaltam a fovarost, de -utolag mar- szerencsere csak Max-os melot talaltam, igy jott a kulfold.
  • imp99
    Külföld meg ugye ég és föld....mindent szorozni 4-el....
  • imp99
    Hát nem tudom, én akárhol voltam eddig 270 alatt nem volt ajánlatom.....
  • Midas
    Az elso renderem rolla ami mar alakul de meg van min dolgozni persze :)

• Garou
    Az a csillagos ég 230-nál van kb. :) Aki ennél többet keres Magyarországon alkalmazottként ebben a szakmában, az a kis számú kivételt képzi.
  • imp99
    Mivel tényleg attól függ mennyiért tudod magad eladni. Tehát én hiába mondanék neked árakat, ha nem jó a tárgyalókád, akkor még ha kétszer annyit is tudsz, akkor sem fogsz annyit kapni. Én amennyire ismerem a palettát a 130e-csillagos ég
  • Davidka
    Sziasztok, kicsit off a téma, de próbáltam utánanézni és nem nagyon találtam semmit a neten, gondoltam megkérdezem itt, hátha ti tudjátok.
    Ti tudjátok kb mennyit keres magyarországon egy 3d-s emberke teljes munkaidőben? egy játékfejlesztős cégnél, vagy egy vfx studiónál pl?
    Ahol szétnéztem mindenhol "megegyezés szerint" van kiírva, de szeretném ha lenne vmi elképzelésem :)
    Köszi előre is.