Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
Szoval pár apro kérdés:
1.Hol lehet állitani az automatikus mentést ill. idejét?(mert most veszett oda 1 ora munkám egy programhiba miatt és ugye nem volt addig mentet állás 😞( )
2.Mivel lehet a vertexeket az egyik tengely sikjába rendezni?
3.Lehet-e a vertexeket szabályos formákra alakitani?(kör, ill. négyzet)
Ez igy egy kicsit furcsán hangzik, mert tudom hogy bármilyen formát lehet kialakitani, de pl van 6 vertexem amit kijelölve és valamilyen parancsal egy szabályos körvonalra rendezödnek.
A masodik kerdest meg emesztem, faradt vagyok ugylatszik😊
Semmi gaz, majd a kovetkezo karakterbe probalom beepiteni a dolgokat😊 Remelem az majd jobb lesz. Az egy noci lesz.
Igen, 3 szintet nyomtam ra. A base mesh 36ezer polygon korul van. Mivel nem hasznaltam sok polyt (587648 polygon egeszen pontosan) igy nem eszik veszesen sokat mudbox. 130 megat kajcsizik most, hogy megvan nyitva a file, es a teljes testet latom. Nalam Zbrush memoria zabasabb volt. Mudboxot lenyegesen gyorsabbnak talalom. Jocskan tobb polyt is tud megjeleniteni, es azt gyorsabban is jeleniti meg.
the world is mine
1. az alkar és a kézfej mintha el lenne csavarva, szóval a kar teljesen korrekt, de ebben a helyzetben szerintem a tenyereknek jobban felénk kéne néznie.
2. A sípcsont és a rajta futó inszalag, ami a felfeszítéshez kell kicsit összemosódott. Ennyire nem görbe a sípcsont. És az ínszalag felfekszik a sípcsont kissé külsõ oldalára tehát csak lent a látszik ennyire amikor ráfut a lábfejre.
U.I: Bocs a szigorú kritikákért, de ezek csak építõ jellegûek, de minden elismerésem a tied, télleg szép, különösen a kézfej, ami nekem a gyengém sajna.
jah igen látom mudboxba csináltad, milyen szintû felosztással
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Oryon
Innen lekaphato 3 kep a karakter fejerol, testerol es a kezeirol!
A ruhai is mar teljesen keszen vannak (persze csak a lowpoly modellezes szintjen), de arrol majd kesobb fogok valami render szeruseget betolni.
Velemenyek johetnek, bar valtoztatni mar nem szeretnek a modellen. Igyekszem haladni tovabb!
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
A hajat is leveszem full lowra hogy csak pár szál látszon és sürün renderelgetek.
the world is mine
per aspera ad astra
Odarakhatnék egy dobozt is de igy mégis jobban látszik, micsinálok.
Szal ha nem muszály nem fogok fölöslegesen pár ezer kis háromszöget forgatni meg renderelgetni.
the world is mine
Midas, szerintem nagyon lowpoly az a nightelf, a cicus meg méginkább. Most vagy lowpoly, és akkor a szõr is opacity mapos polykból felépítve, vagy legyen egy rendes modell, amit már megéri szépen felszõrözni. Fura a kettõ így együtt.
per aspera ad astra
Lehet a nurbs-t és a polyt keverni egy modellben?Tehát hogy valamelyik részét az egyikkel a másoikat a másik megoldással csinálni és a végén egységesiteni vagy összekapcsolni?Vagy átalakitani polyvá a végén.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
picture
majd ha lesz jobb gépem MR-el is le rendeleme és akkor sokkal szebb is lesz 😊+ akkor majd kijavítom a hibáit mert van egy pár. már kidegelt hogy nem tudd mit kezdeni vele a gép ugyhogy ennyi 1enlõre.
Modellekben és Animációkban Gazdag Problémamentes Újévet Mindekinek.
Jó bulizást mindenkinek!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Kezdek a végére érni vmi ilyen lesz csak kék szõrrel asszem, most nincs elsimitva meg kevés a fur.

the world is mine
Dolgozz csak.Én megpróbáltam 1 kezet csinálni,de gagyi lett.Nem tudtam a bütyköket megcsinálni,mert nem volt ott vertex SubD-be.Na inkább megcsinálom a motort tutorral.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Közbe mancs kapott szõrt. kicsit még utcai vegyes de a fényeken állítok majd meg ez csak hogy látszon vmi mert õ egy másik kép része lesz.

the world is mine
Más, #16536-ban nem tud segíteni valaki?<#help>#help>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
the world is mine

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
szemw
(bár látom referenciakép alapján csinálod, de mintha a szemüreg nem lenne elég mély), és abból aztán kontúrosabban kidomborítanád az alsó és felsõ szemhéjat és vastagságot is adnál nekik. Megvan az egész fej amúgy, csak ez a része látható, vagy innen építed föl?
the world is mine
kép1
wire
a szeme megint ufós (hiába, de persze ha ufót akarnék... 😄)
holnap majd jobban kihúzom a szem peremét a szemgolyó mentén, meg ráteszek valami "álszempillát", hátha nem lesz annyira ufós...