Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Töltsük le az internetet!
várja a srác is az sdk-t hogy meg tudja nézzni mit tudd majd kezdeni vele, utána lehet feltudja majd nyomatni 2008-ra is tán. jelenleg már van egy komplett textura betöltõs ablakocskája, most az van tesztelés alatt neki.
fasza lesz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
majd keresek egy régebbit.
Kipróbáltam az AVID-et is. mondjuk csak a $350-os Xpress Pro-t mert gondoltam a $4995-os amúgy se menne 😊 Amúgy kérdés mi kerül abba 1250000Ft-ba (250 Ft-al számolva)?
na de lényeg a lényeg hogy ezt már sikerült felrakni de elindulni már nem volt hajlandó.
De az adobe-ba még soha nem csalódtam szval sztem az lesz a nyerõ, remélem menni fog egy régebbivel.
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
wiki válasza:
# AMD K8-based CPUs (Athlon 64, Sempron 64, Turion 64, etc)
# Intel NetBurst-based CPUs (Pentium 4, Xeon, Celeron, etc)
# Intel Pentium M and Celeron M
# Intel Celeron D tested with CPU-Z
# Intel Core-based CPUs (Core Duo, Core Solo, etc)
# Intel Core 2-based CPUs (Core 2 Duo, Core 2 Quad, etc)
# Transmeta Efficeon
# Via C7
szóval ha régebbid van, az gáz, akkor nem fog menni...
woops most nézem, hogy XP-d van... az még SSE-s (K7) Akkor max egy régebbi változat
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
na ez mi? akkor ez most nekem nem fog menni ugye?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
Az unlead video studio-t próbáltam de nem tom mi baja van ha már 3 videó van belerakva már 3x indítja el ugyanazt a kodeket meg teljesen belassítja a gépet és ha lejátszani próbálom akkor meg legalább 10x indítja el a kodeket, ha pedig pause-t nyomok aztán újra akkor újra elindítja õket megint és szinte megfagyasztja a gépet. Windows Movie maker-nél ugyanez.
Vki ajánlott a Sony Vegas-t az megy jól de nem lehet csak ilyen DV meg HDTV minõségben kimenteni a videókat és így az 5-6 perces vid is olyan 50-60 mega.
the world is mine
Adva van még mindig az obj beolvasóm, mûködik is a beolvasás, a wireframe nézetet gyönyörûen rajzolja, minden hiba nélkül.
Viszont a shaded nézetben a face-ek össze-vissza állnak... Gondoltam arra, hogy biztos a normalvektorok azok, amik hülyéskednek, próbálgattam mindenféle másik módon is nézni, de mindig ezt az eredményt kapom:
AVI, 8 MB, TSCC kodek
jelen esetben a wireframe még a beolvasott obj-bõl jön, de a jobb áttekinthetõségért magamnak a shaded módban kipakoltam az obj vertex-normal adatait külön glVertex3f-ekbe és glNormal3f-ekbe (de ne tévesszen meg senkit, ugyanezeket az értékeket olvasná be a file-ból is...) Sõt még külön színeket is tettem be, hátha még jobban látni.
Én eddig úgy tudtam, hogy alapból egy face egy irányba néz, a túloldalról nem látható. Ezeknek a face-eknek mégis mintha mind a két oldaláról látható lenne (hiába cullface-ezem csak a front-ot vagy a back-et), ráadásul mintha a face-ek félig átlátszóak lennének, vagy hasonló (szürke módban, amikor a face-ek nem színesek, akkor is olyan, mintha lenne átlátszóságuk, de ez lehet, hogy csak optikai csalódás...)
pls valaki help 😄
Jutalmul most nem azonnal kezdek grafikai leadandót írni, hanem engedélyezek magamnak némi szabadidõt (pl eszek valamit már végre, ideje reggelizni 😊 )
10bi1: Tudom, hogy egy ilyen gépen milyen játékoknak kellene mennie, de hidd el nekem, én vagyok ott, tudom, hogy egy bootolási idõ is olyan 5-8 perc körül van, agyon vannak terhelve a gépek mindennel, ráadásul nem én vagyok a rendszergazda, hogy rendbetegyem (nincs rá jogosultságom, meg persze ingyen nem is tenném rendbe, nem vagyok én hülye, erre kapja a lóvét a rendszergazda)
Videókari szerintem integrált van, de nem tudom, nem néztem még...
the world is mine
asszem
tscc kodek = TechSimth Screen Capture Codec?
the world is mine
- nagyfelbontású videót kell rögzíteni a képernyõrõl (1024x768 felett), ahol nem minden mozdul ez mindig (értsd játékokból való videózásra nem ezt javasolnám)
-fontos a méret (a tscc kodekkel kb 30-50%-kal lehet lecsapatni a videót az ugyanolyan felbontású xvidhez képest)
-Nem kell nagy fps (10-15-re használtam max)
Figyu te csináltál egy pár tutorialt, ezért gondolom értesz az ilyesmihez.
Tehát azt szeretném kérdezni hogy melyik progit érdemes használni ilyen célra? Mármint amivel felveszem amit csinálok a gépen.
Kaptam egy kis mellékes kereseti lehetõséget: a koli nyílvános számtechtermében vagyok felügyelõ "tanár" másodmagammal váltásban toljuk a napi 6 órás mûszakot 😄 H-K-SZ-CS-V este hattól éjfélig tart a munka, ebbõl én a 21:00-tól 0:00-ig terjedõ idõszakot kaptam (persze ha nem tudok munkába jönni, a másik srác 6órázik, és ha õ nem tud, akkor meg én).
Szóval napi 3 óra csend (senki sem zajong a teremben), csak ülnöm kell, és neteznem 3 órát (van saját gépem persze). Mindezt havi 25k-ért 😊 (ma ezzel a 3 órás netezéssel-filmnézéssel-tanulással keresek 1250 Ft-ot 😄)
Szóval mától fogva úgy néz ki minden este este 9-tõl éjfélig gépterem-felügyelõ vagyok (de persze ugyanúgy online, mint eddig, kb 2x 15 perc a kiesés, amíg átjövök-kinyitok, és amíg bezárok-hazamegyek)
split + cut faces tool-ra szerintem mindent vissza lehet vezetni, és nem is nehéz... bár való igaz, hogy azért a több élsor beszúrása végig, vagy hasonló feature-ök azért jók tudnak lenni 😄
nem is tudom milyen újdonságok vannak modellezés terén a 2008-ban
azon kívül, hogy ha 3-ast nyomsz akkor auto subd shapeje lesz a polynak, ez igen hasznos...
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
kezdõ lévén úgyse fogsz plugokat használni szerintem.
the world is mine
Emléxem egyszer már volt ilyen vki emg is mondta mit kéen,azóta elfelejtettem+elõjött megint ugye.(#18785)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/