Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Alaplap>ASUS A7N8X/X, AMD Athlon(tm)XP2500+ kb>1.84ghz
1gb ram ddr1
radeon 9200 64mb
Core2duo Intel 2x 2 Ghz,
MSI alaplap(PCI E>EZT irja zarojelbe),
1gb ddr2 RAM,
160GB HDD,
ATI X550 256MB,
IRO,OLvaso,
eger,billentyuzet
??""">ennyit tudok rola...Ja ,hasznalt!!!N em tom hany eves de nem tul sok...
lehet nem érdekel a tanulás hanem belekezdek a tutorba.
Egy nagyobb kép
A héten nem lesz idõm sztem de a hétvégén biztos elgezdek egy animation tutort és akkor minenkit lealázok (jó lehet nem mindenkit de jó érzés azt mondani hogy... nem is... nem arészvétel a szándék, hanem a fontas... vagy hogy is van. Na mindegy hajrá mindenkinek 8Csak úgy)
Ja és manificat én nagyon kiváncsi lennék a nem publikusokra is.
csak kockából azért nem lehet építkezni, mert megnézném azt, hogy hogy textúrázod be 😄
a hidas cölöpépületes kép jó, én is csináltam hasonlót, annyi különbséggel , hogy lassabban haladtam, és kevesebb van kész, mert én mellette textúráztam is (és fõleg a textúra rajzolása elég lassan ment)
(kép1,kép2,kép3,kép4)
ezen a modellen nem túl nagy a textúra mérete, mert elég kicsi lesz majd a végleges képen terveim szerint.
Nekem azért van VIP tagságom, mert befizettem rá (kb egy ezres egy évre)
amúgy én sem használom a tárhelyét, nekem is extra-s tárhelyem van.
egyéb, újabb képet meg én spec azért nem közlök, mert nincs új, publikus munkám... nem publikust meg nem küldök 😊
jah, driver: nekem a legújabb, 169.25 van vista alatt...
mért modellezgetünk, ha megleht cube-ból is csinálni mindent?
Egyébként mennyi idõ volt?
ha gondoljátok és nem jön jobb ihlet akkor ti is csináljatok ilyet, legyen pár király kép a fórumban, ha netán ide téved egy idegen az lássa hogy itt aztán nem semmi emberek vannak (és ezt jó értelembe)
szal hajrá, modellezésre fel
Akkor hosszú estém lesz, azt hiszem, megpróbálom a gyári cd-t, mert én is frissítettem, meg a 169.21-est is.
Köszi a segítséget!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
HELP HELP!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elfüstölt a gépem, újat vettem gyorsan: Core2, meg dualos mem, Gef7300GT, örülünk, olcsó volt, DE.
Mondjuk persp nézetben vagyok, és a nézõkét elforgatom, nem az ojjektumot, vagy mondjuk zoomolok. A gép hirtelen elkezdi egyszerre mutatni a zoomolás utáni, és elõtti nézetet a persp ablakban, tizedmásodpercenként váltogatva. Ezt bármely más nézetnél is eljátssza pár perc Maya után. Ha átváltok kisképernyõre, akkor elmúlik, majd egy perc után újra kezdi. Visszaváltok nagyképernyõre, megint elmúlik. Pár ilyen után elfeketül a nézetablak, és újra kell indítanom a Maya-t. Tehát mintha nem tudná normálisan frissíteni a megjelenítést, kiakad a nézetváltásoktól, vagy ha mozgatom a nézetet, vagy zoomolok.
A monitorom a régi, a Maya az 2008-as. Sima Win XP SP2 32 bit, a szokásos szoftverek. Ja, és játékoknál SEMMI gondja nincs, most tolom az új Unreal Tournamentet pl, és pöccre megy. Csak a maya szopat.
Ötlet valakinél?<#nemtudom>#nemtudom>
elfelejtettem
Töltsük le az internetet!
na mind1, linkelek:
link
ll.
Én nem nagyon ismerem ,hogy melyik részét ,hogy nevezik....
Maya 8.0
Honnan van? Én mikor voltam Magyarországon vagy 1000 boltba megnéztem és mindenhol mondták, hogy már kifogyott, hogy antikváriumba nézzem, stb.. Azt hittem megõrülök!😊
nem a channel boxban hanem az atributum editorban kellett volna nézzem 😊
Végre én is tudok mayaba segíteni valakinek!!😊
Ez pedig 12 evesen nemhiszem, hogy meglesz.😊 Ameddig pedig ezek nincsenek meg, csak nyuglodik az ember. Tudom, tapasztalatbol beszelek. Akik a fenti tudasnak a birtokaban vannak azok pikkpakk nagyon jo dolgokat tudnak alkotni. Akiknel pedig az alapok nincsenek meg, az csak szenvedes lesz.
A kameránál, amivel renderelsz, van egy olyan opció, hogy "Environment". Ott tudod állítani a színt, de akár képet is berakhatsz, ha image plane-re kapcsolsz. Hasznos lehet még ha a persp nézetet camerára kapcsolod, és a wiew fülön a nézetablaknál a camera settingsnél bekapcsolod a resolution gate-et.
Én sokáig Nvidia gef440-el toltam a 6-os Maya-t, ment simán.
Jo válogatást hozzá.(ha máshol is keresnél akkor blueprint a kulcsszó)
Tudjátok e honnan lehetne leszedni olyan képeket ,hogy pl 1 autó oldalrol föntröl szemböl?