Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nos barmilyen texturat tudsz bake-elni. Es azt akkor felhesznalhatod akar milyen node ele kotve :> AO-nal jo magas erteket kell megadni hogy szep legyen. Mentalnal sokak hatranyara lassabb a displacement es a motionblur,dof, bar utobbiakon valtoztattak mostanaban is. nezd meg azert a render layer rendszert is hatha segit
Powered by Linux
Most nagyon látszik, hogy csak bele van csúsztatva az egyik test a másikba, nincs kontakt a találkozási pontnál.
nh1, meg 1 kerdesem lenn... most MR-el kapcsolatban.Meglehet vajon azt csinalni, hogy a base meshre szamoltatok ambient occlusiont, amit aztan majd displacementre fog interpollalni MR? Csakmert displacemenet + ambient occlusion marha lassu.
Arra gondoltam meg, hatha mukodik, hogy az ambient occlusiont beleegetem a diffuse channelba, majd amikor mar displacementet is szamoltatok kikapcsolom az AO rendereleset. Talan ez volna jo megoldas.
Powered by Linux
Van valami 5leted? Mar az is remek lenne, ha tudnek valami float fileformatumba renderelni. Majd PS-ben kiegyenesitenem en azt a gammat!😄
Szóval azt szeretném kérni, hogy ha valakinek megvan az "cebas_IPClamp" vírus nélkül az elküldené nekem a "[email protected]"-re.
elõre is köszi!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Csak egy kerdes... 1: mekkora monitor? 2: CRT? 3: mennyi hely van mogotte, mennyire jar a levego? Csakmert az elteritotekercs hiba (es sok mas monitor hiba) a melegtol johet letre... es ha egy nagy dog (nalam egy 22" Samsung 1200NF van) akkor lehet a meleg a gondja.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

maradjatok a mayánál :_)
azért na! ©
😊
x
Itt a kep!
Maradjunk a Mayánál...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Kulso forumokon aszongyak, hogy egyes custom shaderek es pluginok nem mennek a 8as mayaval. En meg nem probaltam... a maya 7 VS maya 8... sok kis apro ujitas, ami marha jol tudnak jonni. (az egyik kedvenc a sok kozul a middle klick-el a pivont allitasa ideiglenesen... marha jol tud jonni modellezes kozben)
Van valakinek valami tapasztalata már a az új 64bites Maya 8-al kapcsolatban, amit már autodesk csinált?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Peace!
Powered by Linux
nemtom miért lenne lecsúszóban
(engem is letört amikor észrevettem a támogatók között)
x
the world is mine
Powered by Linux
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Szeretnénk invitálni benneteket egy versenyre:
ArtistPub 3D Contest 2
Híres és tehetséges zsûritagok, értékes nyeremények és maga a megmérettetés 😊
Sok sikert minden indulónak!
Üdv.: AP Team
Oryon
the world is mine
1es büdös láb
2es büdös talp
3as kellemetlen iillatú alsó végtag.
2 okbol raktam be... az 1ik : a leendo grafikusoknak (nekem is) iszonyat felkell kotni a gatyajukat, ha dolgozni akarnak...
2: itt realtime lehet majd megoldani elegge korrekt minosegu animokat. UnrealED-ben megcsinalni, majd felvenni es kesz... nincs render, de van igen durva minoseg.😊
the world is mine
:
Ha minden jól megy vmi ilyesminek kéne majd lennie:
Mammoth c&C3
Ez most megihletett. Érjek vissza az albiba, csinálok én is egy poszt nukleáris cuccost... a szorgalmi idõszak meg tehet egy szívességet!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
per aspera ad astra
Itten van az uj!!!
Kerek textura teszt
Par valtoztatas van, sok bugfix, es az eleje lett egy kicsit reszletesebb. Nomeg egy picivel nagyobb a felbontas. Sorry... ez van akkor, ha az ember tesztrenderei ossze vissza vannak. Al, pls ezt ertekeld inkabb!😉
Amugy a modell tenyleges munkat nezve jo 2-4 het kozott van... hoszabb ido telt el a project kezdetetol, de a valos munka kb ennyi.
Belottem mayat megneztem par dolgot... a lowpoly base mesh 240ezer poligon es 1182 object.😊
Nemtudom miert a regebbi kepet raktam fel az elobb... sorry.
Front(Itt is látni a csíkokat)
Perspective(Kicsit sötét lett)
Side(Ott van fenn a Szúnyoghálós rész)
Top(Hogy innen is legyen)
per aspera ad astra
Amugy ha igy haladsz lehet, hogy 1 even belul le is fogsz hagyni jol!😊
A kerdesedre a valasz azthiszem az, hogy az extrudeolt reszen nincsen felUV-zva a targy. Ennek nezz utana forumokon, tutorialokban. Szerintem igenis hasznalj tutorialokat... ha nem is csinalod vegig oket, legalabb gondolatban fusd at. Sokat tudnak segiteni es nagyon megtudjak gyorsitani a tanulast.