Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
the world is mine
Tudok linkelni nekem....olyan helydet..ahol autómodellezésrõl vannak...videók?Vagy..torrent oldalt?...Lécciiiiiii!Privibe is adhattok..Ha....tudtok....<#miaz>#miaz><#rolleyes>#rolleyes>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Már 1-2 éve foglalkozgatok a Maya-val, és gondoltam megkérdezem hogy megéri e megvásárolni a Maya a 3d világa címû könyvet.Ahogy hallom sajnos minden le lett benne magyarosítva, és olvasgatva a tartalomjegyzékét túl sokat foglalkozik az alapokkal, és a program alapvetõ kezelésével.És nem mellesleg csak a Maya v5-rõl szól a könyv.Szóval a kérdésem az lenne hogy megéri e megvenni.
U.I.:Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Köszi, Boldog Karácsonyt
the world is mine
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Kb ez lex a skin még szenvedni kell vele egy sort mert nagyon fénylik de majd holnap.<#hehe>#hehe>
the world is mine
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
www.gaborhertelendy.com
www.gaborhertelendy.com
Még nem láttam a mudboxot vélemény a progirol? Jobb mint a ZB?
Üdv
Egy Wire képet lehet kapni???
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
nekem is tetszik.
a képek is jók 😊
Aki nem olvasná a max fórumot, ide is betolom a képeket mer' nagyon haldoklunk.
Lassan ugyan de haladok.
Ez a két render még friss, lehet kritikázni. Pipeline szokásos: modelling maya alatt a többi max+V
Íme:

www.gaborhertelendy.com
the world is mine
Turtle Render 720
thx
the world is mine
the world is mine
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
De ez a csontozás a sirba tesz beálítom neki mit akarok lemetem és õ vissza állítja. Szal 1 et elörre ketõt hátra lehet tul közel van a láb és a kéz ettöl megajdul passz. Amugy smooth skin lesz másik nekem se tetszett. Szeme nem lesz vagyis szemhély ki lesz dolgozva de világítós szeme lex ha megérem 😊)
the world is mine
Boba: lehet, hogy valami ruha számára lesz a törés (nem vagyok WoW-os 😄)
megyek penny-be, utána ha visszaérek, nekem is indul valamelyest a termelés, mert végeztem a hétre a vizsgákkal/pótzh-kal
Meg egy Canon 20mm-est kölcsönkérek, remélem odaadják 😊
Ééés akkor már tényleg mehet a HDRI üzem. 😊)
Youth
A skinnelessel nemigazan ertek egyet. A rigid az robotokra es hasonlokra van kitalalva... a flexorok messze nem adnak olyan beallitasi lehetoseget, mint egy smooth skin. Arrol nem beszelve, hogy influences objecteket se lehet hozzaadni (izom mozgas, csontok mozgasaval a torzulas kikuszobolese...). A smoothskin egyertelmuen organikus karakterekre valo. Rigid-el nem erdemes bajlodni... ha animaciora kerul a sor, nagyon otvar minoseget fog hozni.
Bar ha csak egy gyors animacio probat akarsz, akkor lehet rigidskin is... csak akkor az elethuen torzulo testrol lelehet mondani.😞
the world is mine
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!